Şimdi Ara

KASKODAN ÖN CAM DEĞİŞİMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bunun prosedürünü bilen var mı acaba kaskodan yıllık 1 kez orjinal hakkı mevcut aracın camı keyfi değiştirilebilir mi o hakı kullanıp yoksa camda darbe iz vb şeyler mi olması gerek ? Ayrıca cepten fark vererek baska cam talep edilebilir mi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Keyfi olarak neden değişsin ki cam? Mesela keyfi olarak lastik değişir, üstündeki serttir, yeni olduğu halde yumuşak lastik alınır ama cam??

    Fark ödenerek veya hasarsızlık bozularak farklı cam taktirilabilir.
  • Camımda çatlak vardı yağmur sensörlü olduğu için direk servise gittim orjinal cam takılmasını istedim.Kaskom senede 1 kez orjinal cam değişimine izin veriyordu.Ellerinde orjinal cam olmadığı için yurtdışından sipariş verdiler.Dedikleri tarihte aracı bıraktım prosedür işlerini yetkili servis ve kasko kendi aralarında hallettiler cebimden 1 kuruş çıkmadı.Hasar kaydına işlemedi.

  • Keyfi olarak degiştiremezsiniz çatlak taş izi vs olmalı resmini felan çekiyorlar zaten.

    Orjinal cam için cam klozu olmalı ve yetkili servisin kasko şirketiyle anlaşması olmalı aksi halde fark ödersiniz.


    Keyfi olarak parça degiştirmeyin.Kasko şirketine boşuna zarar ayrıca çevreye zarar.

  • Türk insanının kafası çok garip gerçekten her gün ayrı şaşırıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdm6

    Camımda çatlak vardı yağmur sensörlü olduğu için direk servise gittim orjinal cam takılmasını istedim.Kaskom senede 1 kez orjinal cam değişimine izin veriyordu.Ellerinde orjinal cam olmadığı için yurtdışından sipariş verdiler.Dedikleri tarihte aracı bıraktım prosedür işlerini yetkili servis ve kasko kendi aralarında hallettiler cebimden 1 kuruş çıkmadı.Hasar kaydına işlemedi.

    Benim de çatlamıştı. Orijinal GM yerine olimpia taktırdım. Tüm sensörler çalışıyor aktif şekilde

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keyfi olarak cam neden değişir o kısmı anlamamakla beraber, Anadolu sigortadan full kaskom vardı renault marka aracımın ön camına otobanda taş geldi 1 kuruş boyutunda içe ve yanlara doğru çatladı. Kasko anlaşmalı yetkili servise direk gittim kendi el yazımla tutanak tutuldu, hasarlı yerin resimleri çekildi, kasko poliçe fotokopileri alındı orjinal ön cam ellerinde varmış 1 gün aracı bıraktım ertesi gün aradılar sorunsuz değişti...

  • BPG2004 kullanıcısına yanıt
    Eğer işçilik iyi yapılırsa sorun olmadığını sensörlerin sıkıntısız çalıştığını duydum.Olimpia iyi bir marka ama madem cebimden para çıkmayacak orjinal olmasını istedim açıkçası.He bu arada yetkili servisin işçiliğini hiç beğenmedim.Ön camın yapışkanını telle keserken sağ ve sol direğe aynı yerlerde teli boyaya değdirmişler ve çizmişler astarı gözüküyor.Sileceklerin altınki plastik kapağın klipsleri var onları oturtamamışlar elimle çeksem kolayca çıkacak .İçerde torpidonun üstü simsiyah toz olmuş, aracı yıkamayı geçtim en azından insan o tozu siler öyle aracı teslim eder onu da yapmadılar aklıma geldi yine sinirlendim.Servisin ismi de opal opel kimseye tavsiye etmiyorum.
  • alembizim kullanıcısına yanıt

    o resim çekme olayını felan merak ediyordum zaten tamamdır teşekkur ederım

  • Cam değişiminden önce mutlaka poliçenizi kontrol edin yada sigortacınıza danışın. Muhafiyetli(%20 araç sahibi %80 sigorta şirketi) yada sigortanın anlaşmalı firmaları olabilir.


    Poliçelerinizi bir daha ki dönem daha detaylı sorgulayın, Muhafiyetsiz ve yetkili servis olsun, prim olarak çok fark çıkmaz ama sigorta şirketleri poliçelr uygun fiyat çıksın diye muhafiyetli/anlaşmalı servis yapar geçer. Uygun fiyat için ikame araç günlerinde oynama yaparlar, 14 yerine 7 gün gibi...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.