Şimdi Ara

Kişisel TV (Monitör TV)'ler Hakkında [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günümüz monitör teknolojisinde TV'ler ve Projeksiyon cihazları çoğu açıdan monitörlerin yerine tercih edilmeye başlandılar. Ancak büyük ekranda oyun oynamanın, medya izlemenin ve TV seyretmenin keyfini göz ardı edebilirsek; genel kullanımda büyük boyutlu görüntü aygıtlarının standart kullanımda çok da fazla kullanışlı olmadığını söyleyebiliriz.

     Kişisel TV (Monitör TV)'ler Hakkında [ANA KONU]


    Bu noktada da bilgisayarla ve bağımsız kullanımda artık rota Kişisel TV yani Monitör TV'lere kaymakta.

    Kişisel TV’ler bugün geleceğin monitörleri olarak görülüyor. ("Buna sen katılıyor musun? derseniz, hayır katılmıyorum ancak TV ve monitör kullanımı yoğun olan ve yeri dar olan kullanıcıları düşünürsem, haklılık payı var diyebilirim. ) Hem iş, hem de eğlence amaçlı full multimedya deneyimini yaşatmak üzere geliştirilen, TV ile bilgisayar monitörünü birleştiren bu TV monitörler HD TV ve oyunu birleştirmedeki en makul çözüm gibi görünüyor.

     Kişisel TV (Monitör TV)'ler Hakkında [ANA KONU]


    Temel olarak baktığımızda tasarım, teknoloji ve insan ihtiyaçlarının bağdaştırılmasında önemli bir rol oynar ve temel olarak bir ürünün tercih edilmesinde önemli bir kriter olur.

    Peki kullanıcı için tek başına hiçbir pratik fayda sağlamayan tasarım ne şekilde bir teknolojiyle birleştirilerek sunulabilir?

    Panel ve cihaz üreticisi firmalar ortaya çıkan ihtiyaçları ön görmek ve halka yenilikçi ürünler sunmak üzere her zaman ar-ge çalışmaları yürütmek zorundadırlar. Bu çalışmaların temelinde de monitörler için dört temel unsurla özetlenebilecek kapsamlı nir tasarım felsefesi yer alır: Konsept, tarz, arayüz ve rötuş.

     Kişisel TV (Monitör TV)'ler Hakkında [ANA KONU]


    Araştırmacılar, tasarımcılar ve diğer ekipleri; tüketici isteklerini inceleyip tanımlayarak, halkın ürünlere ilgisini gözlemleyerek ve bu araştırmalara dayanan tasarım konseptleri ve çözümleri geliştirerek geleceği ön görmek için çalışmak zorundadırlar.

    Bu açıdan bakınca artık günümüzde TV ve monitör arasında seçim yapması gereken ve bu iki seçenek arasında boyuttan ya da kullanım rahatlığından feragat ederek ürününü alan kullanıcılar için yeni bir alternatif var diyebiliriz.

    Elbette geçmişine baktığımızda bugünden uzun süre öncesine giden Kişisel TV'ler (Monitör TV)'ler bugün hiç yoktan pazara sunulmadılar. Ancak şu an geldikleri nokta yeni bir alternatif denilmeyi hak ediyor bence.

     Kişisel TV (Monitör TV)'ler Hakkında [ANA KONU]


    Neyse, gelelim işin özüne;

    Bizler bu başlık altında kullandığımız ve ya kullanmayı düşündüğümüz Kişisel TV'leri tartışalım. Yine derli toplu, bilgi içeren bir başlık oluşturabiliriz bana kalırsa.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.