Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
20.091
Cevap
358
Favori
815.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
76 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • s.a arkadaşlar keenetic extra dsl modem kullanıyorum aklımda birşey var ama olur mu olmaz mı bilemedim şimdi bu cihazın ethernet çıkışı 100 mbit 3 ve 4 nolu ethernet çıkışlarını birleştirip 200 mbit olarak çıkış alabilmek mümkün mü yani ethernet portunu birleştirme yapabilirmiyim çok önemli yardımcı olursanız sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 1 Haziran 2020; 17:44:6 >

  • Ohh
  • arkadaşlar selamlar. aranızda Millenicom'da Fiber altyapıda olup da Keenetic Giga ürününü kullanan var mı? benim büyük biladerin Türk Telekom Fiber aboneliği 1-2 aya bitiyor, Millenicom'a geçecek. geçerken Türk Telekom'un leş router'ını geri vereceği için ben Millenicom'un itelemeye kalkacağı yine leş router'lardan birini almasın istiyorum, ona göre tavsiye edeceğim kendisine.
  • Keenetic City 209 liraya düşmüş. Satıcı HepsiBurada alsam mı bilemedim. Air ile arasında neredeyse 100 lira fark var. Sadece 5ghz deki hızları farklı sizce çok fark eder mi ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu modemin kablosuz dağıtım performansı nasıl arkadaşlar kaç cihaza kadar aynı hız performansını veriyor? Test yapan var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    1 ay önce 216 tl ye almıştım iyi düşmüş city aır farkı 1 anten ve altta gösterdiği Mbit/s olayı. city bana yetti seni bilmem

    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER DSL , VIVA,AIR,HOPPER,TİTAN İnceleme ve Kullanıcı Yorumları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Haziran 2020; 20:13:30 >








  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Neyse kampanya falan beklemeden alalım. Yoksa zamlanacak kampanyanında anlamı kalmayacak 😀 İnşallah benim de işimi görür diye umuyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pasaport02 P kullanıcısına yanıt
    Birinde satıcı hepsiburada birinde satıcı ovy tek fark bu
  • mahmutuslu kullanıcısına yanıt
    Emin misiniz? DSL yazan modelde Modem de yazıyor diğer düz modelde Modem yazmıyor. Ayrıca Düz Extra modelinin görsellerine baktığımda telefon kablosunu soktuğumuz port bulunmuyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mahmutuslu kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi hocam. Biri DSL özellikli zaten başlığında belirtilmiş. Tamamen farklı yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim,kafam karışmıştı şimdi aydınlandım.

    Saygılarımla.
  • Vowifi sorunu yaşayanlar için port tetiklemeyi detaylı olarak tekrar analiz ettim ve yaptım. Şimdi detaylı olarak anlatacağım. Modem arayüzüne girin. Ağ kurallarına tıklayın. Buradan port yönlendirmeyi seçin. Kural oluştura tıklayın. Yukarıdan kuralı etkinleştir deyip açıklama bölümüne Turk.net Vowifi yazın. Giriş bölümüne Dsl İsp (Pvc 8/35 - İnternet) seçeneğini seçin. Çıkış bölümüne bilgisayarınızı ya da bilgisayarınızın ip adresini seçin. Protokol bölümüne tcp/udp (tüm portlar) ve icmb seçeneğini seçin. Çalışma takvimini her zaman açık deyip kaydedin. Modemi modem arayüzünden tekrar başlatın. (Düğmeye basarak ya da fişini çekerek değil modem arayüzünden yeniden başlat derseniz ayarlar aktif olacaktır.)
    Tekrar Kural oluştura tıklayın. Yukarıdan kuralı etkinleştir deyip açıklama bölümüne Turk.net Vowifi 2 yazın. Giriş bölümüne Dsl İsp (Pvc 8/55- TV) seçeneğini seçin. Çıkış bölümüne bilgisayarınızı ya da bilgisayarınızın ip adresini seçin. Protokol bölümüne tcp/udp (tüm portlar) ve icmb seçeneğini seçin. Çalışma takvimini her zaman açık deyip kaydedin. Modemi modem arayüzünden tekrar başlatın. (Düğmeye basarak ya da fişini çekerek değil modem arayüzünden yeniden başlat derseniz ayarlar aktif olacaktır.)
    Bu seçenek ile vowifi sorununun ortadan kalkması gerekir. Eğer buna rağmen sorun çözülmezse lütfen yazın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan2144 -- 1 Haziran 2020; 23:36:42 >




  • ONUR_345241 kullanıcısına yanıt
    Rahatlatıcı :)) Aslında bu tür kaplamaları üretim aşamasında pakette taşınırken vs üstü çizilmesin diye yaptıklarını duydum, gıcır gıcır ulaşsın düşüncesiyle :)) başka parlak kutularda da görüyoruz... teknik meknik dediğin gibi çok da gerekli değil, boş durmasın faydalı olur düşüncesiyle eklemişlerdir
  • UnicornKnight kullanıcısına yanıt
    Dündü sanırım bir türk telekom alt yapısından milelnicom fibere geçen arkadaşımız paylaştı. Sorun yok eski modeme kullancı adıyla beraber VLAN giriyorlar kullacı bilgilerini millenciom veriyor VLAn ı da eski telekom cihaz menüsünden alıp Keenetic e giriyorsun. Tilginelrde 35 ama huaweilerde değişiyormuş, onu menüsünden root şifresiyle alıyorsun
  • pasaport02 P kullanıcısına yanıt
    Bunlar ayrı ürün değil hocam, keenetic web sayfasından güzel bir karşılaştırma aracı var. ürünleri seçip karşılaştır diyorsun, oradan bakabilirsin.

    Extra DLS, VDSL/ADSL portu olan Modem router
    Extra Router, sadece router

    https://keenetic.com.tr/tr/compare/routers?products=keenetic-extra-dsl,keenetic-extra
  • Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    A.s. arkadaşım, Bunu birleştirmek genelde switch ile olur, yada karşıda iki ethernet portlu bir sunucu bilgisayar olması gerekir özel bir protokolle birleşebilir, link aggregiation deniyor sanırım, Sen nasıl bir uygulamada kullanmak istiyorsun? Evde iki ethernet portlu hat birleştirmeyi destekleyen switch çok pahalı olurudu. veya iki ethernet portlu sunucu ve işletim sistemi bunu destekleyecek. Ama Keenetic in yazılımı bunu yapabilir sanırım akıllı bir switch var cihaz üzerinde. keenetic e soracağım hen de, ilginç geldi.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Link_aggregation

    Bu arada USB ethernet portlar var, USB den gigabite. usb2.0 480Mbps hız veriyor. bu porta bu dönüştürücülerden takarak 480mbps ethernet hız elde edebilriisniz.




  • pasaport02 P kullanıcısına yanıt
    bende sazanlık yapayım satıcı hb olan ve ucuz olan sadece ROUTER yani genişletici diğeri satıcısı ovy olan ve pahalı olan da modem dsl ROUTER fark bu
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    evin abartılı büyük değilse görür benim ev 125 m2 city fazlasıyla yetiyor 5g 2.4g her köşde full
  • Smf değerini düşürdüm hızım arttı inşallah kopma yaşamam bunu yaşarsam nasıl anlarım bileniniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.