Şimdi Ara

Kıyıdan balık avı için olta tavsiyesi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar babamda olta takımları var ama makinesi çok kaliteli değil.çene çalıp duruyor sen tutamıyorsun vs falan diye :) hep elimiz boş dönüyoruz avdan ufak tefek balıklar avlıyoruz bazen. O tutuyor ama ufak balıklar zaten kıyıdan büyük balık avlayanı da görmedim bu mevsimde.Didim'de yaşıyorum buradaki esnaf acayip kazıkçı o yüzden internetten iyi bir olta takımı almak istiyorum, kıyıdan avlarda kullanabileceğim.gerektiğinde büyük balık avı içinde kullanabilirsem iyi olur hem kamışı hem sarma makinesi kaliteli olsun istiyorum ama bütçemde çok yok anlayan arkadaşlar set halinde satılan olta takımlarından tavsiye edebilirler mi alışveriş sitelerinde satılanlardan.herşeyi içinde olan setler var ya da nereden alabilirim bu alışveriş siteleri hariç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bütce yok ve kaliteli ürün istemişsiniz. bu durumda 1-0 yenik başlıyorsunuz

    kıyıdan avlanmak istiyorum demişsiniz , fakat öncelikle ne avlıycanıza karar vermelisiniz , çünkü her olta ve takım ile her balık avlanmaz.

    atıyorum at-cek spining yapıcaksanız kamıs ve makinaları farklıdır.

    veya yem ile beklemeli avlanıcaksanız onunda malzemeleri farklıdır.

    umarım ne demek istedigimi anlamışsınızdır.
  • Bütçem çok yok dedim yok demedim :) sonuçta 2 bin liraya da olta var değil mi? 2 tane olta aldım bu arada birini İzmir'den aldım 210 liraya okuma makine, kamış markasını bilmiyorum.kamışı kırdım zaten bir tane de Didim'den aldım makineyle beraber 90 liraya.onu da kırdım bir sıkıntı var bende ama anlamadım.valla bu iş o kadar teferruatlı ki bende ne yapacağımı şaşırdım misinalar iğneler her balık için ayrı takımlar vs vs bunun bir kitabı filan yok mu acaba :) tamamen bırakacam sonunda bu balık işini.ne tutacağımı bende bilmiyorum sahte yem filan kullanmıyorum, at çek yapmıyorum, yani kıyıdan avlanacak ne balık varsa onu tutmak istiyorum. genelde dip takımıyla küçük iğneler kullanarak ve tavuk göğsü yem ile avlanmaya çalışıyorum boru kurdu vs 7 lira didimde 5 6 tane çıkıyor bir paketten onların da yarısı boş oluyor! Sübye dene dedi bir arkadaşım onu da deneyeceğim tavuk göğsü çok iyi değil ama en azından maliyeti ucuz O yüzden tavuk göğsü tek seçenek.iyi bir takım alıcam ama seneye artık bu senelik kotayı doldurdum daha fazla masraf etmek istemiyorum birazda acemiliği atayım diyorum hem.tavsiyen olursa dinlerim :) özellikle yem konusunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Okuma carbonite 360cm 80-150 gr atarlı kamış ve okuma ceymar cxt 55 makine aldım ip misana sarıp kullanıcam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rastgele kaliteli ve makinasi garantili bi markaKıyıdan balık avı için olta tavsiyesi.
  • arkadaşlar selam,

    ben de bu oltacılığa merak saldım ama internette ya da youtube da izlediklerim kafamı karıştırdı. şöyle hiç bilmeyene anlatır gibi bir video bilen ya da kaynak bilen varsa bir yazsın yararlanalım. pendik kartal maltepe o sahillere hep gidiyorum ve insanlar tutuyor özendim açıkçası ben de yapmak istiyorum ama bu konuda zır cahilim. bilgisi olan varsa yararlanmak isterim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.