Şimdi Ara

Kasko sigorta çekici hizmeti için ödeme yapar mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,

    Cumartesi gecesi saat 2 civarı aracımla çok kötü bir yerde yolda kaldım. Kaldığım yolda çok sapa bir yer zifiri karanlık köy yolu gibi çok bozuk bayırlı bir yerdi. Aracım direk oturdu çukurlardan dolayı ve ne yaptıysam hareket ettiremedim. Aracım da full kasko var ve bir iki sefer aradım ama ulaşamadım. Özel çekici çağırmak zorunda kaldım. Sabahı bekleyecek halde değildim sonuçta zor durumdayım. Çekici fatura kesti ve bu fatura ile kasko ya başvurursan sana ödeme yaparlar dedi. Açıkçası böyle bir şeyin olduğundan haberim yoktu. Eğer gerçekten böyle bir şey varsa ne yapmam gerekiyor. Ben sigorta yaptırdığım yere mi başvurmam gerekiyor yoksa direk sigortanın çağrı merkezini mi aramam gerekiyor. Konu hakkında bilgili biri yardımcı olabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __sin__ -- 20 Temmuz 2020; 15:31:32 >



  • ben de öder diye biliyorum. bizi aramanız lazımdı ödemeyiz derlerse "aradım açmadınız gece vakti sizi mi bekleyeceğim ?" tarzında hafif sert yapın. ister çağrı merkezini arayın ister gidin fark etmez.
  • Teşekkürler, aslında konuyu yanlış yere açmışım :( Otomobil Yardım ve Sigorta işlemleri diye bir bölüm varmış oraya açmam gerekirdi :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __sin__ -- 20 Temmuz 2020; 15:46:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.