Şimdi Ara

Karavan Kiralama İşi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar..Malum pandemi dolayısı ile insanlar otellerden uzakta ve yeni trendlerden karavan tatilciliği yapmaya başladılar.Bende emlak işinin yanındma hem işim ile ilişkili hemde pasif bir gelir olsun istiyorum.

    Bilindiği üzere karavanlar çekme ve motokaravan oluyor.İlk etapta ortalama 200 250 bin bütçe ayırarak bir motokaravan almayı ve sonrasında kiralamayı düşünüyorum.Sektörel tecrübesizliğimden dolayı düşük bütçe ile sabit noktada karavan kiralamak istiyorum...

     

     Antalya'da sahil kenarında denize sıfır bir ara sokak var.Tahminen 10 15 kadar sürekli sabit duran karavanlar var.Extra ücretli deniz kenarında sabit karavan park alanı var.Oraya çekme karavan'ı sabit kursam gerekli ekipmanı alarak o şekilde kiraya vermeyi düşünüyorum.Başlangıç için ortalama 60-70 bin liralık karavan alarak işe başlamayı planlıyorum.

     

    Araştırdığım kadarı ile sigorta ,muayne(750 kg altı için) yok..Bu şekilde bir iş yapsam resmi prosedür nasıl olmalı ? Yada olmalı mı ? 

    Müşteri kısmını işim gereği çok rahat bulabilirim o konuda problem yok sadece merak ettiğim resmi prosedür ve bu işi yaparken dikkat etmem gereken hususlar.

     

    Fikri olan arkadaşları bekliyorum :)








  • YouTube da birsürü video var hocam mevzuu uzun burda mesaj yazmakla olmaz.
    İnce detaylarda sorun olursa Facebook'ta karavancıların grupları var orda bilgili arkadaşlar var...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 18 Nisan 2021; 0:38:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırma aşamasındayım henüz sağlıklı bilgi alamadım.

  • hocam uzun süredir düşünmüyorsanız bence çok aceleci davranmayın zamana bırakın karavan kaçmıyor ama üstüne düşünün gerçekten almak istediğinize emin misiniz

  • Merhabalar bilgim olduğundan değil fakat bir komşum yaptığından biliyorum.

    Yeni evli bir çift 1,5 yık kadar önce motokaravan aldılar. İzmir'deyiz bu arada. Evlerinin önünde park halindeyken çekilmesi falan gerekir düşüncesi ile numara koyuyorlar cama yaz boyu arayan 10'un üzerinden insan olmuş kiraya veriyormusunuz diye. Hiç vermediler aktif kullandıklarından fakat önümüzdeki yaz için kendilerine daha iyi bir şey alıp bunu sırf kira yapmayı planlıyorlar.

    Sokak arasında duran bir araca bile bu talep var ise bence iş yapar mantıklı hareket sadece riske atılabilecek düzeyde bir girişle başlanmalı ki zaten siz işiniz gereği bu kısma hakimsiniz.

    Umarım güzel olur.
    Saygılar,

    Serdar Çetin
    05533976676
  • shopsiemens S kullanıcısına yanıt

    Selamlar Serdar Bey..Öncelikle detaylı mesajınız için teşekkür ederim.Motokaravan almak sistem olarak güzel ancak büyük aracı herkes kullanamadığı için riskli görüyorum.Allah korusun ölümlü yada yaralanmalı kazada sistem çıkmaza girebilir.Benim kafamda ki ilk düşünce sabit karavan ile yola çıkmayı dünüşüyorum.İşim gereği elimde hali hazır müşteri potansiyeli var .Mevcut müşteirlerimi daha verimli ve alternatif yerler yönlendirmeyi planlıyorum.


    Güzel düşünceleriniz için saygılarımı sunuyorum


    Murat Bayraktar


    0532 795 15 39

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.