Şimdi Ara

Kararsız ben

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde hazır 2012 model bir BMW 116d urban line var fakat araç manuel ve Ankara da kullanmaya biraz çekiniyorum , farklı bir araç olarak elimdekinin değerini fazla aşmayacak şekilde 2020 polo ya da yeni Clio 5 gözüme kestirdim . Farklı önerileriniz var mıdır , yoksa aracımı elimden çıkarmamalı mıyım ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Hocam attan inip eşeğe binilir mi bence hiç gerek yok ayrıca Ankara da aman aman trafik olmuyor. Neden cekindiginizi anlamadım. İlla otomatik istiyorsanız bence Leon veya Astra k alırdım ben olsam temiz geçmişi belli 2. el

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fakiramaseksi kullanıcısına yanıt
    Yok hocam çekincem çok fazla yokuş olması , Konya'dan Ankara'ya geçince böyle oluyor :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlla otomatik ihtiyacı elzem ise ve 2.el olması sorun değilse yine sizin arabanın 116i versiyonuna bakın derim, F20 kasadan sonra Clio veya Polo'ya düşerseniz ciddi manada hayal kırıklığı yaşarsınız.


    Hem Ankara (Dikmen bölgesi) hem de İstanbul'da yaşamış biri olarak, Ankara'da otomatik vitese ihtiyaç duymamıştım, ama sürekli güzergahınız yokuşlardan oluşuyorsa otomatik vites manuele göre elbette daha rahat olacaktır, ki bu durumda da Polo'daki gibi çift kavramalı şanzımanların olduğu modelleri ben olsam listeye almazdım, titremesiydi ısınmasıydı vs dert sahibi eder insanı... Tork konvertörlü kadar rahat ve sorunsuz olmaz.

  • manuel vitesi bu kadar dert etmeyin. güzel yumuşaklıkta bir debriyaj ve hafif yağ gibi geçen vites koluna sahipseniz, ne zaman vites attığınızı bile hatırlamazsınız. otomatiğin bu kadar kölesi olmaya gerek yok. bir otomatik vites için dip modellere inip, ekstra para harcamaya gerek yok

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adewode

    Yok hocam çekincem çok fazla yokuş olması , Konya'dan Ankara'ya geçince böyle oluyor :D

    Aynen dediğiniz gibi, hatta arabayı bırakın, Konya/Karaman gibi düz şehirlerden gelenler Ankara sokaklarında epey bir zaman yaya olarak bile zorlanıyorlar yokuş hasebiyle.

  • Teşekkür ederim herkese , sanırım satmiyacağım arabamı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.