Şimdi Ara

kasık, kalça bölgesinden gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
14.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • konuyu nereye açsam bilemedim fikirlerinizi almak istiyorum gerçi nasıl tarif etsem onu da bilmiyorum da sol kasık bölgesi sırtüstü yatarız da bacağımızı yukarı kaldırıp düz bir konumdayken katlayıp sonra yavaşça açarak yere paralel bir şekilde indiririz ya egzersiz gibi veya ayaktayken dizimiz çekeriz dışa doğru açarak aşağı indiririz umarım doğru tarif edebilmişimdir neyse bunu yaparken benim sol kasık bölgemden ses geliyor kıkırdak sesi gibi kemik sesi gibi kıtır kıtır ediyor bacağımı indirirken aynı şey sağ bacağımda yok aynı ses mekik çekerken de oluyor bazen bana bir zararı yok hemde hiçbir zararı yok ağrı sancı en ufak hiçbir şey ama bu ses canımı sıkıyor neden olabilir fikirlerinizi almak istiyorum ileride sorun çıkarır mı kontrol edilmesi gerekir mi?



  • yukarı
  • Merhaba hocam. Çok güzel tarif etmişsin. Aynı sorun bende de var. Doktora anlatıyorum umursamıyorlar. 3 yıldır priformis sendromu denen siyatik ağrısıda çekiyorum. Bu sesle falan bir ilgisi var mı acaba. Uzun zaman geçmiş tazdıklarının üzerinden. Şikayetin hala devam ediyormu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mehmet ali recai M kullanıcısına yanıt
    snapping hip sendromu deniyor bu duruma. bildiğim kadarıyla sağlık açısından bir problem oluşturmuyormuş. aynı sıkıntı bende de var bazı egzersizlerle düzelme şansı varmış. ben denemedim ama internette rahatsızlığın adını aratırsan bulabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miltech1 -- 12 Eylül 2020; 0:7:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.