Şimdi Ara

Kızla konuşmaya çalıştım sizce rezil mi oldum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba işyerinde hep gördüğüm bi kız vardı arada bakıyordum ona, hani o da baktığımın farkındaymıştır. İş çıkışı kızın arkasından yürüyodum yanındaki diğer arkadaşları ayrıldıktan sonra kızın yanına gidip merhaba dedim siz işte şu birimde mi çalışıyosunuz dedim, kız bu esnada hızlı hızlı yürüyo tabi hıhı falan diyo hep görüyodum sizi bi merhaba diyim falan dedim ama çok soğuk davrandı gibi oldu veya oda mı heyecan yaptı bilmiyorum  tabi bunları söyleyene kadar kız bineceği servisin yanına kadar gelmiş oldu, ben de heyecan yaptım siz servise yetişeceksiniz sanırım dedim hıhı dedi ve sohbet bitti, biraz konuşalım mı diyemedim biran. Böyle saçma bir şey oldu sizce rezil mi oldum? Yatağa yüzüstü atlayıp ağlıycam. Forum da yeniyim bu konuyu açacak bi başlık bulamadım ondan buraya açtım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Seni beğenmemiş olabilir veya konuştuğu olabilir bu rezil olduğunuz anlamına gelmiyor ama . Her kötü tecrübe deneyimdir pozitif olarak yaklaşın .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle bu tür konulara cevap yazmaktan biktigimi belirteyim  . Nacizane düsüncelerim sudur. Actigin baslik bile basli basina bilincaltinda kendine olan güvensizliginin itirafidir. Önce bunu as.


    Kizla konusmaya calistim sizce rezilmi oldum diye sormak, haddim olmayaraktan bir kiza yanasmaya calistim, kendimi onaylamak konusunda yetersiz hissediyorum lütfen beni onaylayin demektir. Yani anneye muhtac kisilik yapisi, kadinlar bu tip erkekleri hemen sezer ve yapisik bir cocuktan kacar gibi uzaklasirlar. Ne yapmak lazim önce bu kafa yapisindan cikmak lazim.


    Önce her ne yaparsan yap bunu kendi acindan degerlendir, önemli olan senin ne düsündügün olmalidir, kizinki degil. Elinde olmayan seyleri dert etmekten vazgec cunku elinde olmayan seyler uzerinde kontrolun yoktur, buda seni gölge ile savasan biri yapar ve sonunda kazanan görünmez olupta kaybedecek hicbirseyi olmayan gölge olur. Kendine odaklan senin ne düsündügün önemlidir. Yok kiz acaba beni iticimi buldu, yaptigim sacmami durdu vs. bunlar hakkinda kafa yorma olan oldu, eminimki kiz senle yasadigi durumlari ayda birkackez yasiyordur ve önemsememistir bile. Peki sen bu kizin ilgiisni cekmek istiyorsun ne yapacaksin, istedigini elde etmen icin önce onu cok istememek gerekir. Cok istersen eger istek pakedini komple almis olursun ve istegin icinde istedigin seyin yaninda hayalkirikligi ve korkuda vardir. Istekle korku hep birliktedir, korkuyu uzak tutman icin cok istekli olmaman gerekir. Olsada olur olmasada olur demeli veya milyarlarca kiz var olmasa böylesi daha iyi oldugu icin olmamistir diye dusunmeyi bilmelisin. Kazanan biri olmak icin sansli olmak gerekmez, kazananlar sansli olduklari icin kazanmiyorlar kazanan biri olmak demek kazanan kafa yapisina sahip biri olmak demektir. Onlari kazandiran sey budur. Nasilki kaybetmek kafa yapisina bagli ise kazanan olmakta aynidir. Ne yapman lazim suan yaptiklarinin tam tersini.


    Kaybeden kafa yapisiyla kiza yaklasma: Onu cok istiyorum, bana hayir derse dünyam basima yikilir, baskasini düsünemem bile, bir evet derse herseyim o olacak, her istedigini yaparim. Özel günlerde ilgi ve hediye almayi ihmal etmem, ona sürekli sevdigimi söylerim, ona gözüm gibi bakarim. Simdi haddim olmayarak prenses hazretlerine yaklamsa cesareti gösterip bir merhaba diyeyim insallah olur vs, cok heyecanliyim.


    Bu kafa yapisiyla kazanmaniz gercekten sans olur.


    Kazanan kafa yapisiyla kiza yaklasma: Su kiz hos biri, gidip ona bir merhaba diyeyim bakayim bana layikmi veya anlasmamiz mumkunmu. Benim icin olsada olur olmasada, dunyada milyarlarca kadin var, hem olmasa bile yenileriyle tanisma firsatim olur. Olursa guzel zamanlar gecirebiliriz. Bu sekilde dusunerek kendinden emin ve rahat bir sekilde kizi sollayarak önüne gecip sonra kizin önünde durup kiza merhaba deyip ya birsey sorarak muhabbeti acar ve actigi muhabbetin ucunu bir sonuca varacak sekilde ayarlar, yada sadece ilk merhabayi diyerek birkackez sekilde daha yavasca bu sekilde kiza yaklasmanin önünü acar. Sonrada eve gelip yataga uzanip rezil oldummu diye aglamaz.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.