Şimdi Ara

Kartımdan 2 Kere Para Çekildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nerdeyse bütün Türkiye'nin kullandığı eve alışveriş uygulamalarının birisinden evime alışveriş yaptım. Ardından gelen kurye arkadaş kredi kartımı aldı ve pos cihazına okuttu ve kağıt bitmiş diyip tekrar okuttu. Kartımdan aynı ücret 2 kere çekildi ve ertesi gün bankacılık uygulamasından bunu fark ettim. Müşteri temsilcisini aradım ve bana inceleyip geri döneceklerini söylediler ve tabii ki dönmediler. 2-3 gün ardından tekrar aradım ve darladım, böyle bir durumun oldugunu ve kartıma 14 iş günü içerisinde iade olucağını söylediler ve tabii ki etmediler. 14 günün ardından aradığımda ise geri döneceklerini söylediler ve ben bu şekilde farklı günlerde en az 8-9 kere arama yaptım ve hepsinin ağzından aynı cümle çıktı ''inceleme yapıp size geri dönüş sağlanıcaktır'' asla geri dönüş sağlamadılar. Artık bunun art niyetli olduğunu düşündüğüm için müşteri temsilcilerine eğer 1 hafta içinde bana geri dönüş olmazsa olayı hukuksal boyuta taşıyacağımı söyledim ve 1 haftayı geçti geri dönüş olmadı. Onların sisteminde de benim sistemimde de 2 kere çekildiğini görebiliyoruz ve artık sıkıldım bu olayı kovalamaktan. Hayatımda ilk defa bir olayı hukuka taşıyacağım için bilgisizim izlemem gereken adımlar nelerdir? Teşekkür ederim




  • Siparişimin üstünden 1,5 ay geçti

  • İcra takibi başlatın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi siteden alışveriş yapyın?

  • Firmaya siz yine de yazılı olarak da talepte bulunabilir iseniz telefon görüşmeleri yaptığınızı hatırlatarak yazılı olarak da bir talepte bulunun.


    Anladığım kadarı ile tüketici işlemi olduğu için hakem heyetine başvurmanız gerekebilir. Meblağ küçük ise kimse bunun arkasını kovalamaz deyip böyle mağdur edebiliyorlar.

  • Kartı veren bankaya kart harcama itirazında bulunun. Satıcı, aldığı ücret karşılığında mal veya hizmeti verdiğini / sunduğunu kanıtlamak zorunda. Sizin durumda mükerrer işlem yapılmış. Harcama itirazında bu detayı da belirtin. Paranız iade edilir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.