Şimdi Ara

Kedimin boynundaki yara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
18.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Resimde görüldüğü gibi 7 aylık dişi kedimin boynunda yara var. Tam olarak nasıl oldu bilmiyorum ama yaklaşık iki hafta önce bir gece sokakta kaldı(fazla uzakta değil yan komşumuzun bahçesine kaçmıştı) ertesi gün gitim aldım geldim ama yarayı 4-5 gün önce farkettim. Sizce ne olabilir dışarıda kaldığı zaman mı bir yara almış olabilir yoksa parazit gibi bir hastalık mı buna sebep oluyor? Benim gördüğüm kadarıyla yaranın etrafındaki tüyler dökülmüş dış deri kalkmış ve resimde gözüken açık kahverengi alan dış derinin altındaki tabaka. Ben parazit olmasından korkuyorum ama içi dış aşısı ve karma aşılarından birisini yaptırmıştık.
    Veterinere uzun bir süre götüremem muayeneye verebilecek param yok. Sadece sizlerden fikir almak istiyorum.
     Kedimin boynundaki yara



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **BlackTower** -- 25 Şubat 2015; 16:59:34 >







  • Disarda olmus olabilir fakat gene de bi veterinere goturun derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sokakta olmuş olması muhtemel gibi gözüküyor.Ancak bana kabul bağlamış ve düşmüş , iyileşme sürecinde gibi geldi.Tabii ki buradan yazdıklarımız sadece yorum olur.En azından barınaklardaki veterinerlere gösterirsen kesin bir bilgi alabilirsin.Muayene ücreti alacaklarını sanmıyorum.Telefonla gitmeden önce bilgi alabilirsin.Umarım önemli bir şey değildir.
  • teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için
  • Açık bir yara yoksa batikonla temizlemenizde bir sakınca yok sanırım.Genel olarak veterinerin önerisi bu şekilde oldu benzer yaralarda.
  • İnsanlar için kullanılan ilaçlar ve tedavi malzemeleri hayvanlarda da kullanılır, Evde veya komşuda bir yara merhemi veye antiseptik varsa kullanabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.