Şimdi Ara

Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
9
Favori
19.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |

    Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |


    Ember Lab, hikaye odaklı aksiyon macera oyunu Kena: Bridge of Spirits'i PlayStation 5, PlayStation 4, ve PC (Epic Games Store) için duyurdu.

    Çıkış Tarihi : 21 Eylül 2021


    Oyun hakkında:

    Hızlı savaşları keşif ögeleriyle birleştiren, hikâye odaklı bir aksiyon macera oyunu. Kena olarak, oyuncular Rot olarak adlandırılan büyüleyici ruh arkadaşlarından oluşan bir ekip bulur ve bu ekibi büyüterek onların yeteneklerini geliştirir ve oyuncuların çevreyi istedikleri gibi...

    Genç bir Ruh Rehberi olan Kena kutsal dağ tapınağını bulmak için terkedilmiş bir köye yolculuk yapar. Gezici ruhların hapsolduğu, balta girmemiş bir ormanda gizlenen bu unutulmuş topluluğun sırlarını ortaya çıkarmak için mücadele eder.

    Ürkek ve aldatıcı ruhlar ormanın her yerinde. Ölü ve çürüyen elementleri parçalayarak dengeyi koruyorlar.

    Ekibini Oluştur: Güçlü yetenekler kazanmak, keşifler yapmak ve çevreyi değiştirmek için Rot'u bul ve topla.
    Keşfet: Unutulmuş bir köy ve garip bir lanet. Bir zamanlar görkemli olan bu dünyayı eski haline getirmek için Ruhlar Alemi'nin gücünden yararlan.
    Hızlı Savaşlar: Çürümüş, hapsolmuş ve hareket edemeyen bu ruhlar Kena'ya her seferinde meydan okuyorlar.

    Ember Lab tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Kena: Bridge of Spirits'in yeni oynanış videoları ve ekran görüntüleri paylaşıldı.

    Oyun hakkında

    Hızlı savaşları keşif ögeleriyle birleştiren, hikâye odaklı bir aksiyon macera oyunu. Kena olarak, oyuncular Rot olarak adlandırılan büyüleyici ruh arkadaşlarından oluşan bir ekip bulur ve bu ekibi büyüterek onların yeteneklerini geliştirir ve oyuncuların çevreyi istedikleri gibi yönetmelerini sağlayacak yeni yollar oluşturur.

    Hikâye

    Genç bir Ruh Rehberi olan Kena kutsal dağ tapınağını bulmak için terkedilmiş bir köye yolculuk yapar. Gezici ruhların hapsolduğu, balta girmemiş bir ormanda gizlenen bu unutulmuş topluluğun sırlarını ortaya çıkarmak için mücadele eder.

    Rot'u Bul

    Ürkek ve aldatıcı ruhlar ormanın her yerinde. Ölü ve çürüyen elementleri parçalayarak dengeyi koruyorlar.

    Önemli Özellikler

    - Ekibini Oluştur: Güçlü yetenekler kazanmak, keşifler yapmak ve çevreyi değiştirmek için Rot bul ve topla.
    - Keşfet: Unutulmuş bir köy ve garip bir lanet. Bir zamanlar görkemli olan bu dünyayı eski hâline getirmek için Ruhlar Âlemi'nin gücünden yararlan.
    - Hızlı Savaş: Çürümüş, hapsolmuş ve hareket edemeyen bu ruhlar Kena'ya her seferinde meydan okuyorlar.

    Kena: Bridge of Spirits, 24 Ağustos'ta PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC (Epic Games Store üzerinden) platformlarına geliyor.

    Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.




    Gameplay Videosu :






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 16 Eylül 2021; 13:51:14 >







  • nereye, nasıl yorum yapacağıma da siz karar verecekseniz hesabımım şifresini size vereyim.


    fiyat hatasını da Epic fiyatı için söylemiştim. ben iki platform arasındaki fiyat farkını gözden kaçırabilecek kişiler için belirtme gereği duydum burada.


    sanki çok alakasız bir şey yazmışım gibi "pc konusundan devam edersiniz" yazmanız gereksiz. sanki ilk defa bir oyun farklı platformlardaki fiyatını tartışıyoruz PS yada PC konusunda.

    Ana platformum PC zaten ama aynı zamanda konsol kullanıcısıyım. Plus'dan bedava oyun bekleyenlerden de değilim. Hatta kardeşlik, kutulu takas yapan kullanıcılardan da değilim. Çok beklediğim, iple çektiğim oyunlar olmadığı sürece indirim bekler ve PSN mağazasından aldığım oyunları tek hesap çatısı altında toplarım genellikle. Yani dijital koleksiyonculuk da denilebilir. PC'de de öyle. Ama halen platformlar arasındaki yüksek fiyat farklılıklarına tepki göstermek yerine bu duruma eleştiri getirenlere tepki göstermeye devam ediyorsunuz.


