Şimdi Ara

Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.584
Cevap
28
Favori
99.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fince var isveçce var ama Türkçe nasıl olmaz diyenler şu üstteki listeye baksın


    Not bu oyun için değil genel için dedim kıps

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtnei kullanıcısına yanıt
    O atı bulmadan gidersen karakterinin acıkması, enerjisi vs. çok daha kötü duruma geliyor. Evet sen ara sahne ile geçiyorsun ama karakterin çok yoruluyor. Oraya kadar olan her şey tutorial zaten asıl oyun oradan sonra başlıyor. Oyunun mekaniklerini öğretmeye dayalı, yani eğer at olmadan gidersen böyle olur demeye çalışıyor oyun. O yerden sonra oyun başlıyor ve parasız kaldığında aç kalma gibi durumların olabiliyor. Mesafe katettikçe bu değerler çok değişiyor ve bu değerleri belli bir seviyede tutmazsan (mesela aç gezersen) yaptığın her şeye etki ediyor. Açken dövüşürsen çok çabuk yoruluyorsun, belli şeyleri çok geç yapıyorsun, düzgün dövüşemiyorsun, daha dayanıksız oluyorsun. Ya da hızlı yürüyemiyorsun, koşamıyorsun. Mesela at kullanmadığın zaman çamura çimene girdiğinde üstün başın kirleniyor. Bu da biriyle konuştuğunda konuşmana ve ikna kabiliyetine etki ediyor. Mesela bir şeyler satın alırken veya satarken veyahut biriyle istişare ederken üstünüzdeki elbiseler yırtık pırtksa, pisse, kötü giyinmişseniz veya üstünüz kirliyse bayağı bir etki ediyor. Konuşma sırasında yakalayabileceğiniz fırsatları sırf bu yüzden bile kaçırabiliyorsunuz.

    Etraflıca bir inceleme yazacağım bu konuya artıları ve eksileri çok ayrıntılı şekilde yazacağım ama biraz daha oynamam gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaman -- 16 Şubat 2018; 19:36:22 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

    Fince var isveçce var ama Türkçe nasıl olmaz diyenler şu üstteki listeye baksın


    Not bu oyun için değil genel için dedim kıps

    Türkçe dil seçeneği gelince muhtemelen satışlar artacaktır diye düşünüyorum ben. Ülkemizde MB serisi hayranı çok fazla insan var yani bu tarz oyunlardan bahsediyorum.
  • Arkadaşlar, orijinal almak isteyenler için Plati.RU'yu öneriyorum. Key olarak DLC dahil 16 dolara alabiliyorsunuz. Tam 60 türk lirası yapıyor. Bilginiz olsun.
  • Teslaman kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam o prolouge olduğundan öylemiş. İncelemenizi bekliyorum. Bende TR yama çıkar çıkmaz alacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben performans sorunu yasamadim. Very high 1080p kaplamaları ultra yaptım sadece 50 60 arası gidiyor fps. High ayarlarda 70 75 fps veriyor. Oyunun başındayım daha ilerili sahnelerde ne olur bilemem.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cyraxus

    Ben performans sorunu yasamadim. Very high 1080p kaplamaları ultra yaptım sadece 50 60 arası gidiyor fps. High ayarlarda 70 75 fps veriyor. Oyunun başındayım daha ilerili sahnelerde ne olur bilemem.

    Ekrana kartı nedir

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turin Turambar.


    quote:

    Orijinalden alıntı: cyraxus

    Ben performans sorunu yasamadim. Very high 1080p kaplamaları ultra yaptım sadece 50 60 arası gidiyor fps. High ayarlarda 70 75 fps veriyor. Oyunun başındayım daha ilerili sahnelerde ne olur bilemem.

    Ekrana kartı nedir

    msi r9 390(1130gpu 1600 mem) + 6700k 4,6 ghz+ 32gb ram + 480 ssd(raid) oyun ssd ye kurulu.
  • cyraxus kullanıcısına yanıt
    ben ssd'ye kurmadım. ssd'nin yükleme süresi dışında fps bir etkisi oluyor mu?
  • sernor S kullanıcısına yanıt
    Yeterli ram varsa loading harici etki yapmaması lazım. Ama belli olmaz oyunun boyutu küçük dosyalar sıkıştırılmış falansa belki dosyalara erişim süresi etki ediyor olabilir. Normal diske kurup benzer sistem kullananlardan yorum almak lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MANGUTAY


    quote:

    Orijinalden alıntı: E-Nazmi


    quote:

    Orijinalden alıntı: MANGUTAY


    quote:

    Orijinalden alıntı: E-Nazmi


    quote:

    Orijinalden alıntı: MANGUTAY

    Ben de dahil bir çok kişi bu oyun hakkında çıkmadan önceki videolarına bakıp temkinli yaklaştı. Fikir belirtti falan. Ama bakıyorum konuya sırf istediği fps yi alamadı diye oyuna gömçürenler olmuş . Yahu arkadaş anladık. Cry Engine çöptür. Oyun opt. özürlüdür şudur budur. Peki 30 Fps de olsa hiç mi oyunun dinamiklerine, hikayesine bakmadın? Hani ne bileyim 90 tl vermişsin bir buçuk saat bir oyna deneyimlerini paylaş. Daha sonra bahsedersin fps dropundan optimizasyonundan.

