Şimdi Ara

kartuşun mürekkep akıtması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
19.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • HP 1410 yazıcının siyah kartuşunu doldurttum. Fakat yazıcıya takınca hata verio ve çalışmıyor. Kartuşu doldurduğum firmaya götürünce kartuşun mürekkep akıttığını ve yapabilecekleri bişey olmadığını söylediler. Sapasağlam kartuşu götürdük adamlar bozuk diye tutturdu. bu hata kartuş dolumu yaparken oluşmazmı. Biyerde okumuştum dolum yapan makimaların hatası olabiliomuş ama tam bilmiom. Yada farklı hangi sebepten oluşabilir. Adamlar deli etti beni zaten yarın tekrar gidip konuşcam. Parayı da geri vermiolar bide çok pişkinler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronication -- 14 Kasım 2006; 17:35:19 >



  • Arkadaşım, ben de 1510 kullanıyorum. Bunların kartuş dolumu çok kolaydır ya.. Boş yere para verme,al kendine yarım litre yazıcı mürekkebi kalitelisinden.. Bir de şırınga.. Üstündeki etiketi kaldırıp oradaki delikten 10 ml. doldur.. Yazıcı kafasını da kolonya veya subuharı ile yumuşatıp sil.. Bu kadar.. Adamlar, aynı işi yapıyor.. Fazladan vakumlu makine ile havasını falan alıyor.. Ama kartuşa çok kötü davranıyorlar.. Kendi gözümle gördüm..Tıkalı kartuşu acacam diye kaynayan suyun içine koyuyor falan..
    Eğer kendi doldurduğumda sorun olsa tavsiye etmeyeceğim ama yıllardır evde doldururum kartuşlarımı.. 1510'u bir yıldır kullanıyorum.. Bu serinin dolumu çok basit.. Belki 10 kez doldurmuşumdur.. En ufak bir sorun yok.. Zaten 10 kere doldursan, cebinde kalan para ile kartuşu amorti etmiş oluyorsun..




  • Tavsiyeni denicem saolasın. Sence bu mürekkep akıtma sorunu giderilebilirmi? Kim bilir ne yaptılar kartuşa. Bende bikere görmüştüm adam üstünü kırıyor içine falan doluruyor. Zarar vermesi umrunda deilki.Bişey oldumu da bu bozuk diyor En iyisi senin dediğin yol
  • bende psc 1410 kullanıyorum. kartus doldurma ısı ggercekten berbat bir iş. hadi siyah kartusu kendımız doldururuzda, renkliler ne olacak.
  • Maalesef renkli kartuş konusunda tecrübem yok.. Fazla renkli çıktı almıyorum zaten.. Eski hp yazıcımın (hp 845) renkli kartuşunu doldurtmuştum ama çok çabuk kuruyup tıkanıyordu.. Electronication arkadaşın kartuşu, nasıl mürekkep akıtıyor anlayamadım..Çünkü 1410'un kartuşu için bir yerini kırmaya-delmeye falan gerek yok ki.. Deliği, etiketin altında hazır zaten.. Belki hatalı bir işlem sonucu çatlatmışlardır veya yazdırma kafasını falan bozmuşlardır..NOT: Kullanılan yazıcı mürekkebi, orta yoğunlukta olmalı. Çok yoğunu tıkıyor, az yoğunu akıtıyor diye biliyorum.. Acaba mürekkepten midir??
  • belkide dolum yaptıkları delik iyi kapanmamıştır, veya kartuş içinde hava kalmıştır, o yüzden akıtabilir. ayrıca kartuşlarını kendin doldur daha az masraflı olur. kartuş dolum aparatları var onlardan birde kaliteli bir mürekkep alırsan bir problemle karşılaşmadan doldurursun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkuyom -- 15 Kasım 2006; 13:19:41 >
  • Beyler 8 yıllık hort olacak belki ama sorumu sormam lazım.

    Bu bahsettiğiniz mürekkeplerden nerede bulabilirim?
    Ne kadar koymam gerekiyor tam olarak?

    Teşekkürler.
  • gittigidiyor sanalpazar uzerinden alabilirsiniz.

    kartusun ne kadar murekkep aldıgını ise kartusu ureten firmanın sitesinden bakabilirsiniz kac ml murekkep kullandıgını.




  • arkadaşlar çok baskı alanlar varsa yeni çıkar dakidada 70 ve 55 baskı alabilen seçelenleriyle HP X451 Yazıcımızı düşünürseniz

    www.yoncaofset.com/x451/index.html adresimizi ziyaret edebilirsiniz. videolarımızdan hızını görebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.