Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 1 Mayıs 2021; 1:32:47 >



  • Niye kıskanıyorsun kardeş? Adamın canı istemiş yapmış. Zevk ve imkan meselesi. Kimse kimsenin eğlencesine karışamaz.

    Neden duygu sömürüsü yapıyorsun? O paraya peynir, zeytin mi alsaydı? Öyle yapınca mı normal oluyor?
  • kiskanan kim bendede bir ton var ama esegin kulagina su kacirmak baska olay.

    https://m.youtube.com/watch?v=8yIVsJ6bFXc



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 5 Ocak 2018; 14:55:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emulator neylerine yetmio la.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir gün iyi para edecek
  • yarin in garantisi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • silinsin

    amerika stokcularin anavatanidir...dmax te oynayan antika avcilarinda mefta olmus kolleksiyoncularin ortada kalan dunya mallarinin yagmasi konu edilir.tabii bir gun sira bu arkadaslara da gelecek.
    https://www.youtube.com/playlist?app=desktop&list=PL4QdnAhyaH6F1UcjK9KYqxm5H87aP8bg6

    dmax in turkiyede dogrudan oynayamayacak naked and afraid olayida insanlarin zaten belirli bir siniri astiklarinin ispati gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 6 Aralık 2020; 18:52:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamların parası ve imkanı var, yapıyor, bundan normal ne var?! Zevk ve tercih meselesi. Gayet de güzeller.


    Hala "emülatör yhaa moruqq" diyen tipler var. Bu kişi nereden bilecek konsolun havasını, değerini?! Bu kadar insan salak, para verip konsolu alıyor, raf yaptırıyor vs.; bir bu arkadaş akıllı, oturduğun yerden "emulator yhaa xd" diyor. Kafası basmıyor insanın, anlarım da niye laf söylersin bre cahil?! "Güzel olmamış." de veya "Ben olsam yapmazdım." de, yok illa laf söyleyecek. İçinde kurt var çünkü. İşte toplum, bu bireylerden oluştuğu için bir arpa boyu yol alamıyor!

  • senin ki bir fikirse bu da fikir kendine bu yolda saygi istiyorsan once bu fikrede saygi gostermeyi bileceksin...simdi isteyen evini tikabasa doldurur isteyen doldurmaz simdi aykiri gorunen bu fikir eninde sonunda bu yoldaki herkesin kacinilmazidir...gercek bu ister hosunuza gitsin ister gitmesin

    mario yu ovunce sevince guzel ama elestirince kotu sensin...gercekler balcikla sivanmaz burada yazanlar kolleksiyoncu ile stokcu arasindaki fark.

    bunlar gercek ve hepsi kacinilmaz.bu sebeple burada...her retrocunun gercek hayatla imtihan gunu bir gun gelecek...ve bende yaptigim icin bunlari biliyorum..bu yazi durdukca ileride okuyup mecburen oyle diyeceksiniz.evi tika basa doldurmak iyi bir sey degil her seyin sonu var,ve senin ruyanda gordugunden cok konsol gecti elimden emulator yaah yeah oh shoon diyenlerde bir fikir sen de bir fikirsin,hayati oyundan ibaret sanmakta bir fikir gercegi gormekte.
    ve illede eve kapanip bir oyunu saatlerce bitirmek icin kasmakta bir fikir hayatin kisaligini gormekte

    simdi isteyen istedigi yolu tutsun..o yolun sonunu goremeyenin cahilligi ancak o yolla bitecek simdilik bilincsizce devam yara varsa gocunulur.tecrubeyse ahanda tecrube hadi goster saygini da gorelim.


    silinsin

    ne bulursa alan cevremizdeki kisilerin zamani gelince yine ayni yere sacilan onca kiymetlisini gorunce bu isin bir siniri olmali demeyi de ogrendik,1 dolu rafin hatirasi 10 dolu rafin yagmalayani cok olur.

    kolleksiyon dedigin abartmadan yapilmali..kolleksiyoncu var ipin ucunu kaciran kolleksiyoncu var onlara artik stokcu denir.fark bu...anlayabilene.

    fark bununla


    silinsin


    silinsin

    bunun farki.al gor cehaleti.durmasini bilemeyen ucurumun kenarindan duser.gercek kolleksiyoncu ile kendini olumsuz sanan kolleksiyoncu farki budur aciklamadan anlamakta bir erdem.

