Şimdi Ara

Kızların aşkına neden güvenilmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
3.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kızlar aşk sevgi için asla uğraşmaz nasıl olsa erkek gelir onları bulur. Sokakta elini sallasa onu affedersin şey yapmak isteyecek 1000 tane adam rahat bulabilir. Emeği erkek sarfeder. Erkeğin aşkı o kadar güçlü saplantılıdır ki gider hayatını mahpusa sokacak aşk cinayetleri bilmem ne işler. Bu eylemi onayladıgım aklınıza gelmesin. Bu tür olaylar erkeğin aşkının ne derece güçlü oldugunu gösteriyor. Şairlerin nerdeyse hepsi erkek değil mi? Var mı şiir türkü döken kız kadın ? Kızlar ise arabaya, paraya tav olurlar. Erkek adam sevdiği bir kızı bu kız asgari ücretli çalışıyor diye terk eder mi sanmam. Erkek sahiplenir üretir kızlar da ilgi bekler sadece onların istediği ilgi, nefslerini doyuracak ilgi. Terkeden taraf büyük çoğunlukla kızlar oluyor. Onların aşklarının sahteliğini gösteren bir delil daha. Askerde terk ediyor, nişanı olan nişanını atıyor yahu yavuklusu askerdeyken. O yüzden kızlara güvenemedim güvenemiyorum sağları sollaro belli olmayan, aklı kıt sayılabilecek bu cinse güvenmemenizi aşk uğruna kafanızı çöpe atmamayı salık veririm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SM01_VXG -- 16 Ocak 2021; 14:44:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • 25 yaşındayım ve 25 yıldır bakir biri olarak şunları söylüyorum. Karşınızdaki kız isterse size deli gibi aşık olsun isterseniz siz ona, şu cinsel mevzuda eğer kız tatmin olmazsa gerçekten işiniz yaş. Bittiniz. Bütün duygusal ve ruhsal sağlığınız çöker o kız yüzünden. Sabahları uyandığınızda anksiyete başlayabilir "ya kızı tatmin edemessem" diye kalbiniz anlamsız bi şekilde sürekli çarpıp durur. Kadınların cinsellikteki güce göre erkeğe o derece bağlanması benim gibi erkekler için inanılmaz kötü bi durum. Ya zamanında playboy olup herşeyi elde edeceksiniz ve bi kız sizi cinsel yönünüzden kıramayacak yada benim gibi sütten çıkmış ak kaşık iseniz bi kızla birlikte olmayı kabullenmeyeceksiniz, hayatınızda bi kız varsa bile cinsel şeyler asla düşünmeyeceksiniz reddeceksiniz. Çünkü kendimden biliyorum ben yarın bi gün evlendiğimde karşı taraf tabiki bakire olması sonuna kadar hakkım ama benden çok nane kırdıysa geçmiş olsun.

    Siz siz olun ya zampara ve p'çliği erkenden yapın yada benim gibi geç kalmış ve çok az şey yaşamış bi erkek olarak şansınızı ve tatminliğinizi eskortlarda deneyin. Ben dini sebeplerden dolayı malum parayla ilişkiye bile yanaşmadım. Umarım bu sınavdan başarıyla çıkarım çünkü inanılmaz zor arkadaşlar yani biyolojik olarak o istediğiniz inanılmaz dürtü karşı tarafı tatmin edemezse hayata küsersiniz.

    Ve malesef kadınların aşkı ve sevgisi gerçekten herşeyi yalan. Sana pofuduk olur masum sanarsın ama başka erkeğin karşısında o ateşi bi aldımı twerk bile yapar sende zannedersinki bu kız masum.

    Hiçbir kız size yemin edebilirimki masum falan değil ve hepsinin içinde kesinlikle gizli bi fesatlık var. Kimisi çok belli eder kimisi hiç belli etmez.

    Akıl sağlığınızı ve duygularınızı kaybetmek istemiyorsanız kalbiniz kırılsın istemiyorsanız sevgili olaylarına girmeyin. Kızları arkadaş olarak edinin böyle çok daha güvende hissedersiniz kendinizi, gelecek olanda bırakın gelsin o yanar sizde ateşi verirsiniz.

    Konu sahibi arkadaş çok haklı. Şairler türkücülerimiz aşık aşık atan insanların hepsi erkek. Bizim sevgimiz ve aşkımız gerçekten kadınların hissettiklerindende öte. İşin ilginç yanı üzülende biz oluyoruz.

    TEKRAR EDİYORUM RUHSAL VE PSİKOLOJİK SAĞLIĞINIZ AÇISINDAN BENİM GİBİ ZAYIF VE TECRÜBESİZSENİZ HAYATINIZA KIZ ALMAYIN. Ben evlenmeyi hem kadınlara güvenmediğimden hemde tecrübesiz olduğumdan düşünmüyorum.

    Allah yardımcınız olsun
  • onu bunu boşver de ne zaman askere gidiyorsun ?

  • sap incili

  • kız en iyi kim çakıyorsa ona aşık olur 2 2 4

  • quote:

    Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi

    sap incili

    ???

    Ne demek istediniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü çoğu kız sevdiginin kim olduğuna bakmaz.ne olduğuna bakar.(statü,para,karizma)
  • Abimiz güzel söylemiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: SM01_VXG

    ???

    Ne demek istediniz

    Alıntıları Göster

    yalnız insanlar aynı muhabbeti döndürüp duruyor hocam. jim morrison ne demiş "women seem wicked when you're unwanted"

  • ağlama melis

  • kızlar da aşık olabiliyor nadir de olsa

  • Ne kızı yav erkek adamın erkek sevgilisi olur
  • kadın düşmanısın. senin durum biraz kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş oldu. bugüne kadar kızlar bana neden bakmıyor gibi, tiple ilgili konular açtın. Baktın kızlar bakmıyor şimdi aklı kıt sayılabilecek cins oldular he

  • bıktım

  • Dostum bak ben bu konuda tecrübeliyim az çok kızları bilirim deneyimliyim iç güdülerim iyidir şimdi gelelim fasulye'nin faydalarına:


    Kızlar zengin, olgun, kaslı ve afedersiniz ama p.ç erkeklerden hoşlanır öyle standart erkek kesmez ha standart birini buldu diyelim ilk önce onu kullanır istediğini elde edene kadar posasını çıkarır ondan sonra baktı ki tamam bu iş hemen yenisini yapar ama bazıları ikiden çok yapar hem bi de fiziklerine güvenirler erkekleri öyle ayarlarlar hatta bazıları teğşircidir ben denk geldim biliyorum. Hatta bazıları erkek arkadaşı varken yedekte dursun diye ikincisini tutar öyle böyle değil nitekim yüz buldukları zaman işin rengi değişir hatta kızlar erkekleri aldatma konusunda ve yalan söyleme de ustasıdır. Atarlar inandırıcı bir yalan ortadan kaybolurlar sende uğraş dur işin yoksa bir de buluşma saati konusunda dadik değiller bazen seni ekerler bazen çok geç gelirler hatta cinsel yönden tatmin olmuyorlarsa yeni erkek ararlar işte böyle hem bir de seni seviyorum sen benim için ilksin diyen kıza inanma Allah bilir senden önce nicelerine aynısı söyledi işte diyeceklerim bu kadar akıllı olan kızların tuzağına düşmez kendisini korur saygılarla.





  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.