Şimdi Ara

Kızlara Olan Güvenim Artık Tamamiyle Bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
7
Favori
9.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugüne kadar hep mutlaka etrafta iyi, olgun ve kıymet bilen kızlar olduğuna dair bir görüşüm vardı ve her kız aynı değildir düşüncesini savundum. Bu yaşıma kadar hep bunu böyle kabul etmiştim ancak şu ana kadar tecrübe ettiğim insanlar ve olaylardan sonra fikrim tamamen değişti. Melek gibi olan bir kız bile günü geliyor hiç tanımadığın birine dönüşüyor.


    Twitterda veya instagramda yorumlarda okursunuz. Erkekler şöyleydi de biz mi sevmedik, böyle değer veren vardı da biz mi şans vermedik tarzında. İnanın hepsi yalan hem de kuyruklu yalan. Hepsi onların kendi içindeki suçluluk duygusunu bastırmak için yaptıkları yorumlar ve kendilerini buna kesin olarak inandırıyorlar. Gerçekten işin böyle olduğunu düşünüyorlar ve ben özellikle bu düşüncede olan insanlarla, iyi olduğuna inandığım ve herkesin övdüğü insanlarla bir şeyler denedim ve hepsinde de bunu gördüm. Kızlar kendilerine değer verildiği hissettiği an başta hoşlarına gitse de sonradan bu sorumluluğu hem üstlenemiyorlar hem de karşı tarafın beklentisi onları korkutuyor, önce özgürlüklerine yönelip yalnız kalmak istiyorlar ardından da kendilerine değer vermeyen, kendilerine iyi davranıp onlara bir sorumluluk hissettirmeyecek, tam tersi onları iplemeyen seçenekleri göz önüne alıyorlar. Değer gördükçe verdikleri değer bir o kadar azalıyor. Bu en çıkarcı kızdan tutun en iyi niyetli kıza kadar hep aynı. 91 doğumluyum, şu ana kadar bir çok ilişkim oldu. İster takılmalık, ister ciddi. Hepsinde de deneyimlediğim buydu.


    Madde madde kızların tanımı bana göre şöyle. Düşünceler ve ruh hali açısından çok değişkenler, sorumluluk alamıyorlar almaktan korkuyorlar, hepsinin ciddi psikolojik sorunları mevcut, dedikleri ile yaptıkları bir değil, kendi yalanlarına kendilerini inandırıp pişmanlık hissinden kaçıyorlar, en mantıklı davrananı dahil en kritik olaylarda mutlaka hislerini dinleyip anlamsız kararlar veriyorlar.








  • Hocam sırf bu yüzden türk kızlarından uzak duruyorum. Son yıllarda ülke olarak ahlaki yozlaşmanın dibine vurduk, bunun kadınlara yansımama ihtimali pek tabi yoktu. Yıllardır bu forumda türk kızlarından uzak durun diye kendimi yırtıyorum. Evet benim tuzum kuru, dil benim için sorun olmuyor ama buradaki kezolardan kuyruğunuzu kurtarmak için ingilizce öğrenip yurtdışından kız arkadaş bulmanız şart. Aynı iş tekliflerine benzetiyorum kız işlerini, burada sigortasız asgari ücret teklifi var; yurtdışında bulacağınız ise tamamen farklı. Hem iş hem eş olarak bu ülke yetersiz/eksik/kusurlu.

    Pek tabii muhteşem Türk kızları da var ancak inanılmaz bir azınlıktalar. E azınlıkta olan her şeyin talebi fazla olur. Herkes çok şanslı değil.

    Sebebi kadinlari yanlis tanimaniz, bu yuzden hayalkirikligina ugruyorsunuz. Kadinlari gercekten taniyan erkekler iki sey yaparlar ya bu gercegi kabullenip saglam bir durusla onlarla birlikte olurlar yada gercegi korkutucu bulup onlardan uzak dururlar.


