Şimdi Ara

Kedim felç ve 4 gündür yemek yemiyor gittikçe zayıflıyor lütfen yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kedim sarman cinsi erkek 6 aylık 3 aylıkken kapı arasında kaldı 1 hafta kadar tedavi gördü kalıcı felclik gecirdig bu 4 gündür hiç bisey yemiyor napacak bilmiyorum veterinere görürdüm iğne vurup gönderdig şimdide yeşil kustu saat 1 olduğu için açık veteriner yok yardım edin kedim ölüyor hızlı hızlı nefes alıyor öylece yatıyor 😭😭 aranızda veteriner olan vardır yardım etsin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Büyük ihtimal o kedi ölmüştür. Hayvan nasıl bir kaza geçirdi kapıdan girmek istediği sırada kapoyımı kapadınız tam olarak nasıl oldu. Bizlere anlatarak belki biraz vicdanımız rahatlar. Bir sokak kedisi sokkta yaşayır olmasına rağmen başına daha az iş gelir. Kendilerine bile kavga sırasında çok büyük zarar vermiyorlar. Siz kedinizi kapıya sıkıştırıp ölmesine sebeb olmulsunuz. O yavru kediği kapı önü ne koyup sokaklara atmış olaydınız inanın şu an yaşıyor olurdu. Karşısına kacaman bir köpek çıksa tırnakları ile ağaca tırmanıp kendisini korumasını bilirdi. Siz onu daha hayatının en başında önün de uzun yıllar var olan kediği kapıya sıkıştırıp 4, 5 gün yaşattınız bir kedi 18 15 yıl yaşar siz önü daha yaşına bile girmeden öldürsünüz.

    Umarım hak ettiğiniz gibi yaşarsınız. Size iyi günler dilemek içimden gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tensegrity

    Büyük ihtimal o kedi ölmüştür. Hayvan nasıl bir kaza geçirdi kapıdan girmek istediği sırada kapoyımı kapadınız tam olarak nasıl oldu. Bizlere anlatarak belki biraz vicdanımız rahatlar. Bir sokak kedisi sokkta yaşayır olmasına rağmen başına daha az iş gelir. Kendilerine bile kavga sırasında çok büyük zarar vermiyorlar. Siz kedinizi kapıya sıkıştırıp ölmesine sebeb olmulsunuz. O yavru kediği kapı önü ne koyup sokaklara atmış olaydınız inanın şu an yaşıyor olurdu. Karşısına kacaman bir köpek çıksa tırnakları ile ağaca tırmanıp kendisini korumasını bilirdi. Siz onu daha hayatının en başında önün de uzun yıllar var olan kediği kapıya sıkıştırıp 4, 5 gün yaşattınız bir kedi 18 15 yıl yaşar siz önü daha yaşına bile girmeden öldürsünüz.

    Umarım hak ettiğiniz gibi yaşarsınız. Size iyi günler dilemek içimden gelmiyor.
    Yargısız infaz nedir ve nasıl yapılır konulu yazınız için size de teşekkürler. Belki yazan arkadaşın hiçbir suçu yok yavrunun başına gelen olayda nasıl bu kadar emin oluyorsunuz? Hoş kendi de detaylı anlamamış siz de haklısınız kendinize göre ya neyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amon Goeth kullanıcısına yanıt
    Bana şunun cevabını önce bir verin , nasıl oluyorda insan hayatı bir kediden bir başka canlıdan daha değerli oluyor. Adaletin olmadı bir evrende yargıdan infazdan bahsedilemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.