    boyle dursun.anlayabilen anlar.zor ama belki...internette her gordugunu yarar yaramaz evine dolduranlari gorunce umudum yok

    silinsin

    oyle almanca oah shon guut guut la olmuyor resimde bizim leon fr nin emulasyon ekrani acikca gorunmekte...yea yea wunderbach

    silinsin

    oyle orjinalci namina atip tutmakla olmaz eve girince herkes akilli...kim akilli kim cahil herkes akilli........nooldu pasinyan

    silinsin

    gordun mu cehaletinereden tik basa doluruldu bunlar cok ayip alaydin ya bulursan e bay den orcinal cakmaktaslar dinoyla hopi yi kurtarma harekatiyla diger 1000 tane nes oyununu tane 200 den dizeydin ya evecok ayip cok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 13 Aralık 2020; 3:33:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle, lafım sana değildi, öyle anlaşılmışsam kusura bakma! silinsin Lafım, sonlara doğru bilmiş bilmiş konuşan arkadaşlara idi. Tabii, mesajı attım, sonradan fark ettim ki konu yıllanmış. İlgili üyeler belki mesaj attığını bile unutmuştur silinsin  Sonuçta zevk ve renk diye bir şey de var. Adam sever, alır, elinde tutar. O böyle mutlu ise bize laf etmek düşmez.


    Eski konsolları toplayanlardan biri de benim. Eski dediğime bakma, en eskisi Nes. Emülatör falan diye sözde beni eleştiriyorsun ya, özellikle emülatör aramıyorum, kullanmıyorum. Daha önceden paylaştığım ve senin de gösterdiğin foto Nes miniden. Nes mini zaten emülatör tabanlı olarak çıktı (tüm mini konsollar öyle). Bunu bilmeyen de bir zahmet o cihazları kullanmasın. Mini konsollar istisna (sonuçta bunları tvye takıyorsun), konsol toplayan adama "emülatör" demek cahilliktir. Kızdığım nokta bu.


    Mini konsollar çok tatlı ama! Tavsiye ederim! @pspsexer




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon FR -- 6 Ocak 2021; 0:23:37 >
  • bizim elestirimiz kolleksiyon isinin ipini kacirip evini copluge dondurenlere benimde evim dolu konsollarla ama bir devir daim var giden var gelen var sayi sabit her konsol var en iyi oyunlari var gerekli aksesuarlari var...hatirasi olanlar bunlar isim bu..ama o kadar.bunun disinda cevreden biliyorum...3 katli evini omrunun cogunda ne bulduysa dolduran insanlar var internet caginda bu kolleksiyoncu konsolcu diye ayrilmiyor artik..kredi kartlariyla tum herkes internette ne bulursa alip evine tikiyor cogu cop bir cogu islerine yaramiyor sirf merak..bu israfin sonu iyi degil..evlere tikilan stok yapilan her sey kimsenin garantisi yok siz gidince yine uc kurusa ortaliga sacilacak..


    kolleksiyon dediginin siniri var o sinirda guzel..bu asilirsa adi stokculuk oluyor alin fazlaliklari satin para kazanin sinirda kalin ama israf yapmayin stok yapmayin cop yapmayin hayat dedigin sonsuza kadar surmuyor.bunu bilin.

  • Bende 34 konsolla koleksiyonerim diye geçiniyorum.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: phantom_coal

    Bende 34 konsolla koleksiyonerim diye geçiniyorum.


    Böyle bir konsolun var olduğunu buradan öğrendim. Kim bilir daha neler var .

  • Konuyu hortlatıyorum bizdede var koleksiyoncular fakat bu kadar ürün orjinal ambalajında mevcudu zor bulunur lakin şu forumda bir el birliği ile ne ürünler çıkar süper bir oyun mahseni kurulur fakat gel hibe et dediğin zaman kimse yanaşmaz bu adamlar hepsini kendisi almamıştır bir konsoldan renk renk mevcut yani üreticide göndermiş olabilir benim kuşağım commodore 64ün bitiminden sonra micro genius a denk geldi geriye ve ileriye dönük amiga 500 vb tüm cihazları toplayabiliriz de bu işle kim uğraşacak evlerde küçük olduğu için yeğenlere tanıdıklara veriliyor arşivcilik yapılamıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • let go denen mahzende bedava bir ilan verip insanların gerçek yüzünü görünce bir daha kıyamete kadar hiç kimseye bir terlik dahi vermemeye yemin edersiniz.


    silinsin

    kimden aldıysa artık.

    bir ara arkadas ps4 verecekti 1000tl o zaman gitti geldi aaa kolaymış dedi..bir kişi daha yazmış 15tl lik kablo verecek...dedim gençliğine acı gitme

    1.5 saat adamı yağmurda bekledi adam lüx aracıyla gelmiş 1.5 saat sonra dediği şu..tühh yaa bak para almayı unutmuşum yanımda 5 tl var şunu al idare et.

    bu işte rakam ne kadar düşükse o kadar insanlıktan uzaklaşılıyor..sabır sabır sabır işi.

    ama netten olursa abimiz tek tıkla yolluyor 100 tl yi...o işin klası var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 22 Mart 2021; 16:54:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.