Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu'nun ilk turda %51 alabilecek sanılması. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
2
Favori
5.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sanmıyoruz rahat alıcak bekle ve gör Kılıçdaroğlu'nun ilk turda %51 alabilecek sanılması. 

  • Bhdrbyram kullanıcısına yanıt
    Köy kahvesindeki dedemin arkadaşları hüdapar neymiş diyor.

    Bu adamlardan fikrini değiştirmeyi bekliyorsunuz.
    Köyleri ve anadoluyu çok hafife alıyorsunuz.

    Bilin istedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay Kemal %59 la ilk turda alır elhamdülillah.Kılıçdaroğlu'nun ilk turda %51 alabilecek sanılması. 


    Millet aç.

  • Kılıçdaroğlu'nun ilk turda %51 alabilecek sanılması.Öztrak: "1. turda yüzde 60'la Ekmeleddin İhsanoğlu ipi göğüsleyecek" - - Dailymotion Videodailymotion
    Öztrak: "1. turda yüzde 60'la Ekmeleddin İhsanoğlu ipi göğüsleyecek" - - Dailymotion Video
    https://www.dailymotion.com/video/x226fg4

    Korkarım ki birileri yine çok fena yanılacak. İnşallah ben yanılırım.

  • Asıl Türk milletini tanımayan sizsiniz ! Ne kadar çevreniz var ki bu kadar emin konuşuyorsunuz?


    81 il ve 922 ilçede satış teşkilatı olan büyük bir şirkette yöneticiyim. Satış teşkilatındaki arkadaşlarımla her hafta konuşurum, sohbet ederim.

    Genel olarak birleşilen bir konu var ki, "Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının 7 Cumhurbaşkanı adayı ile desteklenmesi ŞİMDİ OLDU" denmesidir.

    Millet ittifakı şu an eskisinden daha güçlü.


    Sanırım siz bunu bildiğiniz için hoşunuza gitmiyor ve bir iktidar yanlısı olarak olayı çarpıtmaya çalışıyorsunuz.


    Ama nafile, sonuç değişmeyecek = YOLCUDUR BAY ABBAS, BAĞLASAN DA AĞLASAN DA DURMAZ !!!


    Bir konuda haklısınız, Kemal Kılıçdaroğlu %51 almayacak, ÇOK DAHA FAZLA OY ALACAK, çünkü HALK AKP'den BIKTI, YETER ARTIK !!! diyor.



    Kılıçdaroğlu'nun ilk turda %51 alabilecek sanılması.




  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    Halk chp gençlik kollarından ibaret değil.

  • Açıkcası iktidarın “kale” olarak gördüğü şehirlerde oy kaybedeceğini düşünüyorum fakat deprem bölgesinde ki oylarının ciddi şekilde artacağını da düşünüyorum çünkü kimse kusura bakmasın masada ki 3 günlük kaosu gördüğümde iktidara istemesen bile oy vermek yanlış değil. Oradaki insanların eve ihtiyacı var ve geçmiş afetlerde teslim edilen evler iktidarın en büyük seçim kozu. Deprem, nefret ettiği iktidara bile oy verdirebilir bu insanlara acı ama gerçek.
    Deprem harici bölgelerde fanatik partili olmayan insanların bir kısmı istikrar, ekonomi endeksli oy kullanacaktır tabi burda da iktidarın oy kaybı söz konusu olur. Ama 3 günlük masa kaosu istikrar başlığı ile oy verecekleri kararsız seçmenliğe itiyor.
    Birde benim gibi iki bölücü partiyle kuşatılmış ittifaklar arasında 3. Seçenek arayan ama o seçeneklerin asla kazanamayacağına inanan bir kesim var ki maalesef durumumuz çok kötü.
    Sonuç olarak seçim millet ittifakı tarafından ekonomi, liyakat artık bize de şans verin; cumhur ittifakı tarafında istikrar, savunma sanayi ve biz yaptık gene biz yaparız ekseninde bıçak sırtı gider 2 ayda en az hatayı yapan seçimi alır diye düşünüyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • asau kullanıcısına yanıt

    Halk chp gençlik kollarından ibaret değil. KK ya karşı baştan beri muhaliftim halada öyleyim. Tunceliye Tunceli diyemeyen +70 çakma chpli istemiyorum. Partinin kuruluş ilkelerine ters düşen herkes partide, şimdi muhalefet görünce koltuk kaygısıyla salya saçıyorlar. Atatürk diyemeyen, demekten imtina eden bi kitlenin dayattığı adaya oy vermem. O kitle partiden temizlenecek birgün. Atatürk ün mirası temizlenecek.


