Şimdi Ara

Kaza sonrası yapılması gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,

    Bugün sağ şeritten giderken yanımdaki araç sağ taraftaki otoparka girmek istedi ve kaza yaptık. Şimdi size sormak istediğim tutanağı tuttuk karşı tarafın sigorta polçesi ruhsat ve ehliyetinin fotoğrafını çektim. Şimdi aracı servise götürücem, hasar kasgo tarafından mı karşılancak kusur ben de bulunmamış olsa bile. Bu durumda kaskom da hasarsızlığımı kaybeder miyim? Yoksa bir karara bağlandıktan sonra kasko karşı tarafın sigortasından mı çeker? Bir de tutanağı kime vermem gerekiyor?. Kısaca ben şuan ne yapmalıyım.

    Çok Teşekkür Ederim



  • Evrakları servise teslim edince suç oranı belirlenecek oran belirlendikten sonra eğer suç %100 karşıdaysa sizin herhangi hasarsızlık bozulması söz konusu olmaz.Sizde kusur çıkması durumunda kaskodan araç onarımı yaptıracağınız için hasarsızlığınız bozulacaktır
    Geçmiş olsun
  • sucsuz oldugunuza eminseniz servise tutanagi falan teslim edip kaskodan islemleri baslatin. boyle olunca hemen basliyorlar oteki turlu suc oranlari cikana kadar bekliyor araba. suc sizde degilse kasko karsinin sigortasindan aliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutanaklara nasıl yazdınız? Karşı taraf kusurluyum gibi birşeyler yazdıysa %100 kusuru karşıya verirler. Eğer siz eminseniz kusurun karşıdan kaynaklandığına servise çektirin direk kaskodan yaptırmaya başlayın. Hasarsızlığınız bozulmaz eğer karşı taraf kusurluysa. Hem de çok beklememiş olursunuz.
  • Hepinize teşekkür ederim aracım serviste karşı taraf 100% kusurlu bulundu, benim de hasarsızlığım bozulmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mercatroz -- 14 Nisan 2017; 21:31:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam geçmiş olsun. Dün ben de sol şeritten giderken, sağ şeritte ilerleyen tır sola geçmeye heves edince az kalsın altına alıyordu beni. Korna fren falan derken kıl payı atlattık. Herifin anasına avradına epey sövdüm camı açıp. Beyaz atletinle çıkıp gelip öldürürüm seni falan dedi. Arkadan millet korna falan çalınca, trafigi akısına engel olmayayım diye devam ettim.

    Bu, son anda şerit degistirme merakında olanlardan sakınmak gerek trafikte.
  • oturup ağlarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.