Şimdi Ara

KHK lı işçiler ne olacak ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Taşerondayken Asgari ücrete zam geldiğinde %50 fazlasını alıyorduk örn. 300 tl Asgari ücrete zam geldiğinde bize 450 tl olarak yansıyordu Kadroya geçince bu hak elimizden alındı sadece %4 + 4 gibi komik bir rakam verilmekte bu tutarda 100 tl filan yapmaktadır. Bunun üzerine enflasyon farkıda verilmedi Bir önceki asgari ücrette 400 tl zam geldi şimdi ki asgari ücrette ise 300 tl zam geldi bunlardan da faydalanamadık maaşlar öyle tepe takla oldu ki herkes çok şaşkın birde üstüne üstlük aynı görevi yapması için yeni alınan işçiler bizden daha fazla maaş ve ikramiye almaktalar. Kurum içinde aynı işi yapan personelin farklı maaş alması çok şaşırtıcı size şunu söyleyeyim kadronun hiç kimseye bir faydası olmadı herkes keşke taşeronda kalsaydık diye söylenmeye başladı. Taşerondayken 6. aydan sonra vergi kesilirdi bu rakam 100-150 tl arası değişirdi ve ocak ayına kadar sürerdi şimdi ise Her ay vergi kesilmeye başladı hele son aylara geldiğinde 800-900 tl gibi rakamlar kesilmeye başladı nerden bakarsanız yılda 6-7 bin tl gelir vergisi almaya başladılar geçen ay 900 tl vergi ödemişim sanarsınız ki holding işletiyorum :) Bakalım nereye kadar böyle gidecek







  • Şuankı sistemimiz taşerondan daha kötü

    Taşeronda kalsaydık daha fazla maaş alıyor olacaktık.

    İbb iştiraklerinden birinde sözde 'kadrolu' olarak çalışıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eee kardeşim siz bas bas bağırmadınız mı kadro da kadro diye. Ne bekliyordunuz kpss ile atanmışla taşerondan girenin aynı muameleyi görmesi sence adaletmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hsn_33

    Eee kardeşim siz bas bas bağırmadınız mı kadro da kadro diye. Ne bekliyordunuz kpss ile atanmışla taşerondan girenin aynı muameleyi görmesi sence adaletmi?
    Herkes kadro istedi. Çalıştığı kurumda aracı firma tonlarca para kazanıyordu ve kimsenin mesai hakkını vermiyordu. Buna sesiniz çıkmadı ama işçiler kadroya geçtiği için ağrınıza gitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spymasterw

    Herkes kadro istedi. Çalıştığı kurumda aracı firma tonlarca para kazanıyordu ve kimsenin mesai hakkını vermiyordu. Buna sesiniz çıkmadı ama işçiler kadroya geçtiği için ağrınıza gitti.

    Alıntıları Göster
    Şimdi mutluysan sesini çıkamayacaksın. Heee farklı sıkıntıların varsa otur dirsek çürüt Kpss ye hazırlan, kazanıp atan. Yok öyle üç kuruşa beş köfte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsn_33 kullanıcısına yanıt
    Hasan At gözlüğünü çıkart be güzel kardeşim. Sütçü beygiri gibi hep kafan önde duruyor. biz ne anlatmaya çalışıyoruz sen ne anlıyorsun. Kimsenin üç kuruşa beş köfte aldığı yok. Herkes emeğinin karşılığını istiyor. Senin zihniyetin bozuk olduğu için bu olayı göremiyorsun hala kpss hazırlan diyorsun şaka gibisin gerçekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.