Şimdi Ara

Kasko mu tamir mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2015 model opel corsa arabamı geri giderken duvarın köşesini park sensörü görmedi ve arka stop lambası kırıldı, görünürde çok bişey yoktu fakat sonradan park sensörünün de çalışmadığını farkettim(muhtemelen sigorta atmış olmalı) kendi servisine götürdüğümde 900 tl olabileceği söylendi.(güneş sigorta kasko bedeli 824 tl) Sorum şu ki kaskolu aracım mini hasar kapsamında yapılır mı , olmaz ise kaskoyu bozdurma pahasına yaptırayım mı, ya da sanayide parça değişim ve elektirikçi birine mi yaptırmak daha uygun olur, lütfen yardım

     Kasko mu tamir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mönckeberg -- 27 Haziran 2016; 9:20:19 >



  • Mini kasko teminatına girmez bu durum.

    Ben olsam kasko'dan yaptırırdım ciddi bir tutar ve hasarsızlık indirim koruma teminatınız vardır diye tahmin ediyorum.
  • mönckeberg M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam,

    Mini onarım kapsamına girmez, yinede size en yakın auto king'i telefonla arayıp sormanızı tavsiye ederim belki yardımcı olabilirler.

    Poliçenizi kestirdiğiniz acente ile iletişime geçip, kaskonuzda ki hasarsızlık kademeniz ve hasar anında tek hasar koruma teminatı veya

    1 kademe mi düşecek onun koşullarını öğrenmeniz gerekmektedir.

    Ondan sonra tercih sizin.
  • Şöyle bir durum var kaskodan yaptırırsanız bir sonraki yıl priminiz artacak ve hasar kaydınız oluşacak. Ancak dışardan yaptırırsanız hasarsızlığınız devam edecek. 2. el çıkmacılardan da parça tedarik edebilirsiniz.
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    Aynı yerde çalışan bir abimizin astrasında benzer bir kırık olmuş ve far camı kırık olduğu için benimkini yaptılar git boşuna para verme dedi fakat servise götürdüğüm de malesef far ve sinyal lambalarının bu kapsama girdiğini ama arka stop lambasının kapsam dışı kaldığını söylediler, açıkçası bana biraz saçma geldi. Önceden Antalya da ikamet ediyordum ve orada tanıdık sigortacı bir abimiz vardı ve bazı şeyleri kılıfına uydurarak ufak tefek 1-2 şeyi halletmişti. Fakat şu an İstanbul da ortama gayet yabancıyım, o yüzden biraz aklım karıştı.
  • mrakbulak kullanıcısına yanıt
    Ufak bir hasar, "prim ne kadar artar, hasar kaydı araç fiyatını ne kadar etkiler" tam kestiremediğim için şu an kaskoyu bozdurma gibi bir işleme girmedim ama bunları öğrenip ne kadar bir hasar kaydında bozdurmam gerekir öğrensem iyi olacak aslında. Sonuçta kaskoyu da hasarlı durumlar için yaptırıyoruz ama zararım fazla olacaksa mecbur çıkma parçacılardan yyaptırmaya çalışacağım.
  • Hasar kaydının primi ne kadar arttıracağın dan çok ileride aracınızı satarken karşılaşacağınız hasar kaydı çıkması. Aracı alacak kişi aracınız hasarlı diye fiyatı kırmak isteyebilir. Maalesef kimse hasarın detayıyla doğru bilgi alamadığı için ilgilenmiyor.
  • mrakbulak kullanıcısına yanıt
    O zaman iyi bir opel servisiyle parça aramanın yolu gözüktü gibi, cevabınız için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.