Şimdi Ara

Kızının Yanında Şah Damarı Kesilerek Öldürülen Kadın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
506
Cevap
2
Favori
116.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
463 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Videolara erişim engeli kararı çıktığı için video kaldırılmıştır.


    Kırıkkale´de Emine Bulut adlı kadın, 4 yıl önce boşandığı eski eşi tarafından 10 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde bıçaklanarak öldürdü. Katil zanlısı Fedai Baran ilk ifadesinde "Bana çocuğumun yanında hakaret eve küfür etti" dedi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Fedai Baran yanında taşıdığı bıçakla cinayeti işlemiş.


    Kızının Yanında Şah Damarı Kesilerek Öldürülen Kadın


    Videoyu paylaşamıyordum ama kanınız donsun diye paylaştım. Ben izleyemedim. Şu forumda artık kadın düşmanlığı yapanları, karşı cinse atıp tutanları, saçma sapan konuları görmek istemiyorum.

    Kadın “ölmek istemiyorum” diye diye 10 yaşındaki kızının önünde ölüyor. Çocuğun yaşadığı ve yaşayacağı travmayı düşünün ve artık insanları kadın düşmanlığına sevk etmeyin.

    Bu da kendisine kızının karşısında hakaret ettiği gerekçesiyle karısını yine kızının yanında şah damarını keserek öldüren şahıs. Aferin kızının karşısında gururun incinmişti, toparlamışsındır (!)

    Kızının Yanında Şah Damarı Kesilerek Öldürülen Kadın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANIL007 -- 23 Ağustos 2019; 19:14:31 >







  • İdam acilen geri gelmeli. Hatta dar ağacı değil, amerikadaki gibi elektrikli sandalye falan olmalı. Bu adama şimdi ömür boyu hapiste bakacak devlet. Senin benim vergilerimle ömür boyu yaşayacak.
    Canavarca hisle adam öldürmeye, tecavüze, vatana ihanete acilen idam gelmeli.
  • Vıdeonun fotoğrafların silinmesı lazım.

    Şiddete alışmak video izlemek istemek bunlar kötü şeyler.İnsan beyni bir süre sonra tepkisiz kalır bu tür şeylere.Yapmayın, kaldırın ,izlemeyin..

    O yüzden işte sabah beri herkes sağda solda link arıyor işte
  • Kimsede yardım etmiyo mal gibi bakıyo.İnsan bi bezle vs boğaza tampon yapar ya hiç mi bişey bilmiyolar.Allah rahmet eylesin.Kızın durumunu düşünmek istemiyorum valla gözü önünde annesini kaybetti Allah sabır versin ne diyeyim.
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ancak tepki çekmesi için çarpıcı olması lazım. Yoksa 3. sayfa gazete haberi gibi kalır bir köşede. İnsanların aklında kalmalı ki böyle bir şeyi aklının ucundan bile geçiren birinin toplumun tepkilerini görüp iki kez düşünmesini sağlayalım.
  • adamın tipinde meymenet yok. kim bilir bugüne kadar kaç kez dövmüştür o kadını.
    bu adamı öldürmek ona mükafat olur. o kadını bıçakladığı eli keseceksin bir ömür kolsuz gezecek. bu da o tür psikopatlara ibret olacak.
  • Benim cesaret edip izleyemediğim görüntüler çocuğun hayatı boyunca gözünün önünden gitmeyecek. Bu ülkede insan olmaktan utanıyorum.
  • Bu tarz "insanları" hapse atmayacaksın boşuna devlete maliyet. Diri diri gömeceksin çukurlara. Orda boğulup gebersin toprağa/doğaya faydası olur en azından.
  • Nasıl bu kadar canileşebiliyorsunuz ya? Ulan daha birisinin eli falan kırıldı mı içim gidiyo bu varlık kurban keser gibi kesmiş kadını.O çocuğun hayatını düşünemiyorum.Bayağı bir terapi alması gerekecek.İçim gitti ya yeter artık!
  • ağır cezalar gelmeli cinayetlere sadece kadın cinayetlerine değil hepsine.
    bu adamın tipinden belli sinirli agresif biri olduğu belli.
    filmnlerdeki kavgacı adamların pohpohlanıp övüldüğü ortamlarda kadınlarımız bu tiplerlerle evleniyor sonra sonuç bu .
    efendi adamlarla evlenmezlerse sonuç bu malasef.
    çok kötü bir durum allah rahmet eylesin.malasef çoçuğa psikolojik tedavi yapmak lazım ömür boyunca aklından gitmeyecek buna ihtiyacı var.
  • İdam acilen geri gelmeli. Hatta dar ağacı değil, amerikadaki gibi elektrikli sandalye falan olmalı. Bu adama şimdi ömür boyu hapiste bakacak devlet. Senin benim vergilerimle ömür boyu yaşayacak.
    Canavarca hisle adam öldürmeye, tecavüze, vatana ihanete acilen idam gelmeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 23 Ağustos 2019; 10:20:0 >
  • Allah belanı versin bu kaçıncı yeter artık
  • Böylelerini ölrürmeyeceksin, felç bırakacaksın kalan ömrünü yürüyemeden, konuşamadan, yemek yiyemeden; acı çekerek tamamlasın!
  • Kanım dondu gerçekten. Eğer devlet ciddi ve ağır yaptırımlar gelmezse böyle adi . Çocukları ileride bir gün bize de böyle saldırılar yapacak sonra nasılsa ceza almıyorum kafasında olacak. İbreti alem olsun diye bu adama ceza vermeleri gerekiyor. (Siz anladınız)
  • İdam
  • Allah belasını versin şerefsiz kendimden geçtim videoyu izleyince
  • crista galli C kullanıcısına yanıt
    Ben de arkasındayım idam fikrinin. Cinayete ve tecavüze idam cezası verilmeli. Bu adi pislikleri dizginleyecek bir şey olması gerekiyor. Ceza alacağını düşünmüyor ki adam, olsa bile semboliktir diye düşünerek yapıyor bu cinayeti elini kolunu sallaya sallaya. Bu insan demeye dilim varmayan kişilerin hapiste bakılması olacak iş değil. Hatta ilk günlerce işkence edilecek bunlara ondan sonra idam. Buna rağmen hala alınan masum canların intikamı alınmayacaktır yara kapanmayacaktır ama en azından merhem olur...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.