    Kadinlar bir kere Melek degildirler, o bebeksi yuzlerine aldanip böyle bir dusunceye kapilmayin, onlarda bizim gibi nefsi olaninsanlardir. Bir kadinla berabersen gardini dusuremezsin bunu yaptigin anda terkedilirsin. Nasilsa bu kiz benim artik algisina kapilmayin onu hep rekabette tutmali. Ona kadinligini erkekliginiz ile hissettirin, bunu derken yatagi kastetmiyorum, günlük hayatta. Onlara yaranmak icin dediklerini surekli yapmayin, ne kadar hayir derseniz o kadar iyidir. Sonucta kadin bir erkekle birlikte olmak istiyor evcil bir hayvanla degil. Kadinlara artik senden kopamam hissini asla vermeyin, bunu yaparsaniz bittiniz, kadinin gözünde hicbir albeniniz kalmaz. Iliskiniz dengede olsun hep, ilk basta nasil tavlarken eglenceli ve kendine guvenen biri olarak gorumeye calisiyorsaniz, bunu devam ettirmelisiniz. Kadinlarin cogu icgudu ve duygulariyla hareket eder, sizin ilisikimiz cok iyi sandiginiz bir anda bile isilki onun icin iyi olmayabilir ve bir kadin tarafindan terkedilmeye herzaman hazir olun, sonra yikilmayin. Birlikte oldugunuz kadini dunyada sizin icin twk kadin olarak görmeyin ona her an ayrildiginizda baskasiyla olabilirsiniz hissi verin ki sizi elde tutmak icin cabalasin. Ona cabalayacak hicbirsey birakmazsaniz, size simdiden gecmis olsun. Iliskiyi bitirirse sensiz yapamam moduna girmeyin, öyle yaparsaniz ne kadadr dogru bir karar verdigi kanisina varir. Sizi tekrederse siz onu hic aramayin.


    Türkkizlarinda ve kadinlarinda söyle bir durum var, göründükleri gibi degiller. Herzaman tanisirken sizden sakladiklari birseyler oluyor, bu yuzden tanisma suresini aceleye getirmeyin, iyi tanidiktan sonra cok yakinlasin. Bir kadinla birlikteyken kendi hayatiniza ve hobilerinize zaman ayirin, arkadaslarinizdan uzaklasmayin. Kadini hayatinizin odak noktasi yapmayin.

    Bu sonbahar bakü de görücü usulü bir kızla tanıştırdılar beni. Kızla görüşüp ertesi gün İstanbul’a döndüm. 3 aya yakın yazışıp konuştum kızla. Kız ilk gündem beri çok ilgiliydi bana karşı ben de tecrübesizim diye kızla ciddi düşündüm.


    Kasım- aralık gibi gelip nişan yapacaktım. Diyorum ya safım hemen ciddi düşünüyorum. Bir de green kart kazandım nikah yapıp işlemlerini başlatacaktım salak gibi saf gibi böyle düşünüyordum.


    Stalkerlık konusunda uzmanım arkadaşlar. Kızın sosyal medya hesaplarını takip ediyordum. Bana güven vermiyordu hareketleri. Sürekli dışarı, sürekli story atıyor, sürekli arkadaşlarında kalmalar ve işten sonra tek başına veya arkadaşlarıyla kafeye gidiyordu.


    Neyse baktım gittiği kafedeki aşçı çocuk bile bunu takip ediyor beğeniyor bu onu beğeniyor. Sporcu yarı çıplak ve bazı Türkleri takip edip karşılıklı beğeniyordu.


    Sonra bir gün bana dedi kız arkadaşımla kafeye gidiyorum. Bana kafeden çay fotoğrafı attı. Daha sonra arkadışının profiline girip baktım gece klubüne gitmişler.


    Gittiği gece klübünün ismini koymuştu story kısmına. O gece klübünün instagram sayfasına girip baktım. Şansıma kızın dans videosunu gördüm gece klübünün sayfasında.


    Belli etmeden kıza yazdım. Dedim tüm gece kafede miydin? Hala yalan söylüyordu evet diyordu. Sonra gece klübündeki dans videosunu indirip ona gönderdim.


    Böyle devam et ben yokum dedim. Ben senin için neler hayal ediyordum sen nelerle meşgulsun. Yalancısın deyip ayrıldım.