    Sizin şu cümlenizi de anlamlandıramıyorum. ''pc ile ps fiyat karşılaştırması olmaz. pc fiyatları daima ucuzdur'' bunu nereden benimsediniz bilemem ama böyle bir şey globalde yok. Biraz önceki mesajımda da belirttiğim gibi her platformda özellikle Amerika ve Avrupa'da oyun fiyatları aynıdır aynı birim fiyat üzerinden ücretlendirilir. Ülkemizdeki tam aksi olan bu saçma durum hariç.


    Neyse artık sözü daha fazla uzatıp da sizi tartışmanın içerisine çekmek istemem. Sadece bu yanlış anlaşılmayı belirtmek istedim.

    Hayır ben keyif alıyorum oyunculuk saç baş yolmak çileden çıkmak klavye kol kırmaktan ibaretse buna da oyunculuk diyorsan buyur oyna oyuncu sen ol hayat başlı başına stresken bir de en keyif aldığım şeyden de sinirli şekilde kalkıyorsam bence durum psikolojik kime neyi ispat etmeye çalışayım hiç de kupa platin diye kasmam sağa sola hava atmaya yarayan bir olgudan ibaret kupa işi kendini tatmin etmekten başka birşey değil. 20 yıllık noob oyuncu olarak size iyi zorlu oyunlar :)

    Abim evlendi, saçlar dökülmeye başladı birde çoçuk geliyor şimdi sorumluluk arttı oyun hayatı bitti, biraz yenge yalakası oldu sözünden çıkamıyor abim sayesinde oyun hayatına atıldık o 1 saat bile oynayamıyor artık. ben 26 oldum sayılır gören 20 gibisin diyor benim yaşlarımda arkadaşlarım çok olgun görünüyor tip felan 40 da olsam yaşlanmam her halde dünya yansa umrumda değil öyle birisiyim odamı fulll dizdim oda da 50 bin lik sistem var konsol+pc+tv+baba koltuğu tarzında da bir koltuk aldım istediğim şekilde ayarlıyorum. İşimi de evden yapıyorum son 1 senedir dışarıya sadece spor veya avm den üst baş almak için çıkarım o kadar. En büyük hobim oyundur ilk baş sonra dizi-film ve kitap okumak işte hayat böyle geçiyor benim.  

    Oyunu oynamaya başladım. Yaklaşık 1 saatlik deneyiminin ardından söyleyeceğim şey: Oyun o kadar iştah kabartıcı ki!

    ROT diye tabir ettiğimiz küçük sevimli yaratıklar bize oyunda adeta kılavuzluk ediyor. Oyunda iki çeşit Rot var şu anlık. Birisi minik rot. Diğerleri de büyük rotlar. Küçük rot, büyük rotlara ve bize ne yapmamız gerektiğinden bahsederken; büyük rotlar ise gövde gösterisi yapıyorlar. Büyük rotları bir taş taşımada veya nesne yerleştirmelerde kullanabiliyoruz. İşin en eğlenceli ve tadımlı yeri de rotlarımıza dükkandan şapkalar alıp, kustomize edebiliyoruz. Hikaye de lanetlenmiş adadan bahsediliyor. Burada ruhları korumak bizim amacımız. Hikaye de imajını almış, yürüyor gidiyor! Güzel ilerliyor.

    Benim şu an tek eksik gördüğüm ve güncellemelerle düzeltilmesini beklediğim olay: sinematikler de garip bir kombinasyon var. Kasıyor mu kasmıyor mu anlamadım ama "slow motion"da ilerliyormuş gibi hissettiriyor. Onu da hallettiler mi operatiflik bir yanı kalmıyor oyunun. Oldukça sağlam yapılmış, anlaşılan kasıntılıktan uzak bir ekipten çıkmış oyun!
  • Dünyası hoş gözüküyor. Zelda havası var.
  • Renk paleti ve müzikler çok hoş. Takibe aldım.
  • Ben de çok beğendim dünkü traileri, bana biraz fable'i anımsattı. Ps4 için de çıkacak olmasına sevindim, yeni konsolda olmasa da bu nesil için güzel bir oyun gibi duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun içi grafikleri nefis görünüyor. Zelda tarzı bir oyun sanırım.
  • Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 27 Temmuz 2020; 21:28:12 >





  • Kena: Bridge of Spirits PS4 Versiyonuna Sahip Kullanıcılar PS5 Versiyonu için Ek Ücret Ödemeyecek

    Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |

    Geliştirici Ember Lab, Kena: Bridge of Spirits PlayStation 4 versiyonunu satın alan kullanıcıların oyunun PlayStation 5 versiyonu için ek ücret ödemesi gerekmeyeceğini doğruladı.

