Şimdi Ara

Kernel Power 41 (63) hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba herkese iyi geceler, şu illet kernel-power 41 (63) hatasının çözümü nedir? bu hatayla birlikte event log 6008 hatası da alıyorum.

    bilgisayarı alalı 1-2 ay oldu gittim garantiye gönderdim fakat hala aynı hatayı alıyorum pc oyun oynarken ya da internette gezerken kendisini resliyor.

    yaptığım işlemler;

    ekran kartı, chipset ve bios’u güncelledim

    tüm netframeworkleri yükledim

    başlangıç ve kurtarmadan otomatik yeniden başlatma seçeneğini kaldırdım

    oyun oynarken işlemci ısıma baktım en fazla 71 dereceye çıktı

    aygıt yöneticisinden realtek ses sürücüsünü devre dışı bıraktım

    3 tane priz değiştirdim fakat nafile

    şunu da belirteyim 2-3 saat oyun oynadıktan ya da internette takılırken resetliyor, sizce sorun ev elektriğinde olabilir mi? çünkü garantide msi kombustor testleri yapılmış. ya da klavye, mouse gibi donanımlar yüzünden olabilir mi? monitörüm rampage 23.8 inc 144 hz bununla da bir alakası olabilir mi? çünkü garantide çalışıyor sorunsuz dendi garantiye sadece kasa (ekran kartı da dahil) ve psu kablosunu gönderdim bu yüzden sorunları kendimde arıyorum, lütfen yardım edin çok moral bozan bir hata.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azzapppp1907 -- 15 Kasım 2020; 0:22:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Selamlar, kernel power 41 bildiğim kadarıyla makinenin olağan dışı yollardan kapatılmasını gösterir örneğin makineye parmak atarak kapatmak da bu durumla aynıdır, Kernel41 ile sorunu çözemeyiz asıl sorunun kaynağını bulmalısın Olay günlüğünde bu Kernel 41 olayı olmadan önce başka bir hata daha olması gerekir eğer teknik bir sorun var ise, eğer yok ise sorun Güç Kaynağı veya elektrik kabloları olabilir, pirizleri ve güç kablolarını değiştirerek dene belki düşük bir ihtimal sorunu çözebilir... Bilgisayarı direkt prize bağlayarak dene uzatma kullanmadan.

  • hocam kernel 41in yanında event log 6008 hatası da alıyorum. 3 kere prizi değiştirdim, bilgisayarı başka bir odaya alıp orada denedim, kullandığım eski psu kablosunu denedim fakat aynı hatayı alıyorum. kuzenim de aynı bilgisayarı aldı fakat onda hiçbir sorun yok, onların evde denerim diyordum o da virüs kaptı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azzapppp1907 -- 15 Kasım 2020; 9:20:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam halledebildin mi sorunu

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.