Şimdi Ara

Kibris egitimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaslar kibris odtu veya girne'de sivil havacilik okumayi dusunuyorum ama kibris hakkinda endiseliyim. Bilgili olanlar varsa bekleriz.
    Bir de arkadasimin dedigine gore kibris odtu mezunu olman ankara odtu ile ayni avantajdaymis. Bana sacma geliyor ama bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kıbrısta sivil havacılık yeni açıldı diye biliyorum çok da iyi olacağını düşünmüyorum mezun oldugunuzda tanınnma açısından diplomada sorun çıkabiliyor bu konuları iyi araştırın derim ayrıca Kıbrıs pahalı ve zorlu biryerdir özellikle ögrenci açısından ve ögrenci sadece para olarak görülür Girnede hangi üniversitede sivil havacılık düşünüyorsunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maho-b -- 9 Temmuz 2015; 21:37:39 >
  • Odtu kibrisda okumak hamalliktir. Osym de iyi puan alan bir ogrencinin odtu kibris kampusunu tercih etmemesi gerekir. Birincisi inanilmaz masraflidir
    Yurtlara ayda bin lira gibi bir para odersiniz. Eve cikmaya kalksaniz ayri dert. Ikul cevresi ev kiralari cok fazladir. Bunun haricinde eglence hayati sifira yakin cunku aksam saat 10 da otobus bulamazsiniz sehir merkezine. Kucuk bir kampuse sikisip kalirsiniz. Odtu kkk kibrisin merkezine cok uzak oldugundan olu sehir maalesef. Diploma aynidir ama uzerinde guzelyurt kampusu yazar. Ankara yazmaz. Ustelik sinif gecmek icin de cooook buyuk caba gostermek gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.