Şimdi Ara

Keşke bir organım olmasaydı ama iyi bir sıralamam olsaydı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
4.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar oyle demeyin tek böbrek yeter

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Omurganı aldırıp Siyasi partilere katılırsan, derece yapanlardan bile daha iyi yerlere gelirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryo kuralım. Kansersin ama 15k sıralama yaptın. Tercih listeni hazırladın. O istediğin bölümü istediğin üniversiteyi yazdın. Heyecanlı bir bekleyiş var, tercihler açıklanacak. Yalan dünya ya, açıklanmadan kazandığını öğrenemeden yumsaydın gözünü dünyaya. Şimdi bana mutlu ölürdüm dersin. Dostum mutlu ölmezdin. Sen bu kafayla ölürken de yaşarken de mutlu olamazsın acilen bir psikolog desteği alman gerek. Özsaygını yeniden kazanman gerek. Okuyarak yapılabilecek şeylerin sınırlarının olduğunu görmen gerek. Mesela sen istediğin kadar çalış didin bu ülkeye cumhurbaşkanı olamazsın kolay kolay, bizim halk öyle sevmiyor. Sen istediğin gibi çalış didin Türkiye'nin en iyi üniversitesinin en iyi bölümünü oku. Çok uzak değil uçakla 3 saat mesafeli Hollanda'da sana oturma organlarıyla gülerler. Odtülü bilkentli boğaziçili olmak orda sökecek mi zannediyorsun? Adamlar bizim ülkenin varlığından bihaber. 75k mis gibi sıralama. Odtü şehir ve planlamacılık öneririm, silikon vadisinde dahil çalışan mezunları var. İyi günler. (Tekrar söylüyorum mhrs'ye gir psikolog randevusu al)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer yurtdışında çalışmak istiyorsan ister siirtte oku ister bounda oku bilmiyorlar abi bilmiyorlar. Para biriktirmeye başla üni bitince akademik eğitimine Avrupa'da devam edersin. Bu ne iç karartıcı bir başlık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada Neslican Tay kanseri ilk yendiğinde üniversite sınavına girip hayali olan Bau Psikolojiyi kazandı. Kendisi Ankara fen mezunu. Çok dayatmışlar sayısal bölüm oku vs diye kız sınava hazırlanırken kanser olduğunu öğrenmiş. Sınava hazırlık sürecinde yine bacağı ampüte edilmiş. Neyse bau kazandıktan sonra da ilk yılı bitmeden kanser tekrar nüksetti ve vefat etti kızcağız. Sırf hayali olan bölümü kazandı diye ölürken mutlu muydu sence? Hayatımda ölümün kıyısında olup da bu kadar yaşama tutunan birisini görmemiştim. Işıklar içinde yatsın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanaemeklerimeyanarim -- 28 Temmuz 2020; 18:56:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç canını boşa sıkma pes etme bende 2019 da 64k yaptım bu sene 10k ya çektim sınav anı çok farklı bir an seni o bakımdan çok iyi anlıyorum hele 64k yı görünce yaşadığım hayal kırıklığı ...ama sonra hedeflerim aklıma geldi tekrardan yola koyuldum çalışmaya
    bu aralar kafanı dinlendir ağustosun ortası gibi ya da kendini ne zaman iyi hissedersen başla çalışmaya eğer mezuna kalacaksan
  • dostum bu konuyu silme dursun. 5 10 sene sonra bakıp bakıp güleceksin bu konuya
  • Çok acı veren bir başlık nasıl olur da böyle düşünebiliyorsunuz, sağlığımızın yerini hiçbir şey alamaz. Sıralamanıza uygun ilgi duyduğunuz bir bölüm yazın veya tekrar hazırlanın.Kendinizi topluma bu sınavla kanıtlamayı bırakın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuciliusBagus kullanıcısına yanıt
    Sen iyi misin 3k yapmışsın ya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SilenceofEva S kullanıcısına yanıt
    Güzel yazı.

    Yaratmak,Yüce Allah'a Mahsustur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LuciliusBagus kullanıcısına yanıt
    Boyunuz kaç hocam? 1.90 mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.