Şimdi Ara

Kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk Telekom 2 yıllık sözleşmem 1 Kasım'da sona eriyor 2 yıl boyunca 86 lira ödedim aynı pakete devam edersem ilk 12 ay 170 TL sonraki 12 ay 220 TL olacak buda bana ciddi aşırı yüksek geliyor daha uyguna farklı internet servis sağlayıcılara baktım fiyatlar türk telekomla göre uygun hatta bayağı iyi 35 mbse 86 paket veren şirketler var poyraznet milenicom internet kutusu gıbırnet gibi şirketlerin fiyatları çok iyi ama kararsız kaldım hangisini tercih etsem diye kullandığınız bana bu konuda bir yol gösterşn hangisine geçeyim sorun yaşamayacak hangi şirketler iyidir şimdiden teşekkür ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Nisan ayından beri internet kutusunu kullanıyorum iyi yol katettiler şu an iyi durumdalar ve gelişmeye devam ediyorlar. İnternet kutusunu tavsiye ederim.

  • Bizim de yakında bitiyor, ben de kararsızım. Bu sabah Telekom'dan arandık, 24'lük paket için ilk 12 ay 199 deyince benim şalterlerim attı, sonraki 12 ay için ne olduğunu hiç hatırlamıyorum. Bu fiyatlar bence kime ne geçirebilirsek gibi geliyor. Bugün birkaç bayiye uğrayıp fiyat falan aldık, iki TT bayisi birbirinden farklı fiyatlar verdi. Bir tanesi "210 liradan başlıyor" dedi hiç ilgilenmedi, diğer bayide birkaç kağıt fotoğraf aldık.


    35'lik paket için TT fiyatları şöyle;

    12 Aylık taahhüt: 165 TL

    24 Aylık taahhüt: İlk 12 ay 150 TL, son 12 ay 170 TL = 3840 TL

    24 Aylık taahhüt: İlk 2 ay ücretsiz, son 22 ay 180 TL = 3960 TL

    24 Aylık taahhüt: İlk 6 ay 119 TL, son 18 ay 180 TL = 3954 TL


    Turkcell Superonline yine 35'lik paketler için:

    24 Aylık taahhüt: İlk 6 ay 119, son 18 ay 180 = 3954 TL


    İnternet Kutusu muhabbetini ben de gördüm ama pek emin olamadım, çok kötü konuşanlar vardı, sık internet kesintileri, paket ping sorunları vesaire. Ama iyi konuşanlar da vardı. Hangi kullanıcı casual, hangi kullanıcı pro bilmiyorsun ki, belki adam evde yalnız yaşıyor, akşamdan akşama kullanıyor ve sorun yaşamıyor; evde sabah akşam gece olup da sürekli kullanan birilerinin yorumu bu durumda daha değerli oluyor. Arıyoruz, ulaşamıyoruz diyenler var; beş gündür kesik diyenler var, bir haftadır bağlamadılar diyenler var. Bir de "öpücüklü gülücüklü mesaj atıyorlar, çok mutluyum" diyeni bile gördüm. Fiyatları tartışmasız iyi görünüyor.


    TürkNet'i düşünüyorum ben şu anda, tek fiyat 139 TL o da. Taahhütsüz olduğu için bazen zam alabiliyormuş ama zam gelse bile halihazırda TürkNet kullanıcıları yıl sonuna kadar başladıkları fiyattan ödüyormuş diye duymuştum. Yani şimdi ben kayıt yaptırsam 139 TL ödeyeceğim ama eski kullanıcılardan hâla 99 ödeyen falan vardır belki; eski kullanıcılara sormak lazım.


    Bu internet işinin altyapı sorunsalı sebebiyle pek bir standardı yok, bölge bölge, mahalle mahalle, sokak sokak, bina bina bile fark ediyor. Hatta o bölgede çalışanlar düzgün insanlar mı, yoksa işe yaramaz serseriler mi o bile fark ettiriyor. Ama Türkiye'nin neresinde olursan ol herkes için aynı olan bir şey var o da müşteri hizmetlerinin hızı, ilgisi, alakası, iş bilirliği. Müşteri hizmetlerini arayıp da ulaşamıyorsan ya da arıza durumunda günlerce servis bekliyorsan ayda 200 TL değil 20 TL olsa internet paket fiyatın, o firmadan hayır gelmez.





  • Haplo kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom cidden çok kazık bende bir kaç firmayla görüştüm en son internet kutusu ile görüştüm whatsaptan eğer altyapımız da sıkıntı yok ise daha önce kullandığınız operatörde sorun yaşamadıysanız kopma hız düşümü gibi sorunlar bizimlede yaşamazsınız diyolar çünkü bizde aynı altyapıyı kullanıyoruz sadece isim değişikliği operatör değişikliği oluyor sadece dediler evet Türk telekomla soeun yaşamadım ne yalan söylüm 16 MBSe kadar pakat kullanıyordum 14 15 MBS aldım hep hiç sorun olmadı ama şimdi vdsle geçiçem 35 MBS 86 TL yinede bir sorun yaşarsınız en kısa sürede çözümleriz diyor internet kutusu ben internet kutusuna geçiçem galiba

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.