Şimdi Ara

kaspersky satın alımında bölge kilidi söz konusu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.Malum black friday olduğu için şu an amazonda çok uygun fiyata kasperskyler var.2015 kaspersy almayı düşünüyüyorum direkt pc download olarak ama bölge kilidi söz konusu mu acaba keylerde? yani key ülkemizde sorun çıkarır mı aktifleştirme konusunda.bu konuda bir bilgisi olan var mı acaba?



  • sorunun cevabını bende merak ediyorum, cevabını bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyoruz.
  • Ben dün iki paket Kaspersky internet security aldım Vatan'dan. Çünkü ikincisi indirimli idi ve iki pakete toplamda 90 TL ödedim.
    Aldığınız paketin 2015 olmasının da bir önemi yok zaten, çünkü lisans süresi bitene kadar kendini güncelliyor ve o anki en yüksek sürümü kullanıyorsunuz.
    Fakat şöyle ilginç bir durum vardı benim açımdan. Bundan bir buçuk yıl kadar önce Darty'den -yanlış hatırlamıyorsam- 30 ya da 40 TL civarına internet security almıştım. Beş-altı ay kadar sonra Vatan'da 230 TL gibi bir fiyat görünce "ohaaa!" dedim. "Bunlar niye böyle pahalı, ben otuz civarına almıştım" diye sordum. "Antivirüs almışsınızdır, bunlar pahalı" dedi. "Yok arkadaşım internet security aldım" dedim, ya inanmadı, a da inanmamış gibi yaptı. Neticede bugün baktım 200 TL'lik fiyatın üzerini çizmişler ve 60 yapmışlar, ikincisi de yüzde elli indirimli imiş diye iki paket aldım ve böylece 45 TL'ye geldi her biri. Demek ki, "ohaaa!.." derken ben haklıymışım.
    Fakat doğrusunu söylemek gerekirse bu internet securitylerin ne kadar yararlı olup olmadığını tam bielcek bilgiye sahip değilim. Umarım faydalıdırlar gerçekten de.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.