Şimdi Ara

kasiyerler çok mu huysuz yoksa bana mı öyle geliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelik 3 harfli mağazaların kasiyerleri. zaten kasada olmuyorlar. çağırınca bi afra tafra yapıyorlar. aldığımız ürünleri kasadan sanki düşmana vurur gibi geçiriyorlar. poşet isteyince öyle bi çekiyolar ki poşetlikten, yarısı orada kalıcak neredeyse.


    temassız yok diye kart veriyosun posun üstüne atıyor deniyor biz malız çünkü. kartı çıkarınca kasaya fırlatıyorlar, sen oradan çizilerek yani kasanın ucuna kadar sürerek alabiliyoruz. para üstüde keza, bozukları atıyor yuvarlanıp gidiyor.


    en son hayırlı işler, iyi akşamlar vs diyorsun umrunda değil.


    ayda 10 kez markete girsem en az 7-8 kere bu tipler denk geliyor. sanki bi mutsuz onlar mı, kasiyerliğin en büyük olayı güleryüzlü olmak. bunu beceremeyenler hep kasadalar.




  • Tipinden rahatsız olmuş olabilirler banada oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şok marketse işten attırayım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Louis Montana kullanıcısına yanıt

    tipim aslında normal. gerçi tripli oldukları için olabilir. bazıları da sapık gibi yüzüne odaklanıyor, ya beğendiğinden ya da sapıklığından.

  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt

    a101'de daha çok


    migrosta çok çok az denk geliyorlar.

  • Bunlar hep hayattan bezmislik, mutsuzluk göstergesi. Çok da suclayamiyorum açıkçası. İnsanlar sevmedikleri işte, hak ettiklerini alamadan çalıştıkları için işlerinden nefret ediyorlar. Bu da karşıdaki kisiye yansıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özellikle bim ve a101 de çok yaşadım bu olayı kolay gelsin iyi çalışmalar derim çit çıkmaz poşet rica ederim üstüme fırlatır gibi veriyor aldığım ürünlerin fişini istiyorum a101 de fırlattı resmen kadın kasiyer ustume evet iş zor ayakta duruyorsun sadece kasa degil mal kabul iadesi cart i curt u hiç bir iş kolay değil ancak musteride bunu hak etmiyor sorunlu olan musteriler hariç, sonuçta ekmek parası kazanıyorsun evet ülkemizde emeğin karşılığı yok hakkını alamiyorsun ancak eğer yapmak istemiyorsan bırak kardeşim işi farklı iş kollari dene kimse kimsenin afrasini çekmek zorunda değil yıllarca mağazacılık yaptım depo reyon kasa her alanda çalıştım gerçekten insanla uğraşmak zor iş ancak profesyonel olmak zorundasın bir sorunun sıkıntın olsa dahi bunu müşteriye yansitamassin genel olarak ülke şartlarının zorluğu ve kazanilan paranin değersiz oluşu insanları bu hal e getiriyor ne yazık ki.....

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Millet hayatından bezdi.Namına koydular memleketin...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt

    bende pek sevmediğim bi işte çalışıyorum ama güleryüz eksik etmemeye çalışıyorum. diğer çalışanlar beni sevdiler. zaten toplam 70 kişiyiz 2 erkek gerisi full kadın.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-57554940B

    bende pek sevmediğim bi işte çalışıyorum ama güleryüz eksik etmemeye çalışıyorum. diğer çalışanlar beni sevdiler. zaten toplam 70 kişiyiz 2 erkek gerisi full kadın.

    Hocam herkesin dayanımı farklı. Gerek kişilik yapısından gerek hayatta başka yaşadığı şeylerden ötürü. Mesela bundan 2 sene sonra hayat seni ne hale getirecek bilemezsin. Bizim insanlarimiz gereksiz bir sinir, telaş, tahammülsüzlük içerisinde ve bunun sebebi insan gibi yaşayamamak aslında. Hayata küs bu insanlar. Elinde para olanlar da çok mutlu değil. Çünkü onlar da bu telaşın içinde yaşıyorlar. Tabi bu saatten sonra bu insanları alip güzel bir yerde yasatsan da kolay kolay düzelmezler.

    Mesela ben büyük şehirlerden birinde yasiyorum. Her sene insanların daha da kötü bir hale gittiğini görüyorum. Trafik bile her sene daha bir telaşlı, daha bir gürültülü, daha bir sinirli. İşte bu sosyoekonomik durumla doğrudan ilişkili olduğunu gösteriyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Yotundaşi kullanıcısına yanıt

    Dikat et seni işten atmasınlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüksek maaş aldıkları için refah seviyesi iyi düzgün çalışma saatleri oldugu için öyle yapıyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bana neredeyse hiç denk gelmiyor böyleleri. Güler yüzlü olmuyorlar genelde ama nazik davranıyorlar.

  • Onlar tek kasaya bakmıyor ki en az 3 iş birden yapıyorlar sevkiyatı, ürün dizmesi, Etiketi,Sigarası, deposu,Cepşok u, sen o adamı iş yaparken çağırırsan kasaya oda sinir li şekilde işini yapar tek işi kasaya bakmak olsa haklısın güler yüzlü olabilir ama tek işleri kasa değil. Migros, Carfursa gibi işletmelerin kasiyerleri öyle değil mesela peki neden? Çünkü tek işleri kasaya oturup müşteri almak doğal olarak daha güler yüzlü oluyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şok Market' te 2.5 ay çalıştım( daha doğrusu dayandım) . Ben herkese güler yüzlü davranmaya çalışıyordum. Ama sana neden öyle davrandıklarını anlatayım.
    Öncelikle ne kadar az çalışan o kadar az gider mantıgıyla çalışan 3 harfli marketlerde bir kasiyer hem kasaya bakar hem reyonları düzeltir hem yeni gelen malları depoya götürür falan çok yorucu iş. Bazı şubelerde haftada 3 kez ürünler geliyor. Bu da yetmezmis gibi sadece 1 kasa çalışıyor haliyle musteri sinirleniyor ve musteri sinirlenince sen de gergin oluyorsun. 460 tl lik urun gecirdim kasadan ve cuzdanımı almamısım diyerek direkt çıktı. O fişi iptal etmek insanı cok yoruyor 6 7 dk suruyor bir de sırada 10 kisi varken. Diger kasayı acamıyorsun cunku diger eleman rafları duzeltiyor.Bunun 1 haftada 3-4 kez oldugunu dusun. İnsan mental anlamda yoruluyor yani. Her zaman anlayışlı güler yüzlü insanlar gelmiyor. Ben kaç kez iyi günler dedigimi hatırlıyorum musteri kufur etmisim gibi asık suratla yuzume bakıyor. Haliyle musteri guler yuzlu olsa bile umursamıyorsun bir noktadan sonra. Cunku orda kole sistemi var. Kimseye market sektorununde çalışmasını onermiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYRISN -- 27 Eylül 2022; 21:27:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.