    Y-CHP iktidar olmak isteseydi kendi adayına ihanet etmezdi. Hedef her zaman ana muhalefette kalmak. Bugünün baş mimarı muhalefettir!



    Kılıçdaroğlu'nun ilk turda %51 alabilecek sanılması.Veli Yakaryoutube
    İktidara gelmeden kendi adayına sansür uygulatıyorlar. İktidar olsalar vay ülkenin haline. Hani Halk TV tarafsız ilkeli habercilik yapıyordu.
    https://www.youtube.com/watch?v=9Dx6lEs92qc&t=34s




  • Periah kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinize kesinlikle katılıyorum ama artık başkalarınada şans vermek gerekiyor aksi halde afganistana doğru gidiyoruz. Ülkemizdeki Suriyeli göçmenler ülkeden çıkış yapıyor ama biz göndermiyoruz onlar buranın daha kötü olacağını gördükleri için gidiyorlar. Bir çok yerde bu konuşuluyor birde daha kötü ne olabilir bilmiyorum para birimimiz Afrika’dan farksız ekonomi bitmiş durumda ve en kötüsüde AKP nin kaybetmemek uğruna yaptıkları ve yapma potansiyeli olan şeyler. Ali Sunalın dediği gibi Yunanistan da tren kazası oldu 30 kişi öldü diye Ulaştırma bakanı özür dileyip istifa ederken bizde 50.000 insan ölmüş (söylenen bu tabi gerçek belirsiz) ve bir siyası çıkıp istifa etmiyor. Ve sıçtık elimize yüzümüze bulaştırdık demek yerine Şükür alnımızın akıyla 6 Şubat olayından çıktık. Alnımızın akıyla çıkamasaydık acaba neler olurdu mesela

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Kılıçtar'ın yüzde 51 oy alacağını düşünenlere gülüyorum kahkahalarla. Kılıçtar yüzde 51 alacak demekle dünya düzdür demek aynı aklın ürünü. Kılıçtar yüzde 60'la seçilecek. 50+1 diğer adaylar için geçerli. Kılıçdar için baraj yüzde 60. O yüzden kafanızı yormayın. Gidin demokrasinizi de başka yerde oynayın.

    Kılıçdar karşıtlarının muhalefeti bölmeleri akpye yaradığına göre, akpli olmasalar da akpye yardım ediyorlar demektir.

    İsteyen istediğini savunsun diyen de gitsin Norveç'te yaşasın. Ülkemizin demokrasisi fazla gelir ona. İsteyen istediğini savunsunmuş. Sorunu muhalefette arayacakmışız. Kıyma olmuş 270 TL, dünyada bir tane dost ülke kalmamış, sorunu muhalefette arayacakmışız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ivback0 İ kullanıcısına yanıt

    Depremzede psikolojisini bilemezsin sandığa gidip vefat ettiği yakınları hatırlar muhalefet bloğuna da oy verebilir sandığa da gitmeyebilir. Dediğin gibi oy artışı olmaz yani.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akp nin seçim işleri başında bu adam olduğu sürece akp hayatta seçim meçim kazanamaz. Kılıçdaroğlu'nun ilk turda %51 alabilecek sanılması. 


    Kılıçdaroğlu'nun ilk turda %51 alabilecek sanılması.
    Kılıçdaroğlu'nun ilk turda %51 alabilecek sanılması.




  • Sel geliyor heralde önlemini almış




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 16 Mart 2023; 19:27:36 >
  • İlk turda alamaz zaten. İlk turda alacağı olsa olsa %40'dır. Ama bence ikinci turda alır. Bence Erdoğan'a karşı ilk turda bu seçimi ancak Ekrem koparırdı ama geçti artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercityfirm1895 -- 16 Mart 2023; 19:33:27 >
  • Kılıçtaroğlu kazanamaz diyenler mansur yavaş ankaraya aday olduğunda eski mhp li kimse oy vermez diyordu şimdi herkes Cumhurbaşkanı adayı gösteriyor Kılıçdaroğlu'nun ilk turda %51 alabilecek sanılması. Bizim milletimizin lafına bakarsan yolunu bulamazsın kafası çalışan her Türk insanı 21 yılın tecrübesi ile zaten kime oy vereceğini bilir kafası çalışmayan insanı da zaten ikna edemezsin boşver geç

  • asau kullanıcısına yanıt

    Herkes kk ya biat edecekmiş


    siz kafayı mı yediniz? Ne demek biat etmek?

  • alacak

  • Bu gençler bi karar verse iyi olacak İmamoğlu,mansur,özdağ,ince,hangisi laaaan delirtmeyğn adamı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.