Şimdi Ara

-KISITLAMADA YENİ BEKÇİ VUKUATI !!!! (Görevli personel hakkında idari soruşturma başlatıldı) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Düşbaz

    İşte olayın öncesi var ama sizin gibi devletin kolluk kuvvetlerini kasti ve bilerek birbirini düşürmek isteyenlere ne desek boş :)) Hep diyorum tekrar diyorum bir tarafta ne olduğu malum şahıslar bir tarafta devletin kolluk kuvveti. Sen suçlunun peşinden bu kadar mücadele veriyorsun devletin kolluk kuveti için versene karşıdaki adamlar temiz değil niye adamlar adına acıtasyon kasıyorsun? provakatörlük işte sizinki başka bir şey değil :) Dediğim gibi en fazla klavyede kalacak bunlar. Polis bir şey yapsa Polis içinde ayağa kalkıyorsunuz Bekçi yapsa Bekçi için. Halkın Polisle arası deyip Bekçiyle arası iyi değil demek yine bir kutuplaştırma ve ayrımcılık oyunları oynama düşüncesi. Polis araç ile devriye atıyor . Bizim burada Polisi de Bekçiyi de çok severler her zaman ikramlarda da bulunurlar . Sorun bence sen ve senin gibilerde. Mesela bir 5 kişilik bir ailede 1 kişi sıkıntrılıysa bütün aileye bunu mal edemezsin tıpkı senin bunca insan içinde kötü niyetli olduğun gibi. Herkesi kendin gibi sanma :) Allah hiçbirini başımızdan eksik etmesin.



    Alıntıları Göster

    Boş yere hamaset yapıyorsun başka bir şet değil...


    Olayın öncesi varmış... Öncesi olabilir ama sen kolluk kuvveti olarak o adamı etkisiz hale getirmişin. Bundan sonrasında kolluk kuvveti olarak vatandaşın anasına avradına küfür etmek hiçbir kanunda ve kural kitabında geçmez...


    O Bekçi sitesinde ne diyor ; Küfür etmeden önce dağılın diye uyarıda bulunulmuştur... Cevapları yaptıklarından daha ayıp , yani diyor ki ben önce vatandaşa dağılın diye uyarırım sonra ana avrat söverim bu benim hakkıım... !!!


    Karşıdaki adamların temiz olup olmadığına ne sen ne ben ne bekçi ne polis karar veremez. !!!


    İşte olayın genel sebebi bu. Bekçi kendini hem bekçi hem savcı hem hakim olarak görüyor. Şüpheliyi yakalıyor kolluk kuvveti vazifesini yapıyor , sonra kendince savcı oluyor karar veriyor temiz değil suçlu diyor dövüyor darp ediyor , sonrasında hakim olup hüküm veriyor. !!!!


    Kolluk kuvvetinin görevi bellidir. Verilen görev ve sorumluluk neticesinde şüpheliyi göz altına almak, bundan fazlasını yapamaz görevi değildir.


    Orantılı güç kullanımı diye bi şey var , hani bekçi eğitimi kısa olduğu için çok fazla anlatılmamış olabilir , ya da anlamamış olabilrler. Bi de öyle meskun mahalde kafana göre havaya ateş edemezsin. O videoyu izlersen çevresinde yüksek binaların olduğu bir bölge. Orada havaya atıyorum diye milletin penceresine atarsın yok yere vatandaşı vurursun...


    Sonuçta işin sonu eğitime geliyor. Doğru düzgün eğitim vermediğin , psikolojisi test etmediğin adamlara yetki ve sorumluluk verrirsen sonucu böyle olur. Forklift Operatörü bile olsa yine bunun eğitimi var vs vs var her şeyin başı eğitim....





  • quote:

    Orijinalden alıntı: ldr1907

    Bu sorumsuzlar yüzünden ülkemize yabancı turist gelmiyor ve turizm gelirimiz azalıyor. En ağır şekilde cezalandırılması gerekiyor. Bekçiler bir yerden başlamış gerisi gelecektir. Hiç kimse böyle bir dönemde ülkemize gelen turistlerin sağlığına kastedemez.

    parodi için twitter hesabı açan çakallar vardı, aynen onlar gibisin he. forumun bait'cisi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ŞokBıçaklıZed

    Kimse bu ülkedekiler kadar iki yüzlü değil


    Bir yasak var mı ortada arkadaşım, ortada yayılan insanları öldüren bir virüs var mı ? Var, ona rağmen halen keyfiyle oturma organını gezdirenler var.


    Ortada insanları öldüren bir virüs varken halen keyfi gezenler tekme tokat dövülmelidir, çünkü laftan, kuraldan değil dayaktan anlayan bir kesim var.


    Amerikadaki polis harika dersiniz çünkü ordaki polise çalı kaldırsanız silahla vurulursunuz, burda bir emniyet görevlisi elini kaldırsa auvvv diye ağlıyorsunuz. Karar verin bari de ona göre davransınlar...

    Burası amerika mı? Amerikayla aynı kanunlara ve aynı kolluk yetkilerine mi sahiplerde böyle konuşuyorsun? Amerikayla neyin aynı ki polisin aynı olsun?


    Virüs var dışarı çıkan dövülmeli falan. Sanki ailecek çöp bile atmıyorsunuz akşamları. Çöp atarken ananı babanı dövseler bekçiye gidip eline sağlık mı diyeceksin?





  • soruşturma başlatıldı = "taam hadi bi daha yapma" denilip sırtı sıvazlandı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man

    Burası amerika mı? Amerikayla aynı kanunlara ve aynı kolluk yetkilerine mi sahiplerde böyle konuşuyorsun? Amerikayla neyin aynı ki polisin aynı olsun?


    Virüs var dışarı çıkan dövülmeli falan. Sanki ailecek çöp bile atmıyorsunuz akşamları. Çöp atarken ananı babanı dövseler bekçiye gidip eline sağlık mı diyeceksin?



    Alıntıları Göster

    Kesin çöp atmıştır videodakiler, çok masum görünüyorlar ...


    Uyuşturucu kullandıkları ve uyarıya rağmen devam ettikleri söyleniyor :D





  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.