Şimdi Ara

kilitlenme K700i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Telsim kartımı K700i'me taktıktan 20-30sn sonra telefon kilitleniyor. Ancak kartımı eski panasonic'ime taktığımda hiçbir problem yok. Ayrıca arkadaşların kartlarını K700 de denedim kilitlenme olmuyor. Problem kartta sanırım. Sizce çözüm ve problem ne olabilir? Hepinize şimdiden teşekkürler..



  • dostum şu yeni çıkan 64kb lik kartlardanmı aldın k700 onu desteklemeyebilir sen genede bir bak.
  • sim karttan oluyor bizde var k700i kartı 12 ytlye yenileyince hiçbir sorun kalmadı..tamamen karttan dolayı..güvenebilirsinbenim kart 6 senelikte
  • arkadaşlar paylaşımlarınız için çok tşk. emeginizee sağlık ..
    benim bir sorunum var arkadaşlar bendeki ericsoon k700 modelinin şarjı çok az gidor belki kısa bir cvp olarak diyeceksinizki git kardeşim yeni batarya al diyeceksiniz... ama öyle degil işte örnegin tam doldurduktan sonraa tamamem güç göstergesi full iken yeşil iken örnegin mp yüklicez arkadaşa veya buletooht ile bir ufak mb ile bir dosya göndersem full olan batarya görtergesi hemen yarıya iniyoo ve ve sonraa belirli bir mühdet geçtikten sonra ise biraz artıyo gösterge neysee birde arkadaşlar donukluk yapıyo benim tlf çalışırken falan menüye rehbere girerken donuyo sürekli yapmıyo ama ben acayip derece kıl oldum yani ya daha bu tlf yeni aldım 2 yıl garantisi var bu tlf şu na bak ya hayret birşey kardeşim ya şimdi tlf yetkilii servise götürücem onlarda beni oytaracak biliyom zaten bir makina tamire gittimi hayır etmiyo .. neyse arkdaşlar bana bu konuda bir bilgi verin bir yol bir yardım edin
    şimdiden çok tşk
    sevgi ve muhabetle,




  • 1.Telefonun şarj sorunu:K700i model telefonunuz en iyi pil performansına yaklaşık 1 ay sonra ulaşır.Yani ilk şarja göre 1 ay sonra yaklaşık %50 performans artar.Ancak yine de 700mAh'lık bu pil K700 için yetersiz diye düşünüyorum.Yoğun kullanımda pilin 1 gün bile zor gittiğini gördüm.Bence 900-1000 mAh'lık bir pil daha iyi olurdu.Ancak bir dosya göndermede de pilin yarıya inmesi kabul edilebilir bir şey değil.En iyisi siz pil tam performansa ulaşana kadar bekleyin.Yine pil bu kadar çabuk biterse yetkili serviste test ettirin derim.
    2.Donma sorunu:Telefonu ilk açtığınızda şebeke aranıyorken tuşlara basarsanız kısa bir süreliğine donma olabilir.Çaresi; şebeke bulunduktan sonra tuşları kullanın.Diğer bir donma sorunu hafıza full doluyken olabiliyor.Telefon isteklere geç tepki veriyor.Bunun çaresi de telefonda 3-4 mb'lık boş yer bırakmak.Bunların dışında donma sorunu ile hiç karşılaşmadım,arkadaşlarımda da rastlamadım.
    3.Sorularınızı "K700 KULLANANLAR BURAYA" bölümüne yazarsanız daha kolay ve doğru olarak cevaplanabilir.Saygılarımla.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.