    Eğer bu yalanını bulamasaydım şimdi bu kızla nişanlanmıştım. Allah kurtardı. İlk sevgilimdi diye saflık yaptım. Artık daha tecrübeliym.


    EDİT: İş yerinde uzun yazmaya üşendiğim için bir ekleme yapmak istiyorum.


    Ayrılmadan bir gün önce kıza ne tür nişan yüzükleri seviyorsun, yüzük ölçün ne gibi şeyler konuştum. Normalde bir kıza böyle şeyler sorsanız uçar sevinçten. Ben saf olduğum için 3 ay konuştuğum kızla böyle konular konuştum.


    Her neyse, Kız bilmiyorum dedi. Yarın gidip yüzük ölçümü öğrenicem, yüzük modellerine bakacağım dedi. Ben belli etmesem de kızın böyle davranışları ben de soru işareti oluşturmaya başladı.


    Bir de kaç aydır green kart çekilişi için foto çektir senin için başvuru yapayım diyorum ama her seferinde tamam deyip öyle kalıyordu.


    Benim green kartım var ama benim üzerimden vize alması pandemi yüzünden en az 2 yıl sürüyor. Belki çıkarsa daha erken vize alır gelir diye başvuru yapmak istiyordum.


    Ben böyle planlar yapıyorum bu ise bana tamam deyip, ertesi gün arkadaşıyla klübe gidip içki içip dans ediyor ve bana kafeye gittik diye yalan söylüyor.


    Yukarıda yazmayı unuttum. Ben bu kıza evlenilecek kız değilsin demiştim ayrıldığımda. Ben ne planlar kuruyorum kafamda kıza da söylüyorum bu ise kafelerden klublardan çıkmıyor.


    En baştan beri güven vermiyordu öyle de oldu. Bana tecrübe oldu ders oldu o yüzden üzülmüyorum tam tersi nişanlanmadan önce böyle bir şey olduğu için seviniyorum.


    Cidden evlenecek düzgün kız bulmak çok zor. Öyle masum saf gibi gözüktüklerine bakmayın. Bu kız azeri türküydü. Sürekli babam kardeşim bana karışıyor diyordu ama gece klüblerinde dans ediyordu. Kardeşini engellemişti instagramını görmesin diye. Kardeşine babasına bunu yapan bana da yapardı. Öyle de oldu zaten.

  • Yorum yapmak istedim ancak çok soyut olmuş. Mesela sorumluluk diye bahsettiğin beklentiler nedir karşı taraftan?

  • Konunun içi çok boş. Çevrenizde gördükleriniz evrensel değildir. Kafeler dolu hani nerde kriz demenin muadili bu ifade.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 13 Aralık 2021; 14:32:41 >
  • Kim ne derse desin en baba kız bile pç erkek seviyor. O yüzden çözüm pç erkek olmakta.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bide erkekleri dene

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hocam sırf bu yüzden türk kızlarından uzak duruyorum. Son yıllarda ülke olarak ahlaki yozlaşmanın dibine vurduk, bunun kadınlara yansımama ihtimali pek tabi yoktu. Yıllardır bu forumda türk kızlarından uzak durun diye kendimi yırtıyorum. Evet benim tuzum kuru, dil benim için sorun olmuyor ama buradaki kezolardan kuyruğunuzu kurtarmak için ingilizce öğrenip yurtdışından kız arkadaş bulmanız şart. Aynı iş tekliflerine benzetiyorum kız işlerini, burada sigortasız asgari ücret teklifi var; yurtdışında bulacağınız ise tamamen farklı. Hem iş hem eş olarak bu ülke yetersiz/eksik/kusurlu.

    Pek tabii muhteşem Türk kızları da var ancak inanılmaz bir azınlıktalar. E azınlıkta olan her şeyin talebi fazla olur. Herkes çok şanslı değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak da açmışsa bu konuyu daha ne olsun...


    bence sorunun temeli rahatlık. kızların çoğu çok rahat, sorumluluk almadan büyüyor.

