Şimdi Ara

Kıza açıldım ancak..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kızın sevgilisi var sanıyordum ama kıza karşı hislerimde vardı bunu söyleyip kızı engelleyip silicektim bi nevi elveda itiraf misali yani teklif değil.


    Neyse kendimi biraz överek kızıda yererek onu sevdiğimi itiraf ettim ancak soğudum vs de dedim.Senin bana o gözle bakmadığını düşünüyorum dedim. Ancak sonra kız sevgilisi ile ayrıldıklarını söyledi. Kızın sevgilisinden ayrıldığını bilsem böyle saçma bi olaya kalkışmazdım kız cevap olarak; 'bi diyosun senin sevilecek bi yerin yok sonra diyosun sevdim keşke egolarına biraz da yenik düşebilsen de her şeyi zamanında yapsan' dedi. Bende beni sevmiyorsan bu olaydan sonra görüşemeyiz dedim kızda senin kararın saygı duyarım dedi demekki onun hayatından çıkmam pek önemli değil. Sonra bi kaç saat öyle samimi konuştuk napıyım sizce kesmem mi lazım iletişimi ? Ben itiraf ettim diye ilişkinin dengesi değişecektir eskisi gibi olmayacaktır diye düşünüyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smell02 -- 3 Eylül 2020; 16:0:10 >



  • Olsanda olur olmasanda bana göre hava hoş çekmiş.


    Kız seninle gününü gün eder işi bittikten sonra bye çeker, sonra ilişkim neden böyle sonuçlandı diye sual yönelteceğin gün gelir.


    Hepimizin yakından tanıdığı kimyagerlerin bile kimyasını çözebilmek için senelerini harcadığı canlı türünden bahsediyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko RGB -- 3 Eylül 2020; 14:56:5 >
  • Siz akıllanmıcanız mı lan yeter lan? Bi kıza telefonda açılınmaz!! diyelim açıldın, altında sağlam dayanağın yoksa yani kız sana sinyal yakmıyosa veya flörtleşmiyosanız zaten kızın yanıtı olumsuz olacak.


    Kızların bi yerlerini kaldırıyonuz biz uğraşıyoruz sonra yeter lan

  • bence atış yap derim kurma kolunu çekmişin zaten en fazla kendini vurursun

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.