Şimdi Ara

KASA TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,Corsair 400c kasam mevcut.Dha büyük kasaya geçmeyi düşünüyorum. Soğutma ve görünüşte biraz önemli açıkcası.Aklımda ki modeller Corsair 5000D,Thermaltake V51, Gamepower Warcry. Aslında aklımda ki tarz oda tasarımlı Thermaltake v51,Warcry tarzı. Fakat Corsair de güzel kasa. Sizin tavsiyeleriniz nelerdir acaba ?




  • onu cam olmayan bir kasa öneririm

    sogutma önemli ise tabi... phanteks in önü meshli kasalarida alternatifler icerisinde bence yer almali..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kunGFu

    onu cam olmayan bir kasa öneririm

    sogutma önemli ise tabi... phanteks in önü meshli kasalarida alternatifler icerisinde bence yer almali..

    Tavsiyeniz nedir hocam ?

  • exclbr kullanıcısına yanıt

    P500A, P600S lere bir göz atabilirsin.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corsair Crystal Series 680X kullanıyorum. İki odalı tasarımı sayesinde kablo karmaşası kasanın bileşenlerin olduğu kısmına hemen hemen hiç yansımıyor. 280 ve 360 'lık radyatörle sıvı soğutma destekliyor, extended ATX boyutu dahil her anakart rahatlıkla takılabiliyor. Üzerinde gelen 4 adet fanla birlikte soğutma problemi yaşanmıyor. Görüntü de önemliyse üstünde gelen 3 adet LL120 fanlar ve dahili RGB kontrolcüsü sayesinde de güzel bir görüntü elde edilebiliyor. Ben ek olarak alt kısma 2 adet daha LL120 fan ve H115i Platinum sıvı soğutma sistemiyle birlikte kullanıyorum. Bütçene uyuyorsa seçenekler arasında değerlendirmeni önerebilirim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pablo Vader

    Corsair Crystal Series 680X kullanıyorum. İki odalı tasarımı sayesinde kablo karmaşası kasanın bileşenlerin olduğu kısmına hemen hemen hiç yansımıyor. 280 ve 360 'lık radyatörle sıvı soğutma destekliyor, extended ATX boyutu dahil her anakart rahatlıkla takılabiliyor. Üzerinde gelen 4 adet fanla birlikte soğutma problemi yaşanmıyor. Görüntü de önemliyse üstünde gelen 3 adet LL120 fanlar ve dahili RGB kontrolcüsü sayesinde de güzel bir görüntü elde edilebiliyor. Ben ek olarak alt kısma 2 adet daha LL120 fan ve H115i Platinum sıvı soğutma sistemiyle birlikte kullanıyorum. Bütçene uyuyorsa seçenekler arasında değerlendirmeni önerebilirim.

    Çok geç cevap veriyorum hocam kusura bakma. Forum bildirim göndermedi konuya bakarken denk geldim yorumunuza. Lian li aldım,kuralı da 1 hafta oldu.


    Corsair 680x güzel kasa,stokta görmedim ben kasayı o dönem. 





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.