    Oyunun resmi twitter hesabı, bu konuda sorulan soruya, henüz süre sınırı detaylarını belirlemediklerini fakat ücretsiz olarak yükseltilebileceğini belirtti.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kena_Bridge_of_Spirits_PS4_Versiyonuna_Sahip_Kullanicilar_PS5_Versiyonu_icin_Ek_Ucret_Odemeyecek-103792.htm





  • Kena: Bridge of Spirits - PS5 Details


    -Virtually no loads, launch from dashboard in 2 sec
    -More lush & dense environments
    -All 100 creatures (called Rot) displayed onscreen simultaneously vs not on PS4
    -Haptic feedback for things like attacks & bow force
    -It is "wide linear", not open world
    -Built on UE4, no microtransactions
    -The Rot are like Pikmin (attack, traverse world, solve puzzles, etc)
    -Kena will be voiced
    -Will not be $60
    -Aimed to be able to finish "comfortably in a weekend"

    Kaynak :https://www.gameinformer.com/feature/2020/09/08/what-does-the-ps5-bring-to-kena-bridge-of-spirits





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 8 Eylül 2020; 19:38:43 >




  • Kena: Bridge of Spirits'ten Yeni Bilgiler

    Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |


    - Ana karakter Kena, "KAY-nuh" diye telaffuz ediliyor.
    - Karakteri seslendiren sanatçı, oyunun birkaç müziğini de söyledi.
    - Oyun Japonya, Bali ve benzeri Doğu bölgelerinden esinlenen hayali bir yerde geçiyor. Kena buralı değil ve buralara çok uzaklardan geldi.
    - Küçük siyah yaratıkların adı Rot. Oyunun dünyasının dört bir yanına saçılmış bu yaratıkları bulup yanınıza alabileceksiniz. Nesneleri hareket ettirmek, kırık bir köprüyü geçici olarak onarmak ve düşmanların dikkatini dağıtmak gibi işlevlerde kullanılabilecekler. Ölümsüzler ve çeşitli şapkalar ile özelleştirilebilirler.
    - Mikro ödemeler yok.
    - Fotoğraf modu planlanıyor fakat çıkışında mı olacağı yoksa sonradan mı ekleneceği henüz belli değil.
    - Unreal Engine 4 oyun motorunu kullanıyor.
    - Açık dünya oyunu değil. Oyunun başında göreceğiz köy, merkez bölge olarak geçiyor ve ona bağlı birkaç bölgeye seyahat edebileceksiniz.
    - PlayStation 5'te, topladığınız her bir Rot aynı anda ekranda görünecek. PlayStation 4'te ise daha az sayıda görünecek. Toplamda 100'den fazla Rot var. PlayStation 5'te ayrıca ormanlar ve bitki örtüsü daha yoğun.
    - Oyunun uzunluğuyla ilgili olarak, yan aktiviteler bulunduğu için net bir sayı verilmedi fakat hafta sonu içerisinde rahatça bitirilebilecek bir oyun olduğu belirtildi.
    - $59.99 fiyattan satışa çıkmayacak. PlayStation 4'te satın alanlar PlayStation 5 versiyonuna ücretsiz olarak sahip olabilecek.
    - En yüksek zorluk seviyesi oyunculara sağlam bir mücadele sunacakken tek vuruşta da ölmeyeceksiniz.
    - Game Informer, oyunu PlayStation 5'te çalışırken görmüş ve oyunun açılışı sadece iki saniye sürüyor.
    - Oyun ilk başta PlayStation 5 düşünülerek geliştirilmeye başlanmamış fakat konsolun gücü önceden belirlenmiş sınırlar içerisinde geliştirici ekibe daha fazlasını yapmasına imkan sağladı.
    - DualSense kontrolcüsünün özel tetik tuşlarından yararlanıyor. Ağır saldırılarda ve ok kullanımında bunu hissedeceksiniz.

    Daha fazla bilgi için gameinformer.com/kena adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Kena: Bridge of Spirits noel döneminde PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC için çıkacak.




  • Yeni Ekran Görüntüleri :

    Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |




  • Yeni Ekran Görüntüleri 2 :


    Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |




  • Oyunu yeni keşfettim çok güzel görünüyor Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU | 

  • Future of Gaming Etkinliğinde duyurulmuştu. bir çok kişinin takibine aldığını düşünüyorum. :)

    Güzel bir oyun ve deneyim sunacaktır. Büyük ihtimal 2021'de çıkışını göreceğiz gibi.


    @Source

  • Ertelenme haberi yalanlandı..


    Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |
  • Woodknight'ın arkasında parlayan nedir? Kena'nın bu savaşta dikkate alacağı çok şey var!


    Kena: Bridge of Spirits | PS4 - PS5 ANA KONU |
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.