Şimdi Ara

Kilo veriyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • biraz yağlıydım kilom 78 falandı boy 173. kas da var görenler spor yaptığımı varsayıyordu genelde de sporu bırakınca muhtemelen spor yapıyordur diye düşünmeye başladılar derken ben de dedim madem sporu bıraktım enerji lazım değil işe de gitmiyorum o zaman şu yağları vereyim. günde 600-700 kalori falan alıyorumdur herhalde. günde bazen 1 bazen 2 kere yiyorum yediğimde de çok az yiyorum neredeyse her zaman açım.


    1 hafta oldu ama şimdiden belli oluyor kilo verdiğim. günde 2 kere hafif-orta derecede spor yapıyorum aç karna. orta dereceliyi yapmadan önce biraz yemeye çalışıyorum. bir şey yediğimde protein ağırlıklı yiyorum yanına az bişe karb yiyorum ekmek genelde.


    sixpackler yavaştan kendini göstermeye başladı ve daha sağlıklı hissediyorum yağım zaten azdı bayağı benim ama o bile çok etkiliyormuş çok daha atletik ferah hissediyorum.


    spora tekrar başlayana kadar (okullar açılana kadar) ya da işe başlayana kadar (okullar açılmazsa) YA DA sixpackler kendini güzelce gösterene kadar kilo vermeye böyle devam edeceğim. sonra yavaş yavaş öğünleri büyütmeye başlayacağım spora devam ederek.


    böyle işte


    kedi köpek gördüğümde özellikle yakın çekimden kaslarını gördüğümde içgüdüsel olarak pişirip yemek geliyor. günün çoğu bu şekilde açım ara sıra aklıma hamburger geliyor pizza geliyor.


    doğru düzgün kilo verdikten sonra yine canım ne istiyorsa yiyip spor yapmaya devam ederim kilo alırsam yine diyete girerim veririm benim felsefem bu şekilde. yemek yemeyi seviyorum spor yapmayı da seviyorum ikisi de birlikte güzel gidiyor yağlanmam zor oluyor olduğu zaman da böyle diyete girip veririm.


    millet kilo vermekte nasıl güçlük çekiyor onu anlamıyorum. yememek bana kolay geliyor. tabi gün içinde sürekli aç olunuyor akla yemek geliyor zihin boş kaldığı gibi ama yani kendini tutması insanın kolay olsa gerek. üstelik öğrenci olarak para da cebimde kalıyor işin güzel bir tarafı da o xd artık biriktirip biriktirip diyet sonrası pizzalara hamburgerlere gömerim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.