Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu’nun iddialarına İnce’den tepki: Ne biliyorsanız konuşun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'Millet İttifakı'nın dağıtılması için belli kişilere para verildiği, parti kurma çalışmalarına destek verildiği' iddiasına Muharrem İnce'den sert yanıt geldi.


    CHP lideri Kılıçdaroğlu, katıldığı bir programda Millet İttifakı’nın dağıtılması için belli kişilere para verildiğini, parti kurma çalışmalarına destek verildiğini söylemişti.

    Bunun üzerine ‘Muharrem İnce’yi mi kast ediyorsunuz?’ diye sorulmuş Kılıçdaroğlu da, “Sadece o değil. Muharrem bey henüz ayrılmış değil. Onu bilmiyorum tabi’ diye yanıt vermişti.

    İNCE: NE BİLİYORSANIZ KONUŞUN

    Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu’nun o sözleri üstüne açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İnce, şunları söyledi;

    *CHP'nin sade bir üyesi olarak CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu bugün katıldığı Karar TV yayınında benim de ismimi “Sadece O değil” diye zikrederek yaptığı açıklamaların kanıtlarını ortaya koymaya davet ediyorum.

    *Ben bu konudaki değerlendirmelerimi önümüzdeki günlerde elbette yapacağım. Ancak CHP'nin Genel Başkanının yalan söylemeyeceğine, elinde kanıt olmadan iftira atmayacağına inanıyorum, inanmak istiyorum. Buyrun ne biliyorsanız konuşun, hangi kanıtınız varsa ortaya koyun.


    SÖZCÜ




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.