Şimdi Ara

Kart aidatı ödüyor musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar selam, banka ismi vermeden konuya değineceğim. Bir bankayla 10 yıldır çalışıyorum. Hiçbir avantajları olmamasina rağmen hesabim bunlardan diye baska banka ile devam etmedim. En yuksek faiz oranlarindan kredi cektim ve kart borclarim dahil 1 gun aksatmadim. Buna rağmen 250tl gibi bir kart limiti arttırımını dahi yapmadilar saolsunlar (kendileri aradilar, sonra yasal limit vs, diyerek onay almadi dediler), üstüne daha önce cok daha yuksek krediler cekmis olmama rağmen, 3bin gibi komik bir rakam icin aninda ihtiyaç kredisi vermeyip, maaş bordrosu gelir beyani gibi abuk subuk seyler isteyip, sube mudur dahil veremeyiz dedikten sonra telefondaki operatörden krediyi 2dk da almamla beraber, bu banka islerinin aslinda tamamen adamina gore muamele isi olduğunu iyice ogrenmis oldum. Üstüne bir de borçlarını ödeyip kenara ayırdığım karttan aitan kesilince, ne var ne yoksa ödeyip banka ile ilişkimi kestim. Kimsenin kimseden haberinin olmadığı kendi kafalarına gore imtiyaz gosteren bir bankaydi.


    Neyse velhasil baska bir bankaya gectim. Önceki banka yasal limit vs. nedeniyle artırım olmuyor derken burasi cat diye eski kartımın 10 kati limitli karti ve 5 kati limitli banka hesabını açtılar. Simdi bu bankanın herseyinden memnunum, ve bu durumda hizmetlerinin odemesini de yapmak boynumuzun borcu bana göre. Ama maymun gözünü acti durumu oldu artık. Daha 3 ay olmamisken 200 lira aidat kesilmis ve bu parayı babam ve arkadaşlarım dahil bu bankayi kullanan kimsenin ödemediğini ve adamına göre bu ucreti kestiklerini biliyorum. Cunku eski bankadan dilim yandi. Kimden alabilirlerse ondan aliyorlar bunu. Müşteri hizmetlerini aradigimda ise kart ucreti olduğunu ve iade edemediklerini söylediler. Bende eski bankaya nazaran burasi isimi gördüğü için cok ustelemedim.


    Parasinda degilim ama sirf koyun yerine koyulmus gibi olmak hos olmuyor. Zira gayet açık şekilde bankalar aslında adamına göre islem yapiyor.


    Peki sormak istedim, siz bu kart aidatını ödüyor musunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bankayı biraz köşeye sıkıştırınca belli bir harcamaya geri veririz diyorlar. Bana da 92 lira kesiyorlar yıllık İş bankası-Maximum klasik kart.


    Bildiğim kadarıyla kart aidatı almak normalde yasak ama bankalar bir şekilde çevresinden dolaşıyor. Thh lehine karar çıkartır diye düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 16 Kasım 2020; 21:13:17 >
  • ben ödüyorum. kredi kartı alırken koca koca gösteiryorlar yıllık ücreti bu kadar diye. ben de onu görerek kabul ediyorum.


    ee? neden ödememezlik yapayım?


    aidat ödemek istemeyen için ise bankalar zaten aidatsız kart seçeneğini sunuyor. o yüzden bankanı arayıp ben aidatsız kartlarınızı öğrenmek istiyorum diyip seçenekleri sunar tahminimce. o karta geçersiniz.



    en gıcık olduğum konu ise kocaman tablo veriyorlar önünüze sitelerinde bu kadar aidat var diye, bunu göre göre kabul edip sonra aidat vakti gelince bu nerden çıktı yaaa diyip çağrı merkezinde parasını geri istemeye çalışıyorlar. o zaman aidatsız kart kullan. cidden anlamıyorum. konu sahibine demiyorum bunu genel olarak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 16 Kasım 2020; 21:29:51 >
  • maximum bendende kesmiş 92tl açıkcası arayıp dil dökmeye değmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ödemiyorum. Kampanyalara katilarak kart aidatinin abartisiz 3-4 katı bonus kazanıyor kullanıyorum. Sora aidat gelince arayip kapatin diyorum aidati iade ediyorlar. En son biraz inatçı çıktılar 185 tl nin 120 tl sini iade ettiler oda iyidir. Zaten 400-500 bonus patlatiyoruz her sene.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten banka için önemli bir müşteriysen yada yeni müşteriysen kart aidatı iade veya kart iptal için aradığında ödediğin aidatın %70-80 civarında puan yüklüyorlar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kart apartman dairesi mi ki aidat ödeyek yuv? 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.