Şimdi Ara

KAZA YAPTIM. FIKIR DANISACAGIM.YARDIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar,
    Dun aksam ailemi ziyarete giderken bir pastane onunde sokakta durdum. Arabadan indigim sirada yan tarafimdaki araba cikcagim diye el isareti yapti, ben de o sirada calismakta olan aracima bindim.Daha geri vitese aldim, yarim debriyaj geri gelirken birseye carptigimi hissettim, sag aynadan bakinca bir dayi ellerinin ustune dustugunu gordum. O sirada dayi kizginlikla ayaga kalkip arka cami yumruklamaya basladi, ben indim hemen aractan, dayi 1 2 bagirdi, bende haksiz oldugumu bildigim icin sustum dinledim ozur diledim, hastaneye gitmek isteyip istemedigini sordum. Dayi 10 15 dakika nasihattan sonra, arkasini donmus giderken sen ver bakalim bana numarani dedi. Bende verdim haliyle. Dayiyla tokalastim ozur diledim ayrildim ordan.

    Isin sikintili yani bugun aksamustu aradi beni dayi, yegenim benim boynum agriyor gorusmemiz lazim vs dedi. Bende bugun musait degilim pazartesi ararsin beni dedim, tamam dedi ama sabah degil ogleden sonra ara bulusalim vs dedi.

    Burda benim hizim yoktu bile ama hatali tabiki benim ne olursa olsun, aynadan baktim dayi elinin ustune dustu kalkti, oradan ayrilirken de hicbirseyi yoktu,ama ne yapmam gerekiyor suan yardimci olur musunuz? 7 senedir arac kullaniyorum, ilk defa boyle birsey geldi basima.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Orada kamera falan var mı ? Bir izleseniz belki adam dogru söylüyor ama sanmam ya amacı paradır .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Etrafta kamera var mıydı ?
    dayi senin iyi niyetini suistimal etmeye çalışırsa bırak git ama gel oğlum hastaneye götür beni bi yardimci ol derse al arabanla götür devlet hastanesine yanında ol muayene ettir sonra istediği yere bırak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batkent -- 15 Ağustos 2015; 22:47:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera olayina hic dikkat etmeden, sadece orda bir esnaf vardi tam olay onunde oldu o da aracina esya tasiyordu, birsey yok olur oyle seyler vs. dedi, birsey olursa ben burdayim gelebilirsiniz dedi. Ama ben dayiyi cozemedim o an dedim ben ona hastaneye gidebilir hemen diye yok gerek yok dedi o an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam para koparmaya çalışacak bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para kopartacak,kendisini yere bile atmis olabilir. Kamera var mi,varsa eger izleyin derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok uyanık.Görüşmeyin.numaranızı değiştirin gerekirse.para koparmaya çalışacak.birileri aklına girmiştir.hiç uğraşmayın zarar görürsünüz.sizi tehdit edecek.savcılık polise verecem diye.kulak asmayın.telefon numaranızıda değişin.Yoksa zararlı çıkarsınız.belliki iyi niyetine güvenerek numaranızı vermişsiniz ama bu numarayı yutmayın.
  • Para koparmaya çalışırsa yol ver, polis vs derse de sakin korkma. Bu dakikadan sonra birşey çıkmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memleketin çivisi çıkmış.. kimseyle konuşma bir derdi varsa polise gitsin.. bi bunlar akıllı sanki...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayni sey basima geldi.adam carptim sandim gunduz vakti.ki cok dikkatliyimdir.meger adam arabay kendi carpip yere atmis kendisini.etrafta birkac esnaf geldi baktik adam cirpiniyor..oldum bittim diyip.arabya aldik koyulduk hastane yoluna.sonra adam birden kendine gelip abi isssizim acim para lazim demez mi.benimle gelen sahit esnaf adami araba icinde dovmeye basladi ; lan sen dun de birisine aynisini yapmistin simdi hatirladim demez mi..adami resmen attik arabadan.

    simdi onerime gelince
    1.hastanelik olan adam zaten kazadan hemen sonra seni arardi.
    2.zaten kazadan sonra adam seninle oturup konusmus..birseyi yok yani.
    3.hastaneye gittiginiz anda orda ki gorevliler polis cagirir yaralamali kaza diye.sonucta hastaneye gittiginizde ne oldu neden boyle oldu diye soruyolar ve direk polis cagirirlar.basiniz daha buyuk derde girer.
    4.bu olay gunahini almiyim ama bence % 99 para icin..diger % 1 lik kisim icinize rahat edecekse arayin benim durumum kotu size hastane icin bi 200 tl yolliyim diyin ..direk kabul edecektir..
    5.basinizdan sanmak icin nasil insanlar goz gore gore yalan soyluyosa sizde annemi babami kaybettim memlekete geldim gece dersiniz 20 gun telefon acmazsiniz..telefonunuz haricte baska bilgi vermeyin karsi tarafa polis vs ararsa tanimiyorum oyle birsye olmadi,para almak icin beni son birkac gun arayan cok kisi oldu boyle dersiniz.
  • Beraber hastaneye gidip film çektirin bakın hocam.Sıkıntı varsa mecbur ödemeniz lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddi bir sıkıntı olsa pazartesiye kalmaz. para isteyecek.
  • Tesekkurler arkadaslar fikirleriniz icin, acikcasi bende cok samimi bulmadigim icin dayiyi konuyu actim.Cunku 1. si elinin ustune dusen insanin boyununa birsey olcagina sanmiyorum 2.si pazartesi arayacagimi soyluyorum sabah arama ogleden sonra musait olurum ben diyor,oncelikle dayim polis ona danisacagim ondan sonra da arayip bazi arkadaslarin dedigi gibi direk hastaneye goturecegim basinda bekleyip.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanimadığın numaraları açma bir müddet, ümidini keserse aramaz zaten.Zaten bir durumu olsaydı şimdiye polise giderdi, unut gitsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selamivural

    Tanimadığın numaraları açma bir müddet, ümidini keserse aramaz zaten.Zaten bir durumu olsaydı şimdiye polise giderdi, unut gitsin.

    Hocam oyle tanimadigim numara acmama sansim yok, yaptigim is ile ilgili internette ilanlarimiz var benim numaram kayitli devamli bilmedigim numaralar ariyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batbek B kullanıcısına yanıt
    hata tam olarak şurada: adam istemese bile hastaneye götürüp sağlıklıdır raporu alıp cebinize koyacaktınız.sonra istediği kadar uğraşsın, para istesin kuruş alamazdı. fakat vicdan azabı, heyecan o an sağlıklı düşünemeyebilir insan. geçmiş olsun.
  • batbek B kullanıcısına yanıt
    zorunlu trafik sigortanız varmı?
  • Bana dengesizin teki oyle vurdu bundan 20 gun once adam biz cikacaktik yerimize girsin diye araca binmemistim uyarmaya gitmistim bu herif geri vitese takti benim sirtim donukken bana ni koydu fren yapmadan vurdi kolum 2 gun agridi o an birde sen atladin filana getirdi sona birseyin varmi ozur dilerim vs siyince biraktim kalcam ve omzum disinda bisyim olmadi agrisi gecti 2 giune bizde cakal olalim adam carpalim ozman ne bicim dunya herkes ayakta adam opuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler arkadaslar.Aynen oyle insanlar siz iyi niyetli oldukca tepenize cikiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.