Şimdi Ara

Kargo Firmalarının Kotaları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün bir kargo göndermek için evime yakın olan Yurtiçi şubesine gittim sistem yok dediler, yanındaki Mng ye gittim onlarda da sistem yoktu, biraz ilerideki başka Yurtiçi şubesi ve Sürat kargo şubeleri de sistem yok dediler. Aras kargoda sistem vardı ama kargonuzun gideceği karşı şubenin kotası dolu o yüzden alamıyoruz dedi. Okadar gez dolaş sıra bekle kargoyu veremedim. Dönerken Pttkargo arabasını gördüm yanında durup sorup. Şubeyi aradılar ve alabileceklerini söylediler. Pttkargo ile yollamış oldum.
    Bundan iki hafta öncede aynı şeyi yaşamıştım ama başka şubeden yollayabilmiştim.
    Bu neden böyle oldu, eskiden kota yada sistem kapalı diye birşey denmiyordu. Bilmediğim bir gelişme mi oldu? Kapı kapı kargocu geziyoruz. Sonuçta ücreti ile özel bir firmadan hizmet satın alacağım ama alamıyorum. Yolladığım ürünün taşıma bedeli neyse itirazsız ödüyorum ama adamlar alırsa. Böyle bir lüks var mı? Almıyoruz, sistem yok, kota yok bilmem ne yok gibi bahaneler neden üretilmeye başlandı. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim..

    Edit: Evimizin karşısına Yurtiçi ve yanına da Mng şubesi açılınca sevinmiştik ama son 3 aydır onlardan kargo yollayamıyorum. Yine gidip uzak şubelerden kotası boş bulabilirsem yollayabiliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tubalingo -- 28 Mayıs 2020; 17:12:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Otobüs kargo tekrar geri gelir bu gidişle.

    Pandemi sürecinde insanlar #EvdeKal'dığı için internet satışları arttı. Normallesmeye geçildiğinde de bu kotalar yüzünden kargolar gecikmeye devam ederse satışlar fiziki magazalara kayacaktır. Ciddi oranda bir fiyat avantajı olmadığı sürece kimsenin günlerce kargo beklemeyi göze alacağını sanmıyorum.

    Bireysel gönderim yapacak olanlar ya eskisi gibi otobüse verecek. Ya da PTT ile gönderecek. PTT tamam geç gönderiyor ama hiç bir zaman kota dolu başka şubeye git dememiştir.
    Olan yine kargo firmalarına olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 21 Haziran 2020; 10:8:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.