Şimdi Ara

Kitap, dergi ve gazetelerden KDV alınmayacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyatların bize yansımayacağı için önemi yok.
  • Kağıda o kadar zam geldi ki kitapların fiyatı resmen uçtu. KDV o kadar da önemli değil yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zaten dünya da en az okuyan bizde :D ... kitap okuyan kısım zaten akpli değil o yüzdne çok az yani devletin kasaya giren azdır o yüzden önemsencek miktar değildir, gazetede de satış artsın ki yandaşın cebine daha çok para girsin diyedir, zaten gazetelerin nerdeyse hepsi akp li... hele şu teknoloji zamanında haalaa gazete niye var yandaş reklamını yapma dışında? herkeste bi telefon vs var girin nete bakın, boşa kağıt harcamayın, poşete ücret geliyorda kağıdın boşa harcandığı gazeteden niye kdv kalkıyor? anca yandaş biraz daha fazla kazansın, ben başka bi açıklama bulamıyorum...

  • Bence eğitimde komple kdv kalkmalı

  • Bekliyoruz..

  • Aylardır 2 kitap takip ediyorum fiyatı fazla geldiğinden alamıyorum, kütüphaneye bakıyorum kitap hep art arda alındığı için denk de getiremedim.

    Bence özellikle yabancı dildeki kitaplara da el atılması lazım, mesela bazen kitabı ana dilinden okumak istiyorum (veya türkçe çevirisi olmuyor). Bu kitaplar 70tlden başlıyor. Yurtdışından getirtsem kur nedeniyle aynı fiyata geliyor. 21.yyda hala okumaya engel şeyler var.
  • Ne alakası var? Teknoloji teknoloji diye kafayı yedi millet. Kardeşim her şeyin fazlası zarar. Teknoloji yeri gelir faydalı olur yeri gelir aptal eder. Bende biliyorum yoksa dijital cihazlardan okumayı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhayyel genç -- 11 Şubat 2019; 1:50:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhayyel genç

    Ne alakası var? Teknoloji teknoloji diye kafayı yedi millet. Kardeşim her şeyin fazlası zarar. Teknoloji yeri gelir faydalı olur yeri gelir aptal eder. Bende biliyorum yoksa dijital cihazlardan okumayı.
    Kitabı gazeteyi eline alıp okumanın keyfi o kokusu falan gerçekten çok güzel de 1 ton kağıt 17 yetişkin ağaç ediyor. 1 ağaç 250 kişiye oksijen sağlıyor artık gerisini sen hesap et (google verisidir)
  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    İyi de bunun önlemi planlama ile alınabilir. Tüm dünya için konuşuyorum.

    Öte yandan kişisel düşüncem, bende kobonun cihazı vardı. Ondan önce kitap sipariş edip okumuştum. Fakat buna bütçe zor yetişecek diye düşündüm ve sipariş verdim. O kadar çok kaçak kaynak var ki, istediğimi çat çat indirip cihaza attım ve okuma oranim düştü, bir süre sonra tamamen bıraktım. Olacak gibi değil, sattım kurtuldum, hem de ucuza verdim.

    Şimdi tekrar basılı kitaba döndüm, tekrar okumaya başladım.

    Diyeceğim, bir elektronik ürün de eksik kalsın.( Tabi şartlar bu cihazı gerektiren kişiler için bir şey diyemem, tercih meselesi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydınlık sana da iyi gelecek başkanım, arada bir de olsa iyi şeyler yapıyon.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haplo kullanıcısına yanıt
    insanlar ekrandan okuduklarını kağıttan okudukları kadar iyi anlayamıyorlar deneyle kanıtlanmış birşey bu.
    ağaç katliamını azaltmak istiyorsak öncelikli hedefimiz geri dönüşüm olmalı.

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    digital kitapları basılı kitap ile aynı fiyata satan zihniyete sormak lazım önce

  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    arkadaşım, yaşlı ağaçların kesilerek yenisinin yetişmesini sağlamak sandığının dan daha çevreci bir yaklaşımdır.

  • xpugur kullanıcısına yanıt
    Chp'li vekilin dediği gibi: "Dünyanın en güzel şeyini de yapsalar alkışlayacak halimiz yok.Bize bu yüzden oy verdiler" demek oy verenlerden biri sensin :D

  • Vergi indirimleri vatandaşa yansımıyor. 2 sene önce beyaz eşya ve koltuk takımı almak için fiyat bakarken vergi indirimi geldi dedim oh birazda olsa paramız cebimizde kalacak ama nerdee. Vergi indirimi sonrası baktığım her şeyin fiyatı dahada arttı. Bayilere diyorumki indirim geldi fiyatların düşmesi gerekmiyor mu , onlarda indirimden çok önce fiyatlarına zam getirme kararı aldıklarını zamların tamda indirim zamanına denk geldiğini falan söylediler bizde mecbur yedik! tabi. Şimdi aldığım eşyaların güncel fiyatlarına tekrar baktımda hepsi yüzde 60 70 daha pahalı. 2 sende ekonominin geldiği yere bak.

  • "Dijital yayınlar için yüzde 18 oranında KDV alınmaya devam edilecek."ten sonrasini okumadim.

    Edit: Son cumleymis zaten la.

  • lawbreaker kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsun ama ağaçlara önem vermek böyle olmaz. İnsanlar ilk önce çevreyi kirletmeyecek her Allah'ın köşesine bina dikmeyecek o zaman samimiyetleri anlaşılır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O kismi da tuhaf!

    Bir de bircok kitabi dijital hali de kasitli yayinlanmiyor! Bende de birsuru e-book reader var yabanci iceriklerle anca. D&R dan aldigim en yuksek cozunurluklu donanimli kaliteli Kobo cihazimda yani en gelismis modelinde satin aldigim kitaplarin gorsel icerikleri bile asiri dusuk cozunurlukte okunamiyor sanki cihazin ekrani 640x480 gibi okuyormusuz!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhayyel genç

    Doğru söylüyorsun ama ağaçlara önem vermek böyle olmaz. İnsanlar ilk önce çevreyi kirletmeyecek her Allah'ın köşesine bina dikmeyecek o zaman samimiyetleri anlaşılır.
    Doğru söylüyorsun. CHP li belediyeler ile AKP li belediyeler bina dikmek için birbirleriyle yarışıyorlar. Samimi birini bulsak da oy versek.
  • 80 den berş bakırköydeyim . yeşilik yerler yeşil kaldı.akp gibi sahilin a..na koymadılar.bilmeden sallayan muhayyel genç denen kişi sallama bilmeden.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.