Şimdi Ara

Kaza sonrası sigorta işlemleri hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün Konya beysehir yolunda plaja giderken kaza geçirdik. Arkadaşım mucurlu yolda giderken sağ arka tekeri kaptırdı 70 civarı hızımız vardı. Karşıdan gelen aracın sol on tamponu ve bizim sol arka kapı dan vurunca 5 kere takla attık. Hepimiz iyiyiz çok şükür ancak araçla ilgili problem var onu danışmak istiyorum.

    Karşıdaki araç eski model sahindi onların motor ve sol ön kısmı bayağı bi sıkıntıli. Bizim aracın motor akşamında birşey yok darbe almadı o kısım. Ancak iç konsolu kestiremiyorum ama sol kapılar ve camlar tamamen dağıldı. Arkadaşım arabayı 6-7 olmuştu arabayı kasko yaptirmamisti. Karşı taraf sigortası bizim arabanın ne kadarını kapsar. Bilgisi olan var mı acaba.

    Şimdiden yardımcı olacaklar a çok teşekkür ederim.

    Edit: üst tavan ı eklememişim oda fotoğraf larda mevcut. Önden darbe almadığımız için airbagler açılmadı bu arada.
     Kaza sonrası sigorta işlemleri hk.
     Kaza sonrası sigorta işlemleri hk.
     Kaza sonrası sigorta işlemleri hk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daikataNa~ -- 8 Ağustos 2016; 9:14:00 >







  • suçlu kim?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serhatcn kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir suçlu yok hocam açıkçası. Yolun azizliğine uğradık desek daha doğru olur. Karşıdan gelen araçla mesafemiz 20-25 metreden fazla değildi. İllaki bir şekilde caepisacaktik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazadan birşey anlamadım, suçlu yoksa karşı taraf neden ödüyor sizin hasarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun öncelikle, allah korumuş

    Anladığım kadarıyla, kontrolü kaybedip karşı yönden gelen araca çarptınız ve bunun sonucunda takla attınız. Eğer kaza bu şekilde olduysa, karşı şeride geçtiğiniz için 8/8 siz suçlusunuz. Araçta kasko olmadığını belirtmişsiniz. Karşı tarafın hasarını sizin trafik sigortanız karşılar fakat kaskonuz olmadığı için kendi hasarınızı karşılayacak bir muhattap bulamazsınız ve hasarı kendiniz karşılamanız gerekir. Araç göründüğü kadarıyla pert olur gibi geldi bana. Kasko olsa aracın kasko bedelini alabilirdiniz fakat kasko olmadığında pert araç işlemleri nasıl oluyor o konuda pek bilgim yok açıkcası.
  • 1 saat evvel raporu almaya gittik . Şerit ihlali ve yavaslamamadan dolayı kusuru bize verdiler. 30 bin TL hasar kaydı gözüküyor ancak o kadar masraf yok gibi. Jandarmanın tuttuğu tutanak bu şekilde.
    Bu mesaja eklenen görseller:

     Kaza sonrası sigorta işlemleri hk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun büyük kaza yaşamışsınız. Bence en güzel nokta o hale gelen araçtan sağ çıkmanız. Kazada suçlu siz olduğunuz ve kaskonuz olmadığı için sigorta sizin masrafı karşılamaz ama karşı tarafın hasarını karşılar.
    5 takla atıpta aracın bir tarafında hiçbir şey olmamasıda şaşırtıcı bir konu. Sanırım tavan değerek havada takla gerçekleşti. Tekrar geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.