Şimdi Ara

Kavisli ekrana sahip Nubia Watch tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kavisli ekrana sahip Nubia Watch tanıtıldı



    Çinli ZTE firması geçen yıl kolunuzdaki akıllı telefon sloganıyla Nubia Alpha adında bir akıllı saat duyurmuştu. Kavisli ekranı ile bileği kaplayan akıllı saat görüntülü görüşmelere imkan tanıyordu. Tasarım ve fiyat anlamında oldukça eleştirilen Nubia Alpha bu yıl kendine çeki düzen verdi.



    Nubia Watch özellikleri ve fiyatı



    Nubia Watch akıllı saat modeli 4.01 inçlik uzunlamasına AMOLED ekrana sahip. Kavisli olan ekran yine bileğinizin bir kısmını kaplıyor. Bununla birlikte firma akıllı saat kavramından kaçınarak akıllı saat özelliklerini ön plana çıkarmış.



    Ayrıca Bkz.Dünyanın ilk çalınabilir piyano LEGO seti piyasada



    Farklı ekran temalarına sahip olan Nubia Watch modeli eSIM sayesinde Çinli Unicom ve China Mobile operatörleri üzerinden çağrı yapabiliyor. Ayrıca Alipay mobil ödeme sistemini de destekliyor.



    Paslanmaz çelik gövdesi 30 farklı üretim aşamasından geçmiş ve kenarlarda biyomedikal seviyede seramik kullanılmış. Kameranın olmadığı akıllı saat kenardaki tuşlar ve dokunmatik ile yönetiliyor. Fitness takibi, spor takibi, gelen bildirimleri yansıtma, kolu kaldırınca ekranı uyandırma gibi özelliklere sahip olan Nubia Watch için 257$ yaklaşık fiyat etiketi ile satışa çıkacak.



     




  • Para birimimize göre vergisiz, aracısız 1.800 TL. Gerisini siz düşünün.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.