Şimdi Ara

Kasko ve Sigorta yaptıracağım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler 2016 model aracıma kasko ve sigorta yaptıracağım sigortamnet'ten fiyat aldım 615 sigorta 1650 kasko için fiyat verdiler kasko güneş sigortadan ne dersiniz bu firmadan kasko yaptıran var mı memnun musunuz ödeme nasıl olur mail order ile ödemeye pek güvenmiyorum bana fikir verebilecek olan var mı?



  • Merhaba hocam.Sigortam net gibi telefonla poliçe satan yerlerden işlem yaptırırsanız işiniz düşerse muhattap bulunmuyor şeklinde yorumlar var.Onun için ben sigortam netten yaptırmadım.Forumdan aşağıdaki linkten araştırdım.Oradan bulduğum umay sigortadan Yakup abi var.Onun işyeri bana yakın olduğu için bizzat ziyarette ettim.İstersen ordanda fiyat al ve devamlı çalışabileceğin acentelerden yaptırmaya çalış.Pm atarsan yakup abi sana fiyat versin.Poliçeni yaptırırsan da mailine poliçeni atsın.Hiç uğraştırma reklamları falan var diye sigortam nette.Sigortam net gibi yerler güveniliri olsa millet acenta açayım , müşteri bulayım işine girmez.

    https://forum.donanimhaber.com/donanim-haber-uyelerine-kasko-saglik-konut-policelerinde-ozel-indirimler--127595518

    Geçen sene kaskom sompo japandı.Kaza yaptım.Hasarımı yetkili serviste yaptırdım.Sigorta yaptıracağım zaman çok araştırdım.Araştırdığım kadarıyla piyasada güvenilir firmalar : Mapfre , Sompo Japan , Allianz , Axa , Anadolu , Halk , Ziraat . Koru , doğa gibi kooperatif olan yerlerden sigorta yaptırma.
  • Doğru düzgün bir sigorta acentesi bulmak ve her firmadan teklif almak çok zor değil.


    Elle tutulur, gözle görülür bir yer...
  • Merhabalar
    araç bilgilerinizi umaysigorta2@hotmail.com yada 05352888216 numaradan ulaştırabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım size.
    saygılarımla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.