    Bu arada yakın zamanda oyunu denemeyi düşünüyorum. Ancak o zamana kadar oynayan arkadaşlara bir sorum olacak. Oyun tanıtımlarında bazen eğri kılıçlı, eski Kıpçak savaşçılarına benzer zırh maskeler takan adamlar gördüğümü hatırlıyorum. Bunların olayı nedir? Savaş tarihiyle az çok ilgilenen birisi olarak Slav milletlerinin ciddi şekilde Türk topluluklarından techizat konusunda etkilendiklerini biliyorum ancak 1400 lerin Bohemyasında ya da Macaristanında böyle bir etkinin olduğunu hatırlamıyorum.

    Hocam Orta Avrupa'da hala Sekelistan, Gagavuzya gibi bölgeler var Turani halkların yaşadığı, fazla Avrupalılaşmamış. Oyunda o kısımları ben de gördüm. Yanlış hatırlamıyorsam Macarca konuşuyorlardı. Yani Macarların arasındaki Kumanlar olabilir. Kuman-Kıpçaklar bütün Doğu Avrupa'ya yayılmış bir Türk kavmi. Oynayınca göreceğiz ben de merak ediyorum.

    Codex-Repack sürümünü indirdim 23,6 gb. Kancıklar bozuk şey koymuşlar. O sinirle gittim 89 lira verip orijinalini aldım. Hiç de pişman değilim. Benim bilgisayarda kassa bile yazın kardeşimin bilgisayarında oynarım. Sinirlerimi zıplattı şerefsizler.

    Şimdi tesadüfen bir gameplay videosunda fark ettim. Adamın teki yolda giderken karşısına bir haydut çıkıyor. Haydutun zırhı falan bildiğin Kıpçak şekli. Neyse haydutu kesdikten sonra envanterini açınca gördüm. Zırhların adı Cuman Shishak(miğfer), Cuman Boots falandı. Oyunun trailerlarında vs gördüğümde bunları olayların geçtiği tarihle bağdaştıramamıştım. Daha önceki tarihlerde falan olsa neyse, acaba bunlar oyuna ucundan kıyısından Osmanlıyı mı kattı diye düşündüm ancak tarihsel gerçekliğe aykırı bir durum olurdu Osmanlı ne alaka sonuçta.Yani O zırhlar bildiğin Türk zırhları, kılıçlarıydı. Yanılmamışım. Demek ki Macarlar o tarihlerde bile bir takım Türki özellikler gösteriyorlarmış hocam dediğin gibi. Büyük ihtimal oyunda Macar Kıpçaklarını çokça göreceğiz.



    Bahsettiğim video da şu. 2.00 dan sonrasına dikkat edin.

    https://youtu.be/-46fC7_FuW4

    Kitap okuyan biriyseniz size Istvan Vasary'nin bu konuyla alakalı kitabını tavsiye ederim. Genellikle İkinci Bulgar Çarlığındaki Kuman Kıpçak aristokrasisi üzeriden ele alsa da gayet kaliteli bir kitap. "Kumanlar ve Tatarlar";

    http://www.kitapyurdu.com/kitap/kumanlar-ve-tatarlar-amp-osmanli-oncesi-balkanlarda-dogulu-askerler-11851365/104827.html&filter_name=%C4%B1stvan%20vasary

    Çok sağol dostum. Okurum ben bunu.

    Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]

    Bir diyalogda şöyle bir bilgiye rastladım. Dediğimiz doğru demek ki.




  • Türkçe dil desteği Ps4e de gelecek diye tahmin ediyorum arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sernor S kullanıcısına yanıt
    HDD hızından kaynaklı bir shuttering sorunu varsa onun önüne geçer SSD. Bunun haricinde FPS'e bir etkisi olmaz.
  • oradaki ürünlerin patlama ihtimali oluyormuş

    ayrıca yani söylemekten dilimde tüy bitti.Oyun 90 tl 'ye çıkmış ve türkçe desteği eklenmiş.Hala türkiye için satış miktarı faydasına bir şey sağlamadan abuk subuk sitelerden 15-20 tl kara geçmek için alıyorsunuz

    yani sonra niye hiç bir oyun türkçe gelmiyor.

    fiyat yüksek olsa tamam diyeceğim ama oyunu bir de o kadar ucuzdan sunmuşlar piyasaya ya, yapmayın plati ru durma-play bilmem ne'den almayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 17 Şubat 2018; 12:13:28 >
  • oyundaki Rattay ın şuan ki hali birebir aynı

    Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 17 Şubat 2018; 14:44:51 >
  • Oyundaki itemler ateş pahası. Bir yerden sonra fazlasıyla param olacak ama en başında hırsızlık yapmak fena fikir değil sanki. Lockpicking yapmadan önce dükkanın kapısının önünde save alırsın artık yapana kadar devam edersin. Yoksa en dandik kılıca bile 150 altın istiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Faltuner

    oyundaki Rattay ın şuan ki hali birebir aynı

    Kingdom Come: Deliverance (2018) [PC ANA KONU]

    Şöyle bir yerde yaşayacaksın ne dert ne tasa her yer yemyeşil al başını git yeşilliklere...
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Birde kahve içeceksin camdam bakacaksın,bisiklete bineceksin.Spor yapacaksın.İnsan böyle yerlerde şair olur
  • Çok şişirilmiş bir oyun daha. Tek güzel yanı, fantastik olmayan bir ortaçağ oyunu olması. Grafik avantajını da CryEngine kullanarak kendi hanesine ekletmesi.

    Diğer her şeyi ile facia bir oyun. İkinci oyunu yapılırsa ve feedbackler göz önüne alırlarsa çok çok iyi bir oyun serisi çıkacaktır.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Düzeltemeyecekleri ne var oyunda ? Kaç saat oynadınız oyunda nereye kadar ilerlediniz de böyle bir yorum yazdınız? Ben oyunu almak için Türkçe yama çıkmasını bekliyorum. Araştırma aşamasındayım.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.