  • Reçete


    1- yabancı dil öğren

    2- avrupa veya amerikadaki kızlara yaz

    3- evlen git mutluluğu yaşa cenneti deneyimle


    Ciddiyim. Vaktini bu ülkenin insanıyla harcama. Bak o kadar kızzede var ülkede sende 1. elden deneyim etmişsin geçmiş olsun. Yukarıda bir üye de aynı tavsiyeyi vermiş. Evlenecek olsam ortadoğudan birini düşünmüyorum artık.

  • Ulan bana türkiye karıları bakmıyor avrupa karıları mı bakacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakacak. Onların burnu 2 metre havada değil, anlayışlı insanlar, avrupayı avrupa yapan medeniyet denilen şeye sahipler. Nasıl güzel insanlar olduklarını iletişime geçtikten sonra görürsünüz.

  • Tipsizim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bakar.

  • Sebebi kadinlari yanlis tanimaniz, bu yuzden hayalkirikligina ugruyorsunuz. Kadinlari gercekten taniyan erkekler iki sey yaparlar ya bu gercegi kabullenip saglam bir durusla onlarla birlikte olurlar yada gercegi korkutucu bulup onlardan uzak dururlar.


    Kadinlar bir kere Melek degildirler, o bebeksi yuzlerine aldanip böyle bir dusunceye kapilmayin, onlarda bizim gibi nefsi olaninsanlardir. Bir kadinla berabersen gardini dusuremezsin bunu yaptigin anda terkedilirsin. Nasilsa bu kiz benim artik algisina kapilmayin onu hep rekabette tutmali. Ona kadinligini erkekliginiz ile hissettirin, bunu derken yatagi kastetmiyorum, günlük hayatta. Onlara yaranmak icin dediklerini surekli yapmayin, ne kadar hayir derseniz o kadar iyidir. Sonucta kadin bir erkekle birlikte olmak istiyor evcil bir hayvanla degil. Kadinlara artik senden kopamam hissini asla vermeyin, bunu yaparsaniz bittiniz, kadinin gözünde hicbir albeniniz kalmaz. Iliskiniz dengede olsun hep, ilk basta nasil tavlarken eglenceli ve kendine guvenen biri olarak gorumeye calisiyorsaniz, bunu devam ettirmelisiniz. Kadinlarin cogu icgudu ve duygulariyla hareket eder, sizin ilisikimiz cok iyi sandiginiz bir anda bile isilki onun icin iyi olmayabilir ve bir kadin tarafindan terkedilmeye herzaman hazir olun, sonra yikilmayin. Birlikte oldugunuz kadini dunyada sizin icin twk kadin olarak görmeyin ona her an ayrildiginizda baskasiyla olabilirsiniz hissi verin ki sizi elde tutmak icin cabalasin. Ona cabalayacak hicbirsey birakmazsaniz, size simdiden gecmis olsun. Iliskiyi bitirirse sensiz yapamam moduna girmeyin, öyle yaparsaniz ne kadadr dogru bir karar verdigi kanisina varir. Sizi tekrederse siz onu hic aramayin.


    Türkkizlarinda ve kadinlarinda söyle bir durum var, göründükleri gibi degiller. Herzaman tanisirken sizden sakladiklari birseyler oluyor, bu yuzden tanisma suresini aceleye getirmeyin, iyi tanidiktan sonra cok yakinlasin. Bir kadinla birlikteyken kendi hayatiniza ve hobilerinize zaman ayirin, arkadaslarinizdan uzaklasmayin. Kadini hayatinizin odak noktasi yapmayin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 13 Aralık 2021; 19:1:57 >




  • Sizi şöyle alalım :

    erkekadam.org
    Erkek Adam – Kırmızı Hap, Oyun, Maskülenite ve daha fazlası …
    http://erkekadam.org
  • özellikle şu son 2 yılda hiç beklemediğim kızlardan hiç beklemediğim davranışlarına denk geldim. Bu sıralar ben de pek güvenemiom

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lanet olsun o kadar haklısın ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saygı, ahlak kalmadı hocam. teknolojiden(internet / sosyal medya) dolayı oldu bu, z kuşağı aşırı sorunlu bir kuşak.



    bu kuşakta ahlaki genişlik had safhada resmen..

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.