Şimdi Ara

KingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
9
Favori
23.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek Grubu

    Evet arkadaşlar KingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze marka android işletim sistemli tüm akıllı telefon saatleri tek çatı altında toplamayı düşündüm. Genel olarak işletim sistemlerinin android olması zaten herşeyin ortak olabileceği anlamına geliyor. Yani saat görünümleri, launcher ve programlar ortak kullanılabilir.


    Bir çatı altında toplanabilecek marka ve modeller şunlardır;

    KingWear Markasının;
    Kw88, Kw98 Modelleri,
    Finow Markasının;
    Q1, Q3 Plus, X1, X3, X3 Plus, X5, X5 Plus Modelleri,
    Lemfo Markasının;
    Y3, K1, LF16, Lem4, Lem5, Les1 Modelleri,
    No.1 Markasının;
    d5, d6, d7 Modelleri,
    OurTime Markasının;
    x200 Modeli,
    Zeblaze Markasının;
    Blitz, Thor Modelleri,
    IQI Markasının;
    i2, i3, i4 Modelleri,
    Zgpax Markasının;
    s98, s99, s99a, s99b Modelleri,
    Domino Markasının;
    Dm368 Modeli,

    Facebook Destek Grubu

    https://www.facebook.com/groups/androidwatch/


    Saat Görünümlerini Saate Nasıl Eklenir ?

    Öncelikle üstteki Launcherlardan birini indirip saatinize kurmuş olmanız gerekmektedir. (Tavsiyem : ClockskinCoCo Launcher)
    Üstteki saat görünümlerini ilgili bağlantısından indirin. Sıkıştırılmış halde inen dosyayı zipten çıkartın.
    (bunu bilgisayarınızda yapmak sizin için daha büyük kolaylık olacaktır)
    İstediğiniz saat görünümünü saat hafızası-ClockSkin klasörüne kopyalayın.
    Attığınız dosyalar saatte şu şekilde olmalı

    saat hafızası/ClockSkin/tema1/temadosyası
    saat hafızası/ClockSkin/tema2/temadosyası
    saat hafızası/ClockSkin/tema3/temadosyası
    saat hafızası/ClockSkin/tema4/temadosyası

    iç içe klasör olduğunda görünüm launcherda listelenmez !!!

    Kopyalama bittikten sonra saatinizi yeniden başlatın, ve işlem tamam . Saat görünümlerini güle güle kullanın.

    Not: KW88, Zeblaze Thor, Les1 ile denenmiştir.

    Konu Sürekli Güncellenenecektir.

    Saat Görünümlerinin Ön İzlemeleri :
    KingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek GrubuKingWear - Finow - Lemfo - No.1 - OurTime - Zeblaze Android Smart Watch Ortak Destek Grubu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgincix -- 5 Temmuz 2017; 6:20:39 >







  • Gayet güzel düşünmüşsünüz. Bende birkaç güne x5 plus siparişi vermeyi düşünüyorum. Belki les1 siparişide verebilirim. Karar verme aşamasındayım. Bu tarz 5.1 sistemli saatleri tek konu altında toplamak iyi olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ConCarnage

    Gayet güzel düşünmüşsünüz. Bende birkaç güne x5 plus siparişi vermeyi düşünüyorum. Belki les1 siparişide verebilirim. Karar verme aşamasındayım. Bu tarz 5.1 sistemli saatleri tek konu altında toplamak iyi olur.

    les1 gerek tasarim gerekse donanim olarak daha iyidir. (tabi benim dusuncem)

    finow serisinin hoparlorunun allta olmasi benim hic hosuma gitmedi acikcasi. hem sivi korumasi hemde ses cikisi acisindan olumsuz bir tasarim olmus. ama aceleniz yoksa bir kac ay daha bekleyin derim ben. zeblaze thor les1 ile hem ayni ozelliklerde hemde daha fiyayi hesapli. ama piyasaya yeni ciktigindan destek olayi varla yok arasi suan. eger destek olayi artar ve birazda yayginlasirsa thorda gayet basarili benim gozumde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilgincix İ kullanıcısına yanıt
    tasarım olarak x5 silver daha hosuma gitti. siparişi bugün verdim. artık bekleyeceğiz. özellik olarak les1in 16 gb hafızası olmasına rağmen + kamerası olmasına rağmen bu seçimi yaptım. x5 ve lem5 450mah pille geliyor, les1, 350 mah ile. umarım iyi bir karar vermişimdir. anteni çıkarıp kayışta değiştirilebilir.
  • ConCarnage kullanıcısına yanıt
    hayirli olsun şimdiden



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgincix -- 15 Mayıs 2017; 9:58:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yakın zamanda bu tip bir saat almaya niyetliyim.Yalnız Çin'den 1 aya varabilecek kargo bekleme süresini gözüm kesmiyor.Yurt içinde buna benzer Android işletim sistemli saat satışı yapan var mıdır bildiğiniz?
  • berkcombil B kullanıcısına yanıt
    kargo seciminize gore bu 15 20 gun arasi elinize ulasiyor. bunu Türkiyeden alirsanizda 450 500tl fiyatlarda. yani 20 gun bekleyeceksin ama yurt disi fiyatlari 350 370tl civari. ortalama 100 150tl kâr edeceksin.Fiyat onemli değil dersende mesaj at yardimci olmaya çalışırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lemfo lem5 ile les1 arasında tasarım dışında fark var mı? Ben almayı düşünüyorum fakat gümrükten çekiniyorum takılma oranı nedir takılan var mı? Aliexpress stadart shipping ile almak istemiyorum sorunlu diye biliyorum o kargoyu..önerebileceğiniz satıcı var mı? Ve dikkat etmem gereken bir şey..sim kartlı olmasa da olur ama bu markayı modeli istiyorum hepsi sim kartlı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uakoc kullanıcısına yanıt
    merhaba,
    satıcıyla konuşup üstüne 20$ ve hediye yazdırırsan gümrükte sorun çıkmıyor ben belkide 20-25 tane ürün getirttim sim kartlı yurt dışından.Standart Shipping seçersen genelde Singapore Post yada China Post ie gönderiyorlar. Bunların her ikiside ortalama 25-30 gün arasında getiriyor ülkemize. Benim tavsiyem PostNL. 12 günde elime ulaşan paketim oldu bu firma ile. Ama ortalama süresi 15 - 20 arası. Fazla satış yapmış satıcılardan istediğini seçebilirsin. android işletim sistemli saatlerde sim kart girişi olmayan yok malesef.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilgincix -- 18 Mayıs 2017; 0:4:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uakoc

    Arkadaşlar lemfo lem5 ile les1 arasında tasarım dışında fark var mı? Ben almayı düşünüyorum fakat gümrükten çekiniyorum takılma oranı nedir takılan var mı? Aliexpress stadart shipping ile almak istemiyorum sorunlu diye biliyorum o kargoyu..önerebileceğiniz satıcı var mı? Ve dikkat etmem gereken bir şey..sim kartlı olmasa da olur ama bu markayı modeli istiyorum hepsi sim kartlı

    Lem5 le les1 arasında fark var. Les1 kameraya, 16gb dahili hafızaya , 350mah pile sahipken. Lem5 te kamera yok. 8 gb dahili hafıza ve 450mah pil var. Bunun dışında herşeyi aynı. İşlemcisi, işletim sistemi vs.



    Ben finow x5 plus( lemfo lem5 in birebir aynısı) nı sipariş ettim. Satıcıyla görüştüm ve paketin üstüne smartwatch değil sadece watch yazdırdım ve fiyatı 25 dolar yazdırttım. Artık beklemedeyim bakalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hangi siteden sipariş verdiniz?
  • Zeblaze Thor ile Lemfo Les 1,saat kordonu ve ön paneldeki ufak tasarım farklılığı dışında birebir aynı.Lemfo Lem 5'ten de kamera olması ve dahili hafızasının yüksek olmasıyla her iki saatte önde.Ben Lemfo Les 1'i daha uygun fiyatlı olmasıyla tercih ettim ve dün sipariş ettim.Bekliyoruz bakalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkcombil

    Hangi siteden sipariş verdiniz?

    aliexpress ten sipariş verdim. tahminim 10 gün sonda elimde olur.

    sizede hayırlı olsun. bence iyi bir tercih yaptınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkcombil

    Zeblaze Thor ile Lemfo Les 1,saat kordonu ve ön paneldeki ufak tasarım farklılığı dışında birebir aynı.Lemfo Lem 5'ten de kamera olması ve dahili hafızasının yüksek olmasıyla her iki saatte önde.Ben Lemfo Les 1'i daha uygun fiyatlı olmasıyla tercih ettim ve dün sipariş ettim.Bekliyoruz bakalım.

    Hangi satıcıdan aldınız acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.Artık bu konudan da gerekli yardımlaşmalarda bulunarak konuyu canlı tutarız umarım
  • aliexpress benzeri serbest satıcı mantalitesine sahip değil de bizim Türkiye'deki vatan bilgisayar,teknosa vb. kurumsal yöne sahip olan banggood.com'dan aldım.8-9 ay önce de aynı siteden güzel bir tablet alıp elime sorunsuz ulaşması saati de aynı siteden almam konusunda referans oldu.
  • denenmis aliexpress satıcıları



    Zeblaze thor 3g smart watch telefon android 5.1 1.4 inç Quad Core 1.3 GHz 1 GB RAM 16 GB ROM Bluetooth WIFI Akıllı kol

    http://s.aliexpress.com/BfyE7NrM

    (from AliExpress Android)



    Kingwear kw88 smart watch android bluetooth smartwatch telefon 1.39 inç destek 3g wifi android ios cep telefonu için kalp hızı

    http://s.aliexpress.com/BFfmmMrm

    (from AliExpress Android)



    finow x5 artı smart watch android 5.1 mtk6580 dört amoled pk kw88 lem5/les1 İzle sim wifi için saatler ios/andorid

    http://s.aliexpress.com/uyaY7bUR

    (from AliExpress Android)



    Ourtime X01s 3g amoled smart watch destek bluetooth wifi gps mtk6572 1.3 ghz çift çekirdekli su geçirmez yerçekimi pedomete 8 gb smart watch telefon

    http://s.aliexpress.com/UnQ7NbMR

    (from AliExpress Android)



    8 gb 512 mb İş smart watch Ourtime x200 android5.1 nabız ip67 hayat su geçirmez destek 3g wifi gps nano sim kart

    http://s.aliexpress.com/URv2MFVj

    (from AliExpress Android)



    No.1 1 d5 smart watch android 5. 1 3g smartwatch telefon mtk6580 Quad Core GPS Bluetooth 4.0 Giyilebilir Cihazlar Için Erkekler ve Kadınlar

    http://s.aliexpress.com/IRJNfI3M

    (from AliExpress Android)



    Yeni Varış 1G RAM 8G ROM Quad Core 3G mtk6580 Akıllı Izle no.1 1 D6 Android 5.1 WiFi GPS Smartwatch Giymek hiçbir 1 d6 FM Radyo wach

    http://s.aliexpress.com/UBFNnIZb

    (from AliExpress Android)



    No.1 1 smart watch d7 android 4.4 ram 1g rom 8 gb 500 mah pil Desteği GPS WIFI Bluetooth 4.0 Kalp Hızı Monitörü Giyilebilir Cihazlar

    http://s.aliexpress.com/AZnUFrUv

    (from AliExpress Android)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ConCarnage kullanıcısına yanıt
    Hocam neden finox sipariş ettiniz. Benimde içime finox daha çok sindi bu arada. Ben uzun yolda motorda kullanmak için alicam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cilekci kullanıcısına yanıt
    dış görünüşü klasik saate benzediği icin, diğer saatler spor duruyor. pili biraz daha iyi olduğu için, genel olarak iyi bir cihaz.
  • ilgincix İ kullanıcısına yanıt
    Alan arkadaşlar aldıkları saatleri ve deneyimlerini yazarlarsa çok sevinirim

    Alacak olanlara rehberlik yapmış olurlar.

    Les 1 almayı düşünüyorum ama pil ömründen şüphelerim var

    Buradan da thor diye bir saat öğrendim

    Bunları aldıktan sonra imei işini nasıl yapıyorsunuz o konuda da özelden mesaj atarsanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.