Şimdi Ara

KİMSEYE OY VERMEK İSTEMİYORUM. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
5.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Oy vermeyi düşünmüyorsan buraya yazmayıda düşünme bak işine gücüne ne zırlanıyorsun efendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frudi -- 25 Mart 2021; 9:9:21 >
  • Vita Es Muorte kullanıcısına yanıt

    Alakası yok o dediklerinizi yapan da şuan hazır da mevcut iktidar sahipleri...


    Hemen burdan örnek vericem kişi oy vermek kullanmak istemiyor olabilir gerçektede bu beni ilgilendirmez, ama ben oy vermeyecegim kullanmayacagım, altına da yazacagım işte ülkede oy verecek seçilecek kişi yok muş :))) Muhalefet den kim seçildi kim neyi, yönetti nesini gördün ne biliyosun, sanki muhalefet 20 yıldır seçilmiş 20 yıldır onlar yönetiyor ülkeyi :) :) muhalefet den konuşan gerçekleri anlatanların başlarına ne gelmiş falan bunlar yoook ama ne var oy verecek kimse yokmuş :))


    Algı nedir nasıl yapılır bunu iyi biliriz yani burda düşünceyi özgürce belirtmek yok burada adam algı yapmış...


    Benim de ön görüm var mesala bu tür algılar asla işe yaramayacak 2023 e kalmaz erken seçime gidilir, Ve bu gerçekleştigin de şuan da ki mevcut ekonomi-siyasi dünya görüşlerinde ki dengesizler ve tekrardan yine en büyük faktor ekonomi ülkede ki iktidar değişecek bu benim ön görüm ve düşüncemdir.


    Bu yaptıgım örnek düşüncedir, algı yapmadan konu hakkında esas temel i göstererek düşünce özgürlügünü kullanarak gayet güzel fikrimi yazdım.





  • Bende oy atmayacam. Yeter yav iyice ülkeyi yediler bitirdiler kutuplaştırdılar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vita Es Muorte

    Bu mesaj silindi.

    Tekrar tekrar yazdığınızı yazmanıza gerek yok, yazdıklarınızın sahibi sizsiniz yani nedemek istiyorum bu yazdığın cümleleri uygulayan sen kendinsin.


    Tekrar tekrar aynı şeyi yazman senin insanlara mobing uyguladığının göstergesidir.


    Benim arkadaşın yazdığının beğenmemekten değil, interneti kullanarak siyasal ayrıştırma yapmasıdır bunuda burada yazarak algı yapmasıdır...


    Sizde konuyu farklı yere çekiyorsunuz veya öyle düşünmüş olabilirsiniz, ve bu beni ilgilendirmez. Tekrar belirtiyorum benim senin yazdıkların gibi hiç bir düşüncem yok ne sebepten ötürü yazdığımı sormadan bu cevapları vermeniz sizin şuan gerçekte nasıl bir karekter kişilik olduğunuzu gösteriyor.


    Buda demektir ki kişi söyledigini, yazdığını başkasında görür yani putinin biden a cevabı son günlerden örnek.





  • Bayadır burda yazılanlara bakmıyordum bir gireyim dedim çok şaşırdım yazılanlara. Millet çıldırmış durumda sanırım. Okuduğunu anlayabilen insan sayısı o kadar az ki. Solcular beni sağcı olmakla suçlamış, sağcılar ise tam tersi. Ve bir de "algıcısın sen" diyen değişik tipler gelmiş, başkasını fikrini duymayı kaldıramayan bağnazlar bana laf yapmış.

    Aslında ilk başlıkta belirttiğim en büyük sorunlardan biri de buydu şuan bu ülkede söz hakkı bulunan siyasi partilerin tümü zehirli, bağnaz düşüncelerle dolu. Tüm ülkeyi futbol maçına döndürdüler, holiganları da peşlerine toplamışlar. Bu hem sol hem sağcılar için geçerli. İki taraf da kendi tarafında bulunmayan insanları aptallıkla veya yolsuzlukla suçluyor, kimsenin karşısındaki kişinin düşüncesinin önemi yok.

    Ha birde çoluk çocuk diye zırvalayanlar var, tuhaf insanlarsınız. Sizin batırdığınız ülkeyi çıkaralım diye dua etmelisiniz. Yıllarca yan gelip yatmışsınız, her şeyi devletten beklemişsiniz. Amerika, avrupa ülkelerinde tüm ekonomi özel şirketler üzerinden dönerken burada muhalefet yıllarca özel sektörün çöküşüne laf etmek yerine devletin sattığı fabrikaları muhalefet malzemesi yaptı. Ekonomiden bi halt anlamayanlar yüzünden Türkiye'nin zenginleri yıllardır hiç adam akıllı yatırım yapmıyorlar. Zaten oturdukları yerden daha fazla kazanıyor. Muhalefet de buna ortak oluyor. Maalesef daha çok konuşabilirim burada ama çoğunuz gene yok gizli akp'li yok pis chp'li diye tanımlamalar yapacaksınız; kimse empati yapmıyor artık. Çoğu kişi karşıt olduğunu "SANDIĞI" iktidar veya muhalefet partilerini düşünmeden kafasında düşman belliyor, 20 senedir kafanızı yıkadılar umarım bir gün halk uyanır.

    Arada bir kaç kişi kalıplamalar yapmadan hakaret etmeden güzelce cevap vermişler. Onlara da çok teşekkür ederim. Keşke onlarla güzel güzel tartışsaydık ama daha fazla bu konuya yazmak istemiyorum. DH'de siyasi bir başlık açmanın ne kadar saçma olduğunu anladım sanırım. İyi günler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AKP'ye oy vermeyenleri anlayabilirim, sonuçta 19 yıllık iktidar, 19 yıl hiç de az değil ve çok hatalar yapıldı doğal olarak ben bile 19 günde kaç tane hata yaptım.
    Ama çareyi muhalefette bulmak, şu rezil muhalefetten medet beklemek de bir o kadar anlamsız.
    Kötünün iyisi yine AKP, birşeyleri düzeltecek olan da yine AKP, bunu herkes muhalefet dahi biliyor aslında.
    15 temmuzda bile herkes Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek istedi, çünkü tek iş bitirecek siyasi lider o.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 10 Nisan 2021; 21:8:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.