Şimdi Ara

Kız arkadaşımla aramda oluşabileceğini düşündüğüm statü farkı hakkında tavsiyelere ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
0
Favori
8.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi geceler Donanım Haber ailesi. Birkaç aydır kız arkadaşımla gelecek düşünmeye başladım ve bu konuda üzülmekten korkuyorum, değerli görüşlerinizi almak istedim. Kendisiyle 7. ayımız ve her şey güzel gidiyor, mutluyuz ama kafamı karıştıran bir sorun var. İlişkimiz başladığında o Ankara'da üniversiteye hazırlanıyordu ben ise İstanbul'da üniversite okuyordum, en fazla 2 haftada bir görüşüyorduk yine de bize yetiyordu. Gel zaman git zaman sınavı geldi çattı ve İstanbul'da özel bir üniversitede burssuz diş hekimliği kazandı. Ben İstanbul Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor aynı zamanda da bir dil kursunda İngilizce öğretmenliği yapıyorum ve ilişkimizin ilerleyen dönemlerinde bu konunun bize sorun oluşturabileceğini düşünüyorum. Bu yıl ikinci üniversite olarak lojistik bölümünü de okumaya başladim ve hedefim özel sektörde çalışmak ancak ona bakınca geleceği çok parlak, sonuçta diş hekimleri çok iyi miktarlar kazanıyor ben bunu dert edindim kendime. Kız arkadaşımın çok mutlu olmasını istiyorum ama ben de mutlu olayım, çok iyi anlaşıyoruz çoğu konuda düşünce yapımız aynı ve bunun bozulmasını hiç istemem. Ben böyle bir şeyi sorun edebileceğimi düşünmezdim ta ki o,
    evlenen bir tanıdığı hakkında "adam doktor kız öğretmen işe bak" tarzında bir yorum yapana dek. Ben ilk başta aramızdaki durumu ona sordum ancak" saçmalama sen ileride çok başarılı olacaksın bunun bir önemi yok" gibi bir tepki aldım, ama bilemedim ki ne kadarı doğru. Bugün iş çıkışıma geldi mesela, rahmetli babamdan kalan bir arabam var onunla dönüyorduk gördüğü bütün lüks arabalara imrenerek baktı. Ben anlamıyorum ki bu işi, elimden geleni yapıyorum aileme yük olmamak için ders veriyorum ve elimden daha fazlası gelmiyor. Ben de isterdim kafam bassın da doktor olaydım ama olmadı işte, sınava girdiğimde alanımda 3000. olmuştum ve kendimi başarılı olarak görürdüm ancak bu ilişkide kendimi yetersiz hissediyorum maalesef. Çok anlattım ancak içimi döktüğüm için rahatlamış da hissediyorum, sizce benimki boş bir kuruntu mu yoksa haklılık payım var mı? Bu durum ilişkilere zarar verecek bir durum mu?
    Okuduğunuz için teşekkür ederim.



  • Statuyu salla Kiz luxe duskun sanirim babasi da iyi para varmisski yollamis. Muhtemelen senden dusuk puan almistir. Statu farkini yaratan babasi olmus. Kiz istiyorsa evlenin bence ama ailesi seni istemeyebilir. Boyle durumda o kizi ailesinden almak daha zevkli olur hedefinden sasma. Kiz 5 yil yaninda olacak iyi degerlendir
    Ulan yaşın kaç başın kaç daha. Gençliğinin zirvesindesin. Bu yaşta ciddi bir ilişki yaşamak ofsayt, bu ilişki için gelecek kuruntusu yapmak ayrı ofsayt.

    Çok kafana takıyorsan ayrılırsın gider kendi branşından kişilerle takılırsın. Ülkedeki erkekler harbiden sünepe arkadaş.
    Kız senden çok para kazanıyosa ya aldatır ya terk eder.
    Önce sen terk et gururlu bir şekilde.
    O kızdan sana hayır gelmez.
    İlerde çocuğunuz olcak o özel okula föndermek isticek sen devlet okuluna, aonra o kendi parasıyla özele yazdırcak seni dinlememeye başlıycak, çocuğun okul taksidini ben yatırıyorum diye laf yapöak gerilcen.
    Ulan şuraya yazılanlara bak millet ne kadar abartmış.Biri davul bile dengi dengine yazmış.Olum birisi doktor birisi öğretmen la.İkiside güzel ve kutsal meslek.Ha onuda geçtim diyelim ki arasında dağlar kadar fark vardı.Kız doktor bu adam manav olsa kaç yazar?Önemli olan kalplerin ne hissettiğidir.İlişkide maddiyata değer veren parayla mutlu olabileceğini düşünen varsa onlara ben daha bişey demiyorum.Paragöz olmuş onlar.
    Dh ye girerek önerimi istenir kardeşim. Bu arada Nalan Tur hocama çok çok selamlar

    Diş hekimleri çok mu para kazanıyormuş? Her mesleğin çok kazananı olduğu kadar yerlerde sürüneni de var. Hele ki burssuz özel okuyanlar özelde tutunamıyor.

    Bak kızın genel huyuna sana laf çarpıtıyorsa kalbini dinle.
    Hocam atalarımız boşuna dememiş davul bile dengi dengine diye hem gözü yükseklerde diyorsunuz hemde daha yolun başında statü ve maaş farkını dillendiriyorsa ileride hayatı zehir edebilir neredeyse buna aynı benzer bir konuyu evli birisi açmıştı hergün kavga aşağılanma vs. Gibi

    Şimdi diyeceksiniz ki böyle evli kişiler var vs. Evet böyle kızlar var ama sizin kız arkadaşınız böyle olsa bu sorular aklınızın ucundan dahi geçmez konu açmazdınız.
  • Kızda eyşan vari hareketler var. Dikkatli ol ömer bu kız seni bitirecek
  • Kızın burnu havalarda gibi geldi bana. İlerde senden yuksek maaş alirsa bunun çok lafını yapar söylemiş olayım.
  • Statuyu salla Kiz luxe duskun sanirim babasi da iyi para varmisski yollamis. Muhtemelen senden dusuk puan almistir. Statu farkini yaratan babasi olmus. Kiz istiyorsa evlenin bence ama ailesi seni istemeyebilir. Boyle durumda o kizi ailesinden almak daha zevkli olur hedefinden sasma. Kiz 5 yil yaninda olacak iyi degerlendir
  • luppiter kullanıcısına yanıt
    Evet üzülürüm olumsuz bir durum olsa ama bitmem hocam, burada biz bizeyiz diye kendimi açtım yoksa önceki tecrübelerden dolayı maalesef ona karşı bu kadar açık değilim
  • Hocam bu kız milletine değer vermezsen değer kazanırsın.
  • 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız, aslında şükür ki benim ailemin de maddi durumu yerinde ancak ben onlardan para istemiyorum, kendim kazanınca rahatça davranabiliyorum o parayla çünkü. Kızın babası da çok da zengin değil aslında anne baba emekli öğretmen, abisi öğretmen yani tuzu kuru sayılmaz pek ancak ailesi "bir kızımız var onu da rahat ettirecek birine verelim" gibi bir düşüncede.
  • GODLİİKEE kullanıcısına yanıt
    Aslında birbirimize karşılıklı değer verdiğimizi düşünüyorum amcak günümüz ilişkielri için dediğiniz doğru, çok üzerine düşmemek gerek. Ben de onu çok seviyorum ama tabii ki sırılsıklam aşık gibi davranmıyorum. Burada biz bizeyiz diye rahatça anlatabiliyorum.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Evet ben de bundan korkuyorum açıkçası, çünkü hayatında daha önce zorlukla karşılaşmamış zorluklarla baş etmek durumunda kalmamış. Ailesi halletmiş her şeyi bu yüzden belki de burnu havadadır.
  • EngineeringPower E kullanıcısına yanıt
    Bu konuda belki avantajım ondan önce mezun olacak olmam olabilir, çalıştığım dil kursunda dönen paraları gördükçe bazen motive oluyorum maddi gelirim yüksek olabilir diye, dış ticaret firmalarında çalışan öğrencilerimle konuştuğmda ana dil seviyesindeki ingilizce bilen kişilerin o sektörde yüksek maaşlarlaniyi pozisyonlarda çalıştığını ögrendim bu yüzden özel sektör düşündüm.
  • İmpreZaa xd kullanıcısına yanıt
    Salla gitsin o aramadan arama o çağırmadan çağırma. Çoğu şeye sen karar ver
  • GODLİİKEE kullanıcısına yanıt
    Evim, onun okulu, benim okulum ve onun yurdu birbirine çok yakin bu yüzden araşmasak da sürekli görüşüyoruz o yüzden iletişimde problem yok ancak sorun gördügüm şey gelecek kaygısı
  • İmpreZaa xd kullanıcısına yanıt
    O herkes de olur bir kıza senden vazgeçemem dersen ayvayi yersin. Her zaman gitme ihtimalini düşünsün. O zaman bağlanır sana
  • Sen kaybetmekten korkuyorsun.Bunu ona sakın belli etme bak çok pişman olursun.
  • İmpreZaa xd kullanıcısına yanıt
    Hocam senden vazgeçemem vs gibi izlenim umarım verememissindir.İstedigin kadar sev ama bunu ona kim olursa olsun sakın hissettirme.
  • GODLİİKEE kullanıcısına yanıt
    Tabii ki dediğiniz doğru, ipin ucunu kaçırmadıkça her an gidebilirim imajı vermek güzel ancak bu sefer de ilişkiyi hafife alıp umursamadığım düşünülebilir, ciddi tartışma yaratacak konularda da bunu yapmışlığım var sonucunda benim için uğraştı da ben yumuşadım hep zaten
  • İmpreZaa xd kullanıcısına yanıt
    Tamam öylede bu dediklerim altın nokta.Umursamamazlik yapma tabikide.Ama bu dediklerimi ona hissettir.Bak farkı göreceksin. Lüks hayatı istesin ama sen de buna katılma fikir olarak
  • GODLİİKEE kullanıcısına yanıt
    Evet kaybetmekten korkuyorum çünkü bir kere yaşadım, babamı kaybettiğimde yıkılmıştım çok acı bir histi ve kayıp hissini iliklerimde yaşamıştım bu yüzden ne kadar sevsem de bitmesi beni çok üzmez. En büyük acıyı yaşayıp atlattım ilişkinin bitmesi koymaz bu yüzden. Ona da size yazdığım bu mesaj içerikli bir konuşma yapmıştım bu yüzden kaybetmekten korksam da yüzleşip kolay atlatacağımı biliyor.
  • Kız senden çok para kazanıyosa ya aldatır ya terk eder.
    Önce sen terk et gururlu bir şekilde.
    O kızdan sana hayır gelmez.
    İlerde çocuğunuz olcak o özel okula föndermek isticek sen devlet okuluna, aonra o kendi parasıyla özele yazdırcak seni dinlememeye başlıycak, çocuğun okul taksidini ben yatırıyorum diye laf yapöak gerilcen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 11 Ekim 2019; 2:45:32 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.