Şimdi Ara

Kasa içi kablolama / Kasanın USB portunu bozdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    Kasa montajını kendim yaptım. Kablolamayı ancak bu kadar yapabildim. Çok mu kötü yeterli mi bilemedim, sizede bir sorayım dedim.
    Kasa içi kablolama / Kasanın USB portunu bozdum

    Diğer sorun ise kasa ön kapağını açıp kapatırken USB 2 portları çalışmaz oldu. USB 3 portları çalışıyor. Kasada ki USB portlarından bahsediyorum. Anakart üzerine gelen kabloları kontrol ettim yalnız değişen bir şey olmadı. USB portlarına gelen kablolarda da sıkıntı görünmüyor. Nasıl düzeltebilirim bilemedim. Kasa üstünde ki USB port levhası çıkarılabiliyor, alttan kontrol ettim anormal bir şey görünmüyor. Kasa ön kapağı çıkardıktan sonra böyle bir sorun oluştu.







  • Hocam kablolamada hava akışını bozacak bir durum yok gibi duruyor ama görüntü olarak dağınık duruyor evet, görüntüsü sizi rahatsız etmiyorsa bir şey olmaz Usb portları ile ilgili olan sorununuz hakkında aklıma bir şey gelmedi maalesef..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • IVBACK kullanıcısına yanıt
    hatanın kaynağını biliyorum. uzun süre inceledim. anakart üzerine gelen bağlantıları sök tak yaptım. yani benim yapabileceğim anca bu kadar sorun devam ediyor.
    anakart üzerindeki usb portlarında sıkıntı olmadığı için çok dert etmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 15 Aralık 2019; 20:26:40 >
  • Fazla dert edilecek bir durum değil anakartta sorun yoksa usb 3.0 bağlanın zaten çoğu kasada usb 2.0 giriş dahi yok :) Anakartın arka usblerine uzatıcı bağlayarak sorunu biraz olsa çözebilirsiniz.
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    bende saldım gitti artık. kabloları iyice inceledim ama elimden bir şey gelmiyor. sırf bunun için garanti/bilgisayarcıyla da uğraşmak istemiyorum.
    bios üzerinden de biraz uğraştım bu arada.
    --------
    ileride kasayı yükselteceğim. bunu ikinci elden satarım artık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.