Şimdi Ara

Kariyer Yolu Yabancı Dil Kursu Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Ankarada yds kursu arıyorum. Şu ana kadar görüştüğüm kurslar arasında Kariyer Yolu Dil Kursunu beğendim. Daha önce eğitim alan varsa görüşlerini paylaşabilir mi?



  • Biz üç arkadaş gitmiştik. Sınav hazırlık süresince kursun ciddi katkısını gördüm. Hoca ile de hala görüşürüz. Tavsiye ederim.
  • Eylül ayındaki yds sınavı için yds kursu almıştım buradan. Sınav sonucum 72,50. Temelim vardı ama tek başıma hazırlandığım zaman 50 lerden yukarı çıkamıyordum. İyi bir kurs tavsiye ederim.
  • Yds konusunda oldukça iyi bir kurs. Ben eşimle birlikte online yds kurslarına katılmıştım. Eşim 76,25 aldı ben 81,25 aldım. Ingilizce yds için gözü kapalı önerebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Kariyer Yoluna kayıt oldum, hatta eğitimi yarıladık diyebilirim. Kursla ilgili her şey yolunda şu an için. Özellikle derse giren hoca çok iyi. Derste de ders dışında da ilgileniyor ve yds alanında gerçekten takdir edilesi bir bilgi ve deneyime sahip. Çalışan personeller ilgili. Kaynak konusunda oldukça tatmin edici. Seviyeye uygun farklı okuma kaynakları, gramer, kelime ve test kaynakları mevcut. Sınıf mevcudu güzel, kalabalık değil, hoca herkesle ilgilenebiliyor. Örgün eğitime katılmama rağmen online yds kursu videolarını da açtılar bu nedenle ders kaçırma durumum olmuyor. Daha da önemlisi yapılan dersi tekrar etme şansım oluyor. Benim eğitimim nisanda bitecek ama bu videoların ekimdeki sınava kadar da açık kalacağını söylediler. Bu da benim için büyük bir avantaj çünkü puan yükseltmek için tekrar faydalanabilirim. Kısacası eğitim süreci gayet güzel geçiyor. YDS'den iyi bir puan istiyorsan üzerine düşmek gerekiyor onu anladım. Bu yüzden bende baya sıkı çalışıyorum diyebilirim :) 11 Nisanda sınavdan sonra da görüşlerimi paylaşmak için uğramaya çalışacağım.




  • denkilercup D kullanıcısına yanıt
    merhaba devam ediyor musunuz halen nasıl gidiyor? ben de online kursuna katılmayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz
  • Reklamları okudunuz ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.