Şimdi Ara

Kawai KW-720 USB SD AUX Oto teyp inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
9.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Kawai KW-720 USB SD AUX Oto teyp inceleme

    Merhabalar,

    Teybi Carrefour'da gezerken tesadüfi olarak gördüm. Reyondaki en ucuz oto teypti. 39.90TL gibi komik bir rakama USB AUX SD ve RCA çıkış veren bir cihazdı. Ucuz olunca orjinal teybimi sökmeden aracıma takmak üzere aldım. Normalde Citroen'in orjinal teybine converter ile rca çıkış alıp amfiye bu şekilde bağlıydı. Ses olarak beni tatmin etmiyordu.

    Kutu içerisinden soket kabloları, uzaktan kumandası, metal çerçevesi ve sökme aparatı çıkıyor. 1-2 sayfalık gereksiz denebilecek kullanım klavuzu var.

    Cihazın menüsü oldukça basit.

    Usb bellek taktığınızda direkt usb modu açılıp şarkıları aramaya başlıyor.

    Belleği tanıması ve çalmaya başlaması kısa sürüyor.

    Şarkılar arası geçişler hızlı sayılır.

    Klasörler arası geçiş var. Sanatçı yada tür şeklinde ayarladığım klasörlerle bellekte istediğim şarkıyı bulmam kolay oluyor.

    Cihazın tuşları sert. Tuş alıgısı güzel. Bir iki defa algılamadığı oldu fakat benim yumuşak basışımla da alakalı olabilir.

    Kumanda kart biçimli basit tip. Ucuz çin malı benzeri. Kumandayı cihaza doğrultmazsanız algılamıyor. Şahsen kendisini torpidodan çıkarmıyorum.

    Usb girişe Android telefon bağladığınızda bellek olarak gösterip içeriği okutabiliyorsunuz. Bu giriş şarj da edebiliyor.

    Ses kalitesi olarak cihazdan fiyatına göre fazlasıyla memnun kaldım. Sistemimde güçlü sayılacak bir amfi ve iyi kablolama olduğu için bunların da etkisine bağlı teybi maksimum performansta kullanabildim. İşimi gördü diyebilirim. Hoparlör çıkışı ne durumda onu amfi kullandığım için bilemiyorum.

    Cihazın anten girişi aracımın anten soketine uymadığından kesme biçme yapmadığımdan taktırmadım. Bu konuda yorum yapamayacağım.


    Artılar
    +Fiyat
    +Basit menü
    +Ses kalitesi

    Eksiler
    -Şarkı geçişlerinde çat pat sesi, dip gürültüsü
    -Kumanda

    40 liraya şayet beklentiniz yüksek değilse alabileceğiniz en güzel ürün. Lütfen farklı yerlerden yüksek fiyatlara almayın. Carrefourlarda cihaz mevcut.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.