Şimdi Ara

Karadeniz Turu Yer ve Otel tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    Eylül ayı başlarında bir araç kiralayıp eşim ve 2 çocuğumla birlikte 4-5 günlük karadeniz turuna çıkmayı planlıyorum. rizeden başlayıp samsuna kadar bir gezi düşündüm. bu bölgede yaşayan ve buraları gezmiş kişilerin tavsiyelerini almak istedim. Nerede ne kadar süre kalmalıyım, nerede ne yemeliyim, nereyi mutlaka görmeliyim gibi tavsiyeler. ve elbette bütçeyi fazla zorlamadan.

    karadeniz bölgesine hiç gitmedim ve çok yabancıyım bu bölgeye o yüzden cahilliğimi mazur görün.

    -ilk olarak rizede görülmesi gereken yaylalar var sanırım. bu yaylalara minibüs vb. araçlar gidiyor mu? eğer minibüs vs varsa yol bilmediğim için minibüsle mi gitmeliyim yoksa aracımla mı gitmeliyim? yaylalarda kalacak yerler var mı ve kalmalı mıyım? hangi yaylada kalmalıyım?

    -rizeyi 1 veya 2 günde gezdim diyelim sıra trabzonda. burada sümela manastırı ve uzungöl var, bundan başka mutlaka gitmem gereken yer var mı? uzungölde kalacak uygun otel hangisi? ve yine burada sümela manastırına aracımla mı gitmeliyim?

    -sıra giresun ve orduda. giresunda mutlaka gitmem gereken yer var mı bilmiyorum. orduda boztepe varmış sanırım başka gitmem gereken yer var mı? buralara gidipte fındık almadan olmaz değil mi?

    -samsunda sanırım görmem gereken bir kaç tane müze var. başka tavsiyeniz var mı?

    -amasyada da kral mezarları ve müzeler var sanırım.

    bunlardan başka mutlaka mutlaka gezmem gereken yerler var mı? almam gereken yöresel şeyler nelerdir? ve bu gezi için için 4-5 gün yeterli mi?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.