Şimdi Ara

KARTAL EMLAKÇI - KARTAL KİRALIK DAİRE - SATILIK DAİRE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Kartal ilçesinde 15 kişilik emlak danışmanı ve 5 ofis çalışanı ile 20 kişilik bir ekip olan Reyting Gayrimenkul, bölge halkının yıllardır en çok tercih edilen emlak ofisi olmuştur. Reyting Gayrimenkul portföyünün büyük bölümü eski müşterilerinden oluşmaktadır.



    İstanbul Kartal ilçesinde, satılık daire, satılık ofis, satılık villa, satılık plaza, satılık bina, satılık arsa, satılık dükkan, kiralık daire, kiralık ofis, kiralık plaza, kiralık villa, kiralık bina ve diğer tüm gayrimenkullerinizi değerinde ve hızlı şekilde satar veya kiralar. Sahibinden, Hepsiemlak, Emlakjet, Zingat gibi emlak siteleri facebook, instagram, linkedin, twitter gibi sosyal medyalar ve onlara bağlı gruplarda gayrimenkulünüzün reklamını yaparak kısa sürede kartal bölgesinde satılık veya kiralık emlak arayan binlerce müşteriye ulaşıyoruz. İlgi çekici afişler, pankartlar ve el ilanları ile Kartal bölgesinde tanıtımı yapıyoruz.

    Kartal Atalar Mahallesi, Petroliş Mahallesi, Esentepe Mahallesi, Karlıktepe Mahallesi, Kordonboyu Mahallesi, Yukarı Mahallesi, Orhantepe Mahallesi, Cevizli Mahallesi, Gümüşpınar Mahallesi, Orta Mahallesi, Soğanlık Yeni Mahallesi, Topselvi Mahallesi, Yalı Mahallesi, Yunus Mahallesi, Çavuşoğlu Mahallesi, Uğurmumcu Mahallesi, Yakacıkyeni Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Çarşı Mahallesi ve Hürriyet Mahallesinde hizmet vermekteyiz.


    Kartal'da Konusunda uzman ve kısa sürede işleme dönüştürecek bir Emlakçı arıyorsanız Reyting Gayrimenkul sizin aradığınız Kartal Emlakçı olabilir. 0216 652 22 22 Telefondan veya www.reyting.com.tr adresinden bize ulaşabilirsiniz.


    KARTAL EMLAKÇI - KARTAL KİRALIK DAİRE - SATILIK DAİRE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunoglu1903 -- 10 Eylül 2021; 11